FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 nov 2020, 20:26

Nadam se penalu u 90. samo zbog onog gmaza dudića da crkne od muke...

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 27 nov 2020, 21:06

Sta je s Varesanovicem, trenira li s ekipom, postoji li mogucnost da se pojavi na klupi?
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 nov 2020, 21:07

forgempp je napisao/la:
27 nov 2020, 21:06
Sta je s Varesanovicem, trenira li s ekipom, postoji li mogucnost da se pojavi na klupi?
Tek na proljece ima pravo igrati

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 nov 2020, 21:08

Pozitiva je lik, samo takva. Treba mu produžiti ugovor, neka ovdje završi karijeru. :salut:

Kae jel' ti hlaNo :rol:

P.S. Još dvije godine mu ostale da dobije državljanstvo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 nov 2020, 21:25

burek, ćevapi ono standardno :D
NEMA NAZAD

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2020, 22:13

Krle pozitiva bas. Sad je iskusniji, starosjedilac, aBd ucesnik Eura i bez razmisljanja bi ga ostavio jos minimalno 2 sezone tu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 27 nov 2020, 22:31

Hebat' ćemo sutra "prijatelje" u pakaš crveni.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 27 nov 2020, 22:43

Vi ste zaboravili kad vam je istočni Mostar dočekao povrijeđene navijače pa ih primio pomogao im, zaboravili ste ili možda ne znate da je na dan kad su igrali široki i sarajevo, u isto vrijeme se igrao derbi Zrinjski Velež i da su navijači Veleža kad su čuli da je pala mrtva glava da su ih emocije ponijele da je rusvaj nastao i da su krenuli da se obračunaju sa ustašama. Zaboravili ste da smo bili na dnu dna pa nam niste ni sjetili se poslat nekog igrača na posudbu. I sad vam je krivo što Velež nije odgodio **** utakmicu iz razloga što bi sebi stvorio situaciju da igra subota srijeda subota sa oslabljenim rosterom i mučen ozljedama. A ako neko od vas kaže a što je sa širokim odgodio pa jednostavno je igrali su reprezentazivnu pauzu. Uglavnom poenta je da vi prijateljstvo gledate kroz odgođenu utakmicu, a ne onda kad je najteže. Kažite mi "prijatelji" na koji ste vi način veleža pomogli sve ove godine? Ima li ijedan događaj kad ste pomogli?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2020, 22:51

A susa mala susava evo ispricavamo se sto vam nismo pomogli :( raspitaj se kod sadasnjeg predsjednika o novcanim pozajmicama, da li su dolazile od listice ili FK Sarajeva... Kad vec mlatis o "nepomaganju". Idi bola podrzavaj odgadjanje tekme listici, pusti nas da se gusimo u svojim problemima. I jah, odyebi sa teme 😘
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 nov 2020, 23:02

Sutra od 12:00 zadnje kolo u Bjelorusiji, taman zagrijavanje za Velež :) .Nama treba pobjeda Soligorska protiv Minska i poraz ili remi Batea na gostovanju kod Dinama iz Minska koji se bori za Evropu (u prvom djelu sezone Dinamo Minsk je pobjedio 2:0 u Borisovu).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 nov 2020, 23:06

Treba za velez sutra navijati pomogli su nam dosta. Valjda uspiju bar bod izvuci :-)
You are someone else I am still right here

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 nov 2020, 23:07

Velika ljubav za bratski Mostar i našu braću Bošnjake Hercegovine od Pitara iz Bos. Krajine! :bih:

Domovina iznad svega!

Hvala braći Mostarcima na svemu što su učinili kad se desio taj belaj dole, to se ne smije zaboraviti.

Duša živi za Sarajevo, ali Boga mi i određeni dio srca kuca za Velež, klub koji je historijski jako velik'!

Derbi Bosne i Hercegovine se sutra igra, velika utakmica, ako Bog da 3 boda uzimamo i ostavljamo veliku razliku od 7 bodova u odnosu na drugoplasiranog.

U svim drugim utakmicama sam uz Velež, ali sutra priželjkujem pobjedu našeg Sarajeva.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 nov 2020, 23:09

Imamo li sutra kakvih izostanaka, hendikepa, osim što je Handžić spreman?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 27 nov 2020, 23:12

1981ultra je napisao/la:
27 nov 2020, 22:43
Vi ste zaboravili kad vam je istočni Mostar dočekao povrijeđene navijače pa ih primio pomogao im, zaboravili ste ili možda ne znate da je na dan kad su igrali široki i sarajevo, u isto vrijeme se igrao derbi Zrinjski Velež i da su navijači Veleža kad su čuli da je pala mrtva glava da su ih emocije ponijele da je rusvaj nastao i da su krenuli da se obračunaju sa ustašama. Zaboravili ste da smo bili na dnu dna pa nam niste ni sjetili se poslat nekog igrača na posudbu. I sad vam je krivo što Velež nije odgodio **** utakmicu iz razloga što bi sebi stvorio situaciju da igra subota srijeda subota sa oslabljenim rosterom i mučen ozljedama. A ako neko od vas kaže a što je sa širokim odgodio pa jednostavno je igrali su reprezentazivnu pauzu. Uglavnom poenta je da vi prijateljstvo gledate kroz odgođenu utakmicu, a ne onda kad je najteže. Kažite mi "prijatelji" na koji ste vi način veleža pomogli sve ove godine? Ima li ijedan događaj kad ste pomogli?
Ma kakvi vi Bola :rol: igraj dvicu uzmi novce :beba:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 nov 2020, 23:18

1981ultra je napisao/la:
Prvo hvala na pomoci poslije ŠB, HZ i rodjeni su u dobrim odnosima klubovi kao klubovi i nisu u nekoj ljubavi.
Prvi smo stali uz vas kad se nije igralo prvenstvo 99 zbog zabrane da velez igra pod Bijelim brijegom. Uvijek ste fino docekani na kosevu i na terenu i van njeg. Vi nas isto fino docekate u Mostaru to mislim na navijace, Bgm na terenu znate bit bas grubi al ok je to sve. Sretno svima nek pobjedi bolji a to je FKS. Pozdrav za prave velezovce

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 nov 2020, 23:22

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
27 nov 2020, 23:07
Velika ljubav za bratski Mostar i našu braću Bošnjake Hercegovine od Pitara iz Bos. Krajine! :bih:

Domovina iznad svega!

Hvala braći Mostarcima na svemu što su učinili kad se desio taj belaj dole, to se ne smije zaboraviti.

Duša živi za Sarajevo, ali Boga mi i određeni dio srca kuca za Velež, klub koji je historijski jako velik'!

Derbi Bosne i Hercegovine se sutra igra, velika utakmica, ako Bog da 3 boda uzimamo i ostavljamo veliku razliku od 7 bodova u odnosu na drugoplasiranog.

U svim drugim utakmicama sam uz Velež, ali sutra priželjkujem pobjedu našeg Sarajeva.
+1

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 nov 2020, 00:00

1981ultra je napisao/la:

Ja koji nisam bio u toj teskoj situaciji nikad necu zaboraviti Rodjenim za pomoc momcima. Hvala po 1000x. Ako ikad dodjem u situaciju i Mostar uclanit cu se kao simpatizer Rodjenih u FK Velez.
cudi me ovo plavo "istocni Mostar", zar nije JEDAN MOSTAR. Ne znam koje godine mi sa Istoka u zelji da vam damo podrsku poceli skandirati Istocni Mostar, sa Juga od Rodjenih nas docekala salva zvizduka. Bilo je to puno prije ubistva Vedrana Puljica. Bas mi cudno da tako zoves dio grada sa lijeve obale Neretve. Suvise sam star da bih se ikom dodvoravao, a i nije mi to cilj.
Meni je Velez poslije FKS(naravno neuporedivo) najdrazi klub u BiH, ali nemojmo se praviti slijepi bilo je utakmica gdje je Velez igrao bas grubo i prljavo. To nisu uradili navijaci Veleza, tako je odlucio SS i uprava Veleza. Ne zamjeram ni neodlaganja utakmice, Dudic i Uprava vidjeli sansu za bodove i to je to. Sad koliko ce Velezu donijeti taj bod ne znam, mozda bi u odlozenoj uzeli sva 3.
Postujem FK VELEZ, a Rodjene volim i postujem.
Uvjeren u nasu pobjedu(brine me sto sam optimista) pozdravljam navijace Veleza sirom svijeta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 nov 2020, 00:04

Nabijem i Velez i Zelju na kitu.

Nikoga ne treba saplitati, niti ugrozavati... Ali nama fokus treba biti FK Sarajevo.

Samo Sarajevo... :bih:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 nov 2020, 00:12

Što naš narod voli patetiku i prosipanje iste, to je fenomen. Prijateljski smo klubovi, iako ne znam šta to treba značiti, niti kakve beneficije donosi, ali nebitno. Šta me boli qurac za ostale stvari, sutra je tekma, 90 minuta igre, bolji neka pobjedi i vozdra. Ne znam šta nas drugo treba zanimati? To hoće li nas pustiti, jer eto bratski smo klubovi, ne treba u duele žestoko ulaziti, jer eto bratski smo klubovi, ovi tad pomogli, oni nisu htjeli pristati na odgodu, bla bla.

Možeš biti u dobrim odnosima s nekim, ali toliko prosipati nekakve emocionalne i patetične gluposti su mi van svake pameti. Gledati samo sebe i to je to, sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno.

Velež kao klub volim i cijenim, dragi su mi, ali ništa sad pretjerano. Najvažniji mi je moj Klub i samo za njega navijam, isto kao što je nekom najvažniji njegov Velež, Radnik, Sloboda itd.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 28 nov 2020, 00:33

Nema više prijateljskih klubova, pogotovo međusobno u jednoj državi. NEKAD BILO.
Ima ovdje starijih forumaša koji vole i respektuju Velez puno, to se nekad tako radilo.
Nikog osim nas u ligi ne volim, svi su nam plijen.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”