A kad sam vidio ono o Mascheranu ma joj odma me podsjeti na zlatne dane iz prosle godine kad su smijesni fanovi Barcelone mislili da ce njihov kvaziklub uvaliti nekakvog Yayu Tourea i neku sicu za Fabregasa
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Normala, imamo tim pojacanja nisu potrebna, mi smo jedini na 4 fronta ostali.
A kad sam vidio ono o Mascheranu ma joj odma me podsjeti na zlatne dane iz prosle godine kad su smijesni fanovi Barcelone mislili da ce njihov kvaziklub uvaliti nekakvog Yayu Tourea i neku sicu za Fabregasa
Rom Ario je vec pravio sastav Arsenala sa Toureom u sredini hahahahaha evo i ove godine su nasli novog zrtvenog jarca Mascherana ali znamo da na kraju prelaznog roka to uvijek zavrsi ma vidjeces ti Paja slijedece ljeto Fabregas ce otici 
Dio Arsenala
E ljudi ako se Samba dovede ja bi umro od sreće. To je zvijer, bog odbrabe, bog fudbala. Zamislite samo štoperski par Vermaelen i Samba.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam mislio da Samba ima brat bratu 30ak godina.
Bilo bi odlično za Arsenala kada bi doveli Crnu Mambu.
Bilo bi odlično za Arsenala kada bi doveli Crnu Mambu.
24-25 godina koliko ja znam ( prema fm-u
)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
e upravu si po wikiji ima 26, sto je brat bratu odlicno.. meni on ili taylor(stoper) bi bili dobrodosli...GunnerS je napisao/la:24-25 godina koliko ja znam ( prema fm-u)
Ma treba nam i gotovo. Al prekosutra je derby, imal' šta o povredama ?! Ko će igrat, ko je se vratio ?! Mislim da im je ova pauza dobro došla, odavno se nije u EPL ovoliko odmaralo 
e ovako, svi osim ТВ-а це " "... е не ' ? " ? $ ... ахахах $ се ... него & $ " & $ стварно ' $...GunnerS je napisao/la:Ma treba nam i gotovo. Al prekosutra je derby, imal' šta o povredama ?! Ko će igrat, ko je se vratio ?! Mislim da im je ova pauza dobro došla, odavno se nije u EPL ovoliko odmaralo
evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Onda ako će samo TV bit povrijeđen onda nema opravdanja. A ne brini, znam ja i ćirilicu čitat
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
Da,to je mislim bio posljednji mec na Highbury-u i Arsenal je ostao iznenadjujuce porazen 2-3.
Chelsea F.C.
Zadnju utakmicu na Highburyu Arsenal je pobijedio Wigana 4:2, Henry kralj Hajberija zabio hat-trick i treći gol proslavio tako što je čučno na koljena i poljubio travu, preostali gol je dao Pires ja mislim. I to je bila zadnja utakmica Dennisa Bergkampa u karijeri za Arsenal (naravno bila je još oproštajna) i sjećam se dobro da je Bergkamp ušao u 79 ili 75 minuti u igru, zajedno sa Persijem. Jedan od najtužnijih dana ikad. Moj najdraži fudbaler ikad se oprostio, a mi preselili na stadion koji nema dušu kao što je to imao Hihbury.Blue_He4rt je napisao/la:Romariooo je napisao/la:evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
Da,to je mislim bio posljednji mec na Highbury-u i Arsenal je ostao iznenadjujuce porazen 2-3.
ne moze nikako biti 2-3 jer je u zadnjem mecu na highbury-u Henry dao 3 gola, tj. hattrick...Blue_He4rt je napisao/la:Romariooo je napisao/la:evo na sportklubu klasik engleske lige, arsenal westham , iz doba anrija i piresa
- legenda reala
- Kontakt:
A,kad je bio onaj poraz od Leedsa i to je bilo nekad na kraju ,Leeds se spasio ispadanja tada
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
evo zadnja utakmica, neka kao reportaza, i sigurno je henry dao tri gola u zadnjoj i prozvan kraljem highbury-a i tada je poljubio travu..
evo zadnja utakmica, neka kao reportaza, i sigurno je henry dao tri gola u zadnjoj i prozvan kraljem highbury-a i tada je poljubio travu..
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Cujem neke glasine da ce najvjerovatnije od ljeta Jan Vertonghen iz Ajaxa biti novi igrac Arsenala.Dosta slican igrac svome sunarodnjaku Vermalenu,a osim stopera moze igrati i zadnjeg veznog.Ovo bi bilo odlicno za Arsenal ako je istina,cekam da Paja kaze ima li sanse da se ovaj transfer zaista i dogodi 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.