A ti bolje prati Leotar iz Trebinje...
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Pidro, Veladžić, Suarez Hadžić, Đokanović, igrači za plasman na velika takmičenja, recimo Univerzijada ili Mediteranske igre 
Sigurno bi na tim amaterskim turnirima prošli grupnu fazu.

Sigurno bi na tim amaterskim turnirima prošli grupnu fazu.
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
beli, nemoj biti glup.
vjerujem da bi ti roditelji bili ponosni da znaju kako koristis internet koji placaju.
Pametnije bi ti bilo da zamolis hareta da te nauci koju rijec, nekog od stranih jezika.
vjerujem da bi ti roditelji bili ponosni da znaju kako koristis internet koji placaju.
Pametnije bi ti bilo da zamolis hareta da te nauci koju rijec, nekog od stranih jezika.
Nisi glup uopste i shvacas sta ti zelim reci. Pušete tu priču o ucestvovanju u EL i LP ko da je to odlazak na SP.
To je neuspjeh svih nas.
Sta i da imamo hajmo reci jedan izlazak u Europi. Bili bi slucajni prolaznici tu.
Hajde gledajte samo zemlje koje imaju standardne ucesnike u tim takmicenjima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Glupsone mali, beli vec 10tak godina placa sebi racune, a roditelji (od kojih je jedno na onom svijetu) su mi placali da se skolujem. Tu sam naucio te silne jezike kojima "hare" barata iako ne zivim vani, znam ih u najmanju ruku kao on. Apsurd zar ne, jer on zivi gore i trebao bi da zna te sve jezike ali on ne zna ni maternji

-
- Kontakt:
Ko je ovaj Veldin Hodza (18) na klupi Rijeke?
Zadnja izmjena: IgmanskiVukovi, dana/u 26 nov 2020, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
De se sam odjavi, molim te...Hajde nam preporuci jos nekog igraca iz 5 njemacke lige, ukrast ce nam ga njemci

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zar nemaš nikakve brige kod kuce da moraš mene ovdje provocirati? Ako si još ozenjen onda mi je zao tvojoj djece da imaju te kao otca...belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:13Glupsone mali, beli vec 10tak godina placa sebi racune, a roditelji (od kojih je jedno na onom svijetu) su mi placali da se skolujem. Tu sam naucio te silne jezike kojima "hare" barata iako ne zivim vani, znam ih u najmanju ruku kao on. Apsurd zar ne, jer on zivi gore i trebao bi da zna te sve jezike ali on ne zna ni maternjiako prica strane kao maternji, jadna mu majka koga on uci i nauci
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
oTca sigurno nemajuHarise je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:35Zar nemaš nikakve brige kod kuce da moraš mene ovdje provocirati? Ako si još ozenjen onda mi je zao tvojoj djece da imaju te kao otca...belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:13Glupsone mali, beli vec 10tak godina placa sebi racune, a roditelji (od kojih je jedno na onom svijetu) su mi placali da se skolujem. Tu sam naucio te silne jezike kojima "hare" barata iako ne zivim vani, znam ih u najmanju ruku kao on. Apsurd zar ne, jer on zivi gore i trebao bi da zna te sve jezike ali on ne zna ni maternjiako prica strane kao maternji, jadna mu majka koga on uci i nauci
![]()
Otac jestGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:38oTca sigurno nemajuHarise je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:35Zar nemaš nikakve brige kod kuce da moraš mene ovdje provocirati? Ako si još ozenjen onda mi je zao tvojoj djece da imaju te kao otca...belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:13
Glupsone mali, beli vec 10tak godina placa sebi racune, a roditelji (od kojih je jedno na onom svijetu) su mi placali da se skolujem. Tu sam naucio te silne jezike kojima "hare" barata iako ne zivim vani, znam ih u najmanju ruku kao on. Apsurd zar ne, jer on zivi gore i trebao bi da zna te sve jezike ali on ne zna ni maternjiako prica strane kao maternji, jadna mu majka koga on uci i nauci
![]()
Eto pa mogli ste hari i ti da pisete na tim jezicima da vidimo.belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:13Glupsone mali, beli vec 10tak godina placa sebi racune, a roditelji (od kojih je jedno na onom svijetu) su mi placali da se skolujem. Tu sam naucio te silne jezike kojima "hare" barata iako ne zivim vani, znam ih u najmanju ruku kao on. Apsurd zar ne, jer on zivi gore i trebao bi da zna te sve jezike ali on ne zna ni maternjiako prica strane kao maternji, jadna mu majka koga on uci i nauci
![]()
e moj beli, jadan ti i skolovanje, zali Boze novca ulozenog ako ti je gust sprdati momka koji ne zna najbolje bosanski jezik.
rahmet dusi ti umrlom roditelju, a ovo drugo sigurno ne bi bilo sretno nacinom komunikacije i ismijavanjem drugih.
Mozda bi i bilo ok da ne rece da vec 10 god sam placas racune:-)
rahmet dusi ti umrlom roditelju, a ovo drugo sigurno ne bi bilo sretno nacinom komunikacije i ismijavanjem drugih.
-
- Kontakt:
Da hoce Bgm jer ovaj njegov pokusaj bosanskog je ocajan za citati.soko je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:47Eto pa mogli ste hari i ti da pisete na tim jezicima da vidimo.belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:13Glupsone mali, beli vec 10tak godina placa sebi racune, a roditelji (od kojih je jedno na onom svijetu) su mi placali da se skolujem. Tu sam naucio te silne jezike kojima "hare" barata iako ne zivim vani, znam ih u najmanju ruku kao on. Apsurd zar ne, jer on zivi gore i trebao bi da zna te sve jezike ali on ne zna ni maternjiako prica strane kao maternji, jadna mu majka koga on uci i nauci
![]()
@hariZa o kak'om oCtu ili oTcu pricas

-
- Kontakt:
Ne sprdam, nego mi je pun kuratz da glumi patriJotu, a MRZI sve sto dolazi iz drzave za koju bi navodno "izginiJo"... Puna usta Bosne a nije mogao nauciti osnove bosanskog jezika. Pusti patetiku Bgt, uzivaj u zivotubabino je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:59e moj beli, jadan ti i skolovanje, zali Boze novca ulozenog ako ti je gust sprdati momka koji ne zna najbolje bosanski jezik.

Hahaha, pa vi bi se borili za opstanak u 5. njemačkoj ligi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:31De se sam odjavi, molim te...Hajde nam preporuci jos nekog igraca iz 5 njemacke lige, ukrast ce nam ga njemci![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la: ↑26 nov 2020, 21:48Hahaha, pa vi bi se borili za opstanak u 5. njemačkoj ligi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:31De se sam odjavi, molim te...Hajde nam preporuci jos nekog igraca iz 5 njemacke lige, ukrast ce nam ga njemci![]()

e nek si nam se narekao !!
Ja mrzim svoju drzavu, a moj Otac je bio 1,5 godine u ratu uz razliku prema mozda tvom otcu koji mozda ni rat nije vidio! Moji dajdze su svi otišli na liniju isto kao moja cijela familija! Moji pra djedove su u vrijeme drugog svijetskog rata borili za simbol od Bošnjaka i dali si svoj zivot! Za meni nije Bošnjak uz razliku prema tebe onaj koji zivi u Bosni i Hercegovini. Ja sam odrasto sa Bošnajcima iz Kosova. Ja smatram Bošnajci iz Kosovu, Hrvatsku, Makedoniju, Sandzaku (izmedju Srbije i Crne Gore), Tursku, Sloveniju kao svoj narod bez obzir gdje zivi. Ja navijam za Zeljeznicar kao da je moja Zena, a za Sarajevo navijam u Evropu kao da je moj najdrazji klub jer volim Bosnu i Hercegovinu. Bio bi svaki trenutak spreman da se vratim ako bude rat. Ti si dušman svog naroda i meni je krivo da postoje ovakvi ljudi kao tebe!belosevic28 je napisao/la: ↑26 nov 2020, 21:02Ne sprdam, nego mi je pun kuratz da glumi patriJotu, a MRZI sve sto dolazi iz drzave za koju bi navodno "izginiJo"... Puna usta Bosne a nije mogao nauciti osnove bosanskog jezika. Pusti patetiku Bgt, uzivaj u zivotubabino je napisao/la: ↑26 nov 2020, 20:59e moj beli, jadan ti i skolovanje, zali Boze novca ulozenog ako ti je gust sprdati momka koji ne zna najbolje bosanski jezik.
Mozda bi i bilo ok da ne rece da vec 10 god sam placas racune:-)![]()
Nije problem Harisu sto pise, nego sto pokusava biti smjesan i na kraju ispadne glup.
Pa brate napisi ono sto znas, sto nisi siguran nemoj pisat dok ne utvrdis gradivo.
Pa brate napisi ono sto znas, sto nisi siguran nemoj pisat dok ne utvrdis gradivo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.