FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Dali bi talijanska pickasta publika izvizdala Contea nakon ovakvih utakmica?
Za Inter=protiv Cuntea.To bi barem prilično jasno trebalo bit.
Ja navijam protiv Intera dok je Conte trener. Vrlo jednostavno. 
Šteta što treći ne primiše.. Tugaa.

Šteta što treći ne primiše.. Tugaa.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 25 nov 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Navijam da otpuste njega i da počnemo igrat normalnu formaciju ko svi u svijetu. Bolje smo igrali 15 min drugog poluvremena sa 4 4 1 nego pola ove sezone sa 352
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Dok ne dobije otkaz ja utakmice necu pogledat, neka pokupi i svoje ljubimce sa sobom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nece nikad dobit otkaz. Jer nema para.
A cisto sumnjam da ce dat ostavku. Kad nije ljetos...
A cisto sumnjam da ce dat ostavku. Kad nije ljetos...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Odmah nakon najjadnijeg poraza u finalu ikad protiv Seville se navijalo da imbecilčina dobije otkaz.Jedna od najpičkastije pripremljenih utakmica koje sam u životu gledao.Nije dobio.Black Tuesday sastanak.Ostaje.Dobio sva pojačanja koja je tražio.Skudeto i prolaz grupe u LP su bili realni ciljevi koje mora ostvarit da se sezona smatra uspješnom s obzirom da mu je SVE omogućeno.Sam si je stavio taj pritisak,nitko ga nije tjerao da dovodi Kolashita i ekipu,drugi igrači su bili spremni da ih se potpiše.Dakle dobio si sve šta si tražio,apsolutno sve ti je omoguceno,sad izvoli i ostvari minimalne ciljeve u vidu naslova i prolaska grupe u LP.Nije ih ostvario već sada.Nek od*ebe.
Dovest Materazzija ako treba i šta god napravi dobro je.
Dovest Materazzija ako treba i šta god napravi dobro je.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
sreca pa se ne nerviram vise zbog rezultata, samo ne kontam ovako losu igru iz utakmice u utakmicu, bolji smo 10x bili prosle godine
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Najzalosnije od svega sto bi sa 2 pobjede mogli proc dalje. A trebao si vec danas rjesit pitanje prolaska. Kako se jadno osjecam.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Vise ce para izgubit sa ovim ispadanjem iz LP i ako ostanu bez LP iduce sezone nego da mu daju otkaz, cista matematika, a ova ekipa trenutno nije za top 4 u Serie A.
Atalanti treba rezultat i naravno odu i odigraju sa mudima i uzmu 3 boda, Inter nije u stanju protiv nikad goreg Reala uzet bod, **** BOD.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Valjda ce nogirati ovo smece na klupi
Kakva **** luzercina, ovo je vjerojatno i igracima prije utakmice isto rekao pa su izasli ko picke.Conte: Na planinu poput Reala nemoguće se popeti. Mi smo na sasvim drukčijim razinama
Oprosti mi Spalo sta sam ikad nesto lose napisao protiv tebe ti si za perikasa bog i batina.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odavno je meni zao sto smo otpustili celu, koji je za razliku od ovog debila pokazao muda i borio se sa protivnica ma kakvi oni bili.Tritolone je napisao/la: ↑26 nov 2020, 09:07Kakva **** luzercina, ovo je vjerojatno i igracima prije utakmice isto rekao pa su izasli ko picke.Conte: Na planinu poput Reala nemoguće se popeti. Mi smo na sasvim drukčijim razinama
Oprosti mi Spalo sta sam ikad nesto lose napisao protiv tebe ti si za perikasa bog i batina.
Covjek je nas drzao u egalu sa Tottenhamom u Ligi prvaka a naravno, nije on ni kriv sto mu je Candreva bio krilo a D'ambrosio bek.
Realno nije imao ni upola dobar sastav kao sto to ima perikas nas, svakako pomaze i cinjenica da se Conte bori protiv juventusa koji je slabiji u odnosu na nekoliko proslih sezona a mi smo stresli mnogo novca a i plate igraca su mnogo mnogo vece, jer jedan Icardi je bio najbolji igrac i pri tome je najvise i zaradjivao, nekih 5 mil dok nam danas igraci sa klupe zaradjuju 10 mil (znamo svi na koga se misli).
E je si mi znao izvlacit zivce kad bi poslije nekog poraza ili lose utakmice pisao koliko je celo bolji za nas od ovoga ali sad vidim da si bio u pravu 
Iako je i kod njega u drugoj sezoni igra bila ocajna ne treba zaboravit da je imao rasulo u svlacionici. Sad bi ga vratio samo da ovaj ****.

Iako je i kod njega u drugoj sezoni igra bila ocajna ne treba zaboravit da je imao rasulo u svlacionici. Sad bi ga vratio samo da ovaj ****.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
De Zerbija treba dovest i omogucit mu dobar dio ovoga što je ovoj imbecilčini omogućeno.
Ako vec neće sad radit smjenu i Pochettina uzet dok je dostupan.
Spalletti nekih 15ak bodova u LP uzeo u dvije sezone sa ekipama pet puta lošijim od ove.
Ako vec neće sad radit smjenu i Pochettina uzet dok je dostupan.
Spalletti nekih 15ak bodova u LP uzeo u dvije sezone sa ekipama pet puta lošijim od ove.
Nije meni cilj nikoga isprovocirati ovdje na forumu. Meni je odvratna nasa igra koja je providna i bez nekih posebnih ambicija ali kada pogledas ekipu, dosta vrhunskih igraca ima, a ne kao sto neki forumasi Milana smatraju da je Hakan dobar, Kessie i sl. Kvalitet se mjeri po konstantnosti takodjer- a Interovi igraci imaju, jer su mnogi od njih navikli na velike ekipe i velike utakmice.Tritolone je napisao/la: ↑26 nov 2020, 10:14E je si mi znao izvlacit zivce kad bi poslije nekog poraza ili lose utakmice pisao koliko je celo bolji za nas od ovoga ali sad vidim da si bio u pravu
Mene najvise zabrinjava to sto Conte upropastava igrace cim njemu ne legnu, covjek po automatizmu odmah ih iskljuci i njihova karijera je gotova u Interu, a Spalletti nije bio bas takav, covjek je bio razuman i shvatio sta i kako se desava. Kazem kvalitet je bio drasticno losiji, ali samo kada smo mu dali jednog kreativca poput Rafinhe bili smo veoma dobri, progirali, pa Brozovic je poceo da kombinuje u vezi sa njim, lopta se iznosila kombinatorikom a ne nabijanjem dijagonala ka centarforu kao sto danas bocni igraci rade- a to je veoma opasno.
Celo da je ovaj vezni red imao i Sancheza i Lautara u ovim godinama, te Lukakua bi bio zemlja. Da ne pricam o bekovskim pozicijama.
Uostalom, Celo je pokazao zivost u svakom trenutku, za razliku od Contea koji je kao mrtav konj bio jucer. Odgovorno tvrdim da Conte nece imati uspjeha u Interu jer jednostavno njegova motivacija ne pali kod igraca tipa Eriksen, Brozovic, Hakimi i Lautaro, oni nisu igraci koje mozes naloziti tek tako, to su igraci koji ovise od sistema igre, koji znaju sa loptom da igraju a ne da kao manijaci trce za njom. Conte je izveo tri trkaca u vezni red protiv madrida. Ja stavljam na stol 100€ ako iko od njih moze dijagonalom pogoditi Younga.
Nije čak potrebno ni gledat utakmice da skuzis odakle ovi katastrofalni rezultati.Dovoljno je pogledat samo minutažu igrača.Od 11 njih sa najvecom minutazom čak trojica nemaju šta radit kao standardni prvotimci.3 slabe karike koje nemaju šta trazit u prvih 11,pa taj minus ni bolje ekipe od Intera ne mogu nadoknaditi tako lako.I ne samo to.U top 3 opcije sa klupe prema minutazi do sad,također je jedna potpuno neadekvatna.Igrač čija bi minutaza morala biti ispod 100 minuta ukupno do sada u sezoni,a on je odigrao tri puta više.I to samo tri puta više,a ne pet puta više jer je bio out neko vrijeme.A uopće da ne spominjemo da od te tri "top" opcije sa klupe prema minutazi nema nijedne napadačke nego dva beka i defanzivni vezni.
A kada ti igrači koje placas 5+M budu zakucani za klupu,i to čak dvojica...ni u top 15 prema minutazi u dosadašnjem dijelu sezone iako apsolutno ničime nisu zasluzili takav status...onda znaš da si potpuna imbecilčina koja nema blage veze šta radi.
A kada ti igrači koje placas 5+M budu zakucani za klupu,i to čak dvojica...ni u top 15 prema minutazi u dosadašnjem dijelu sezone iako apsolutno ničime nisu zasluzili takav status...onda znaš da si potpuna imbecilčina koja nema blage veze šta radi.
Meni **** najjaci detalj na jucerasnjoj utakmici je bio kad je Modric koji ima 36 godina uspio 5 metara ostavit mlađeg Gagliardinia u svega par sec, pa ga je ovaj morao hvatat za dres i dobije zuti karton
**** komedija. I nama je taj u Conteovoj zamisli ekipe i nogometa neizostavni dio ekipe.

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bio sam uopšte protiv Conteovog dolaska jer je to izvikan i prenapuhan trener koji je još i strašno ograničen. U Ligi prvaka je doživljavao debakle i sa Juventuson i sa Chelsea-om. Nisam mogao vjerovati da je bilo ljudi koji su ga smatrali jednim od najboljih europskih trenera. Ja mogu razumjeti da imaš svoj neki sistem koji furaš, omiljenu formaciju ili šta već ali nekad se moraš prilagoditi, nešto izmijeniti, pokušati iznenaditi protivnika. Kad sam vidio i sinoć tri stopera protiv ekipe praktično bez napadača, smučilo mi se. Tri stopera su bila beskorisna a protivnik te ubija preko krila i igračima iz drugog plana. Pored toga totalno mi je neshvatljivo da imaš vrhunske stopere i onda ti cijelu sezonu tražiš od tih stopera igru prema naprijed, tražiš da se ubacuje po krilu. Pa on to da može igrati na vrhunskom nivou, ne bi bio stoper. Za Gagliardinija mi nikad neće biti jasno. Samo debil koji ide svjesno protiv sebe, protiv kluba, protiv ekipe može forsirati Gagliardinija pored Radje i Eriksena.
Zadnjih 10 godina ovo sinoć mi je bilo najveće razočarenje. Bilo je i puno gorih rezultata ali tad smo imali lošu ekipu pa se nisam nervirao. Sad imamo odlične igrače, imali smo protivnika koji je bio zreo za poraz u obje utakmice ali nažalost imamo debila na klupi. Prošle godine je isto on glavni krivac zašto nismo prošli grupu. S lakoćom ga protivnički treneri neutrališu i pobjeđujemo samo utakmice gdje suhi kvalitet presudi u našu korist. Strašno mi je krivo što ga nismo otpustili ljetos. Znao sam da ćemo biti u situaciji da nakon 10ak kola nove sezone razmišljamo o njegovom otkazu ali tad će sezona već biti sje.bana. Ne ulazim u njegovo trenersko znanje ali čovjek je kratko rečeno DEBIL.
Zadnjih 10 godina ovo sinoć mi je bilo najveće razočarenje. Bilo je i puno gorih rezultata ali tad smo imali lošu ekipu pa se nisam nervirao. Sad imamo odlične igrače, imali smo protivnika koji je bio zreo za poraz u obje utakmice ali nažalost imamo debila na klupi. Prošle godine je isto on glavni krivac zašto nismo prošli grupu. S lakoćom ga protivnički treneri neutrališu i pobjeđujemo samo utakmice gdje suhi kvalitet presudi u našu korist. Strašno mi je krivo što ga nismo otpustili ljetos. Znao sam da ćemo biti u situaciji da nakon 10ak kola nove sezone razmišljamo o njegovom otkazu ali tad će sezona već biti sje.bana. Ne ulazim u njegovo trenersko znanje ali čovjek je kratko rečeno DEBIL.
-
- Kontakt:
Ma nije samo conte kriv. Kriv je i ćoravi isti tako. On ga je doveo. Odmah sam bio protiv gomilanja juventina u klub. Evo šta rade.. I marotu i contea nabit nogom, a bgm i kinezima reći da se ne zajebavaju.
1921
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman, sLucajni i 12 gostiju.