NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:41
Balon je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:34
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 nov 2020, 16:07
Kakva kvalifikacija za igraca kojem su tek 23 godine, pa je on kao nesto preplacen.
Brown je igrac koji raste iz sezone u sezonu i to se vidi golim okom.Apsolutno vrijedi svakog dinara koji je placen.
Bas bih volio vidjeti u kojoj to ekipi koja je medju 4-5 u borbi za titulu, role igrac ubacuje u prosjeku 20p.Jaylen je rubni AS igrac po nastupu iz prosle sezone.Nikakav prasinar, ali nije da nismo navikli na ove djecije epitete.
Kada je to Boston bio neki ozbiljan kandidat za titulu? Ekipa u rangu Miamia, Houstona itd..
A eno imas Middletona u MIL, 20ppg ubacivao, Harrell u Clipama bio na skoro 19p, da ne nabrajam sad igrace iz ostalih ekipa a ima ih bruku koji su tu negdje oko 19-20p
20p u danasnjoj NBA stvarno nije nesto wow
Ja koliko znam BOS je upravo zavrsenu sezonu zavrsio medju 4 ekipe.Ako to nije ozbiljan kandidat za titulu, onda ocigledno ne znam definiciju toga.Od zadnje 4 sezone, 3 puta su igrali ECF.
Wiggins je mlad igrac koji ubacuje 20ppg. Nadji mi jos nekoliko igraca njegovih godina, koji nisu AS, a ubacuju to?
Slazem se da to nije nesto aman, ali ne mozes reci da ne znaci, kad to cini mlad igrac.
Pa to sto su zavrsili 4. ih ne cini kandidatom za titulu, preslabi jednostavno, znalo se od pocetka Lakersi ili Clippe, neki su jos ubrajali MIL
a ima takvih igraca koliko hoces, SGA, Sexton, Schroeder, itd. ima ih jos mozes sam provjeriti, svi godinama tu negdje i svi se vrte tu negdje oko 19-20p, pa cak i fuckin J. Randle daje 20p mislim o cemu pricamo
Dobar igrac ali daleko od nekakve elite, bice sidekick Tatumu i to je to