Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Biscione » 24 nov 2020, 22:30

forgempp je napisao/la:
24 nov 2020, 00:33
Milan izgleda tako sigurno sa Zlatanom, jednostavno im je trebao vođa. A kvaliteta imaju. Donnaruma, Hernandez, Bennacer, Kessie... lud sam ali mislim da se mogu boriti za scudetto.
Da ekipe sa par vrhunskih igrača mogu do scudetta ne bi ga Juve već 9 godina osvajao, treba ti takva širina da i na klupi imaš par klasa. Trenutno to samo Juve i Inter imaju i koliko god se sada ne činilo tako ali na kraju će opet ove ove dvije ekipe zauzet prva dva mjesta, samo se nadam ovaj put obrnuto u odnosu na prošlu godinu :mrgreen:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 nov 2020, 22:40

Otresli lagano i jedne i druge ha ja...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 nov 2020, 22:55

vidim nam titulu u lp, al dobro, budimo skromni kao i do sada :kafa:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 nov 2020, 10:58

Biscione je napisao/la:
24 nov 2020, 22:30
forgempp je napisao/la:
Milan izgleda tako sigurno sa Zlatanom, jednostavno im je trebao vođa. A kvaliteta imaju. Donnaruma, Hernandez, Bennacer, Kessie... lud sam ali mislim da se mogu boriti za scudetto.
Da ekipe sa par vrhunskih igrača mogu do scudetta ne bi ga Juve već 9 godina osvajao, treba ti takva širina da i na klupi imaš par klasa. Trenutno to samo Juve i Inter imaju i koliko god se sada ne činilo tako ali na kraju će opet ove ove dvije ekipe zauzet prva dva mjesta, samo se nadam ovaj put obrnuto u odnosu na prošlu godinu :mrgreen:
Koliko ce vama ili tebi kola trebati da progledati,evo pitam se

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 25 nov 2020, 11:58

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 nov 2020, 15:05

ronaldo99 je napisao/la:
25 nov 2020, 10:58
To je stvar kod navijača što nakon svakog niza pobjeda odmah ulete u euforiju i misle da su najjači, a nakon manjeg niza loših rerzultat onda suprotno, pljuju sve od trenera do čistačice i sve bi ih mijenjali. OK je to, u tome je čar fudbala pogotovo ako si mlađi fan koji se nije više puta tako razočarao. Mi Interisti smo npr. u ovoj deceniji barem 2x proslavili Božićni scudetto a na kraju ili 4. mjesto ili još niže jer realno imali smo duplo lošije igrače i 3x lošijeg trenera od Juveta i nije bilo realno. Tako da ako nemaš igrače i trenera kojima bi potkrijepio tu euforiju boljle se malo spusti na zemlju, na kraju sezone ćeš bit prezadovoljan što ste izborili CL a ako tako nastaviš bit ćeš razočaran što niste prvaci.

Kod nas je drugačije, s jedne strane već 3x zaredom stmo top 4 i naravno da se više ne možemo zadovoljiti samo time, moramo imati veće ambicije a te ambicije imamo i čime potkrijepiti jer imamo tim iste vrijednosti kao Juve, imamo najskupljeg trenera i očekivanja su sasvim realna. Naravno, možda ćemo se razočarat na kraju sezone jer takav je fudbal ali to neće biti zbog neralnih očekivanja kao kod vas.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 nov 2020, 16:25

Kakav tim iste vrijednosti. To su price za malu djecu. Yebes ti te vrijednosti ako ne igraju kako treba. Nabacali ste polovnjaka u igraca na zalasku karijere i ravnate se sa Juventusom. Kako da ne....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 nov 2020, 16:27

Zamisli u 2020. godini mislit da Joma ima miljama bolju ekipu od Intera pa da je nerealno očekivat naslov.

Odnosno nema tu očekivanja,to je imperativ.
Biscione je napisao/la:
25 nov 2020, 15:05
Mi Interisti smo npr. u ovoj deceniji barem 2x proslavili Božićni scudetto a na kraju ili 4. mjesto ili još niže jer realno imali smo duplo lošije igrače i 3x lošijeg trenera od Juveta i nije bilo realno.
Ja ne znam nikog tko je slavio nekakav Bozicni scudetto.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 nov 2020, 16:28

Biscione je napisao/la:
25 nov 2020, 15:05
ronaldo99 je napisao/la:
25 nov 2020, 10:58
To je stvar kod navijača što nakon svakog niza pobjeda odmah ulete u euforiju i misle da su najjači, a nakon manjeg niza loših rerzultat onda suprotno, pljuju sve od trenera do čistačice i sve bi ih mijenjali. OK je to, u tome je čar fudbala pogotovo ako si mlađi fan koji se nije više puta tako razočarao. Mi Interisti smo npr. u ovoj deceniji barem 2x proslavili Božićni scudetto a na kraju ili 4. mjesto ili još niže jer realno imali smo duplo lošije igrače i 3x lošijeg trenera od Juveta i nije bilo realno. Tako da ako nemaš igrače i trenera kojima bi potkrijepio tu euforiju boljle se malo spusti na zemlju, na kraju sezone ćeš bit prezadovoljan što ste izborili CL a ako tako nastaviš bit ćeš razočaran što niste prvaci.

Kod nas je drugačije, s jedne strane već 3x zaredom stmo top 4 i naravno da se više ne možemo zadovoljiti samo time, moramo imati veće ambicije a te ambicije imamo i čime potkrijepiti jer imamo tim iste vrijednosti kao Juve, imamo najskupljeg trenera i očekivanja su sasvim realna. Naravno, možda ćemo se razočarat na kraju sezone jer takav je fudbal ali to neće biti zbog neralnih očekivanja kao kod vas.
Pazi da budemo jasni,ja kao ni svi navijaci na pdf-u Milana ne spominjemo naslov niti se tome nadamo,e sad druga stvar ako nakon 25 kola i dalje budemo visoko na tabeli u prilici da osvojis onda se sve mjenja. Top 4 je ove sezone sasvim dovoljno nama navijacima,sve ostalo je premija.

Drugo,fan sam ti Milana od kako je Savicevic presao u Milan pa ti sad vidi dal sam imao razocarenja,slavlja itd.

I trece,ja sam ubjedjen da vi sa ovakvom igrom i ovim trenerom tvrdoglavim nemate sanse za prvo mjesto,to sto ste prosle god zavrsili na bod iza juventusa je samo varka,jer svi znamo da je Juve ranije osigurao titulu i gubio sve redom.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 nov 2020, 16:54

milanist je napisao/la:
25 nov 2020, 16:25
Kakav tim iste vrijednosti. To su price za malu djecu. Yebes ti te vrijednosti ako ne igraju kako treba. Nabacali ste polovnjaka u igraca na zalasku karijere i ravnate se sa Juventusom. Kako da ne....
Ja ne znam zašto vi stalno spominjate naše igrače koji su dovedeni radi širine klupe, ako su kod vas oslonci kod nas nisu, otiđi na transfermarkt poredaj po vrijednosti sve igrače u ligi pa ćeš vidjet da Inter ima najviše u top 20 i to sve mlađi igrači (Lukaku, Lautaro, De Vrij, Hakimi, Barella, Škriniar, Eriksen...). Ekipa je vrh za talijanske standarde, e sad trener jeste tvrdoglav i zasad nas koči ali mislim da će i on brzo skontat neke stvari i da će iskoristit ovu trenutnu situaciju (čitaj nikad gori Juve sa početnikom trenerom), nije bez razloga imao uspjehe u karijeri koje je imao. Ako ne uzme titulu sa Interom to će mu biti veliki udarac za karijeru i on to zna.

Ja zasad na tabeli samo gledam kakvi smo u odnosu na Juve, a ako iza Nove godine Milan još uvijek bude 1. onda će zaslužit da počnem gledat i njih ali zasad me podsjećaju na Mancinijeve i Spallettijeve nizove pobjeda koje su imali u Interu a znamo kako su završili na kraju.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 nov 2020, 17:50

Problem je sto vi i dalje mislite da ste prvi ili drugi fa orit za skudeto ali ja ne bi mogao sigurati ni sa top 3 da cete biti. Jer nije Inter toliko ubjedjiiv jos. Za Milan isto to vazi da se rszumijemo

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 nov 2020, 18:24

milanist je napisao/la:
25 nov 2020, 17:50
Problem je sto vi i dalje mislite da ste prvi ili drugi fa orit za skudeto ali ja ne bi mogao sigurati ni sa top 3 da cete biti. Jer nije Inter toliko ubjedjiiv jos. Za Milan isto to vazi da se rszumijemo
Mislimo zato što ni glavni favorit Juve nije ubjedljiv a jedino njega gledamo jer, kao što sam rekao, Milan tek treba izborit CL pa da ga možemo ozbiljno shvaćat u borbi za titulu. Juve i Inter su bili prvi i drugi prošle sezone a niko od ekipa iza njih se nije bolje pojačao pa da kažem da može uskočit umjesto, neko čudo se uvijek može desit (kao Leicester onda) ali nije baš realno očekivat. Sezona je duga, kvalitet bi trebao do kraja doć do izražaja

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 nov 2020, 21:20

Biscione je napisao/la:
24 nov 2020, 22:30
forgempp je napisao/la:
Nesto mi hafifan ovaj tvoj Inter, razbija ih na komadice (igrom sad zasad) "moj" Real koji je jedan od losijih Reala u zadnje vrijeme.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 nov 2020, 21:34

Vidal pojacanje tako kazu

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 nov 2020, 21:35

Ja kretena braco mila
Il Club più titolato al mondo!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 nov 2020, 21:36

Vidal :urnebes:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 nov 2020, 21:36

Cist penal.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 nov 2020, 21:36

Kakav idiot :mrgreen:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 nov 2020, 21:37

Nevesano sto je mozda i bilo argumenata sa penal ali koji moron ispada Vidal i to mu nije prvi put...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 nov 2020, 21:37

Pogba je napisao/la:
25 nov 2020, 21:36
Cist penal.
Hocel biti hendikep haaa

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.