milanist je napisao/la: ↑25 nov 2020, 16:25
Kakav tim iste vrijednosti. To su price za malu djecu. Yebes ti te vrijednosti ako ne igraju kako treba. Nabacali ste polovnjaka u igraca na zalasku karijere i ravnate se sa Juventusom. Kako da ne....
Ja ne znam zašto vi stalno spominjate naše igrače koji su dovedeni radi širine klupe, ako su kod vas oslonci kod nas nisu, otiđi na transfermarkt poredaj po vrijednosti sve igrače u ligi pa ćeš vidjet da Inter ima najviše u top 20 i to sve mlađi igrači (Lukaku, Lautaro, De Vrij, Hakimi, Barella, Škriniar, Eriksen...). Ekipa je vrh za talijanske standarde, e sad trener jeste tvrdoglav i zasad nas koči ali mislim da će i on brzo skontat neke stvari i da će iskoristit ovu trenutnu situaciju (čitaj nikad gori Juve sa početnikom trenerom), nije bez razloga imao uspjehe u karijeri koje je imao. Ako ne uzme titulu sa Interom to će mu biti veliki udarac za karijeru i on to zna.
Ja zasad na tabeli samo gledam kakvi smo u odnosu na Juve, a ako iza Nove godine Milan još uvijek bude 1. onda će zaslužit da počnem gledat i njih ali zasad me podsjećaju na Mancinijeve i Spallettijeve nizove pobjeda koje su imali u Interu a znamo kako su završili na kraju.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."