FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Počivaj u miru gospodine
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 25 nov 2020, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
I ja iskreno ne razumijem nikako ove ogromne pohvale od sinoc.Furymaker je napisao/la: ↑25 nov 2020, 16:46meni je zanimljivo kako fanovi pricaju o minguezi kao da je van dijk v2, lik odigrao jednu solidnu utakmicu, a uz to je imao i par bas glupih gresaka kod dodavanja. Momak je ok igrac i odlicno iznosi loptu, defanzivno je prosjecan, ali je borac i izgleda ok za rotaciju, nista vise, nista manje

Nista specijalno nije odigrao realno, a imao je par skakljivi situacija. Al eto, opet je bolji bio od one trube i antifudblera Lengleta.
@igrajlopte 🐦
Hvali se zato sto su ocekivanja bila nikakva i jer je odbrana khurac vec duze vrijeme.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni se svidjelo samopouzdanje, i to obećava, mislim da sam pisao već, a o utakmici njegovoj se nema ništa reć ovi nisu ni napadali ni pritiskali kako treba. Ali svakako da je zaslužio da ostane u prvoj momčadi dok se Pique ne vrati.ReX je napisao/la: ↑25 nov 2020, 17:58I ja iskreno ne razumijem nikako ove ogromne pohvale od sinoc.Furymaker je napisao/la: ↑25 nov 2020, 16:46meni je zanimljivo kako fanovi pricaju o minguezi kao da je van dijk v2, lik odigrao jednu solidnu utakmicu, a uz to je imao i par bas glupih gresaka kod dodavanja. Momak je ok igrac i odlicno iznosi loptu, defanzivno je prosjecan, ali je borac i izgleda ok za rotaciju, nista vise, nista manje![]()
![]()
Nista specijalno nije odigrao realno, a imao je par skakljivi situacija. Al eto, opet je bolji bio od one trube i antifudblera Lengleta.
Ja ne razumijem ogromne pohvale za ekipu generalno. Znaci prvo poluvrijeme lagano najgore ove sezone, kasnije pročepilo kad su prvi zabili i samljeli ih do kraja, hajd et 30ak minuta dobro odigranih, uđem na reddit prvi post što naletim "PERFECT GAME", what

tako su pisali i protiv juventusa pa sam ljudima pokusavao dokazati da juve kritican i da to nista ne znaci, jos su pisali kao "respect koeman for improving our defense"
lik zrtvovao 4-3-3 da bi nas ucvrstio defanzivno, a mi gori 10x nego prije, uz to smo napadacki kriminalni..
Ma ovaj dedo Tusquets sto je odgadjao izbore do kraja 1. mjeseca treba biti izbacen na glavu iz kluba, dovesti se novi predsjednik da ima zimski prijelazni rok, ovako osudjen na istu ekipu do kraja sezone, pola ekipe il fali il su kriminalno losi, a koeman iste rotira.
Ova utakmica nece nista promijeniti za Riquija i Alenu, iducu tekmu ce Frenkie igrati umjesto Alene, s klupe ce mozda uci Alena, Konrad minute nece vidjeti osim ako Dembele ne bude out.
Sve u svemu, samo ta omladina me drzi pozitivnim i zainteresiranim za gledanje Barcinih utakmica.
Samo jos jednom da napomenem, Dest je masina.
lik zrtvovao 4-3-3 da bi nas ucvrstio defanzivno, a mi gori 10x nego prije, uz to smo napadacki kriminalni..
Ma ovaj dedo Tusquets sto je odgadjao izbore do kraja 1. mjeseca treba biti izbacen na glavu iz kluba, dovesti se novi predsjednik da ima zimski prijelazni rok, ovako osudjen na istu ekipu do kraja sezone, pola ekipe il fali il su kriminalno losi, a koeman iste rotira.
Ova utakmica nece nista promijeniti za Riquija i Alenu, iducu tekmu ce Frenkie igrati umjesto Alene, s klupe ce mozda uci Alena, Konrad minute nece vidjeti osim ako Dembele ne bude out.
Sve u svemu, samo ta omladina me drzi pozitivnim i zainteresiranim za gledanje Barcinih utakmica.
Samo jos jednom da napomenem, Dest je masina.
Izbori su zakazani 24 januara 2021 god. Do tada je ovo trenutno stanje.Furymaker je napisao/la: ↑25 nov 2020, 19:28
Nova uprava ce imati 6-7 dana u zimskom prelaznom roku

Barto koji je pobjegao je ostavio mnoštvo problema narednoj upravi, ali najveca podvala koju je ostavio iza sebe jeste Koeman.
Barcu bi bolje vodio i grozni Setien, sigurno ne bi bili plasirani na 12 mjesto. Lik se borio za titulu prošle sezone.
- branimir85
- Kontakt:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jel ima koji kandidat za predsjednika da nije obecao povratak Neymara u Barcelonu? Kao da je to najvaznije u klubu koji se realno raspada 

Pa dobro, citao sam danas da ga neki zele vratiti i da im je to izgleda jedan od glavnih ciljeva. Klub pliva u dugovima, a njihov je glavni plan zaduziti se jos vise. Nema smisla.
Ne treba ga vracati ni da je klub u plusu 10 milijardi, lik se popisao po klubu sa tuzbom i poslije toga mu vrata kluba trebaju biti zatvorena zauvijek.
tko god prica o transferima u svojoj kandidaturi znas da je supljak i da treba sto dalje od kluba..
Buducnost ovog kluba nikad nije bila jasnija, apsolutni maksimalni fokus na la masiu i na sredjivanje duga, transferi dolaze u obzir samo kad se dio duga otplati, kad se sklope neki novi sponzorski ugovori i ako se prodaju igraci poput Coutinha, Umtitija i slicnih.
Font je jedini pravi kandidat, okupio je odlican tim ljudi i svi znaju da ima najbolji plan i da je organiziran da vrati Barcu gdje joj je i mjesto, Laporta ima staru slavu, a plana ni na karti, imao je godina i godina da se pripremi, on je sve poceo kad su ovi otkaze dobili, smijesno
Buducnost ovog kluba nikad nije bila jasnija, apsolutni maksimalni fokus na la masiu i na sredjivanje duga, transferi dolaze u obzir samo kad se dio duga otplati, kad se sklope neki novi sponzorski ugovori i ako se prodaju igraci poput Coutinha, Umtitija i slicnih.
Font je jedini pravi kandidat, okupio je odlican tim ljudi i svi znaju da ima najbolji plan i da je organiziran da vrati Barcu gdje joj je i mjesto, Laporta ima staru slavu, a plana ni na karti, imao je godina i godina da se pripremi, on je sve poceo kad su ovi otkaze dobili, smijesno
Ovi mesari su mu godinu dana ranije slomili nogu, a i u ovoj utakmici su pokušali isto.
Tako da zaslužen nokaut koljenom u glavu. Ostaje žal samo što žrtva nije bio Andoni Goikoetxea.
Šteta što u Barceloni nije završio karijeru. Historija bi bila mnogo drugačija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ubrzan kraj karijere. Ovo se zove sreća u nesreći.Kako prenosi As, Gerard Piqué odlučio je da rizikuje izabravši konzervativan tretman kako bi sanirao svoju ozbiljnu povredu. Njegova odluka je konačna, pošto je ignorisao savet doktora Ramona Cugata koji mu je predlagao da se podvrgne operaciji. Piquéov oporavak će u ovom slučaju trajati oko četiri meseca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sreća u nesreći ?Mokes je napisao/la: ↑26 nov 2020, 17:28Ubrzan kraj karijere. Ovo se zove sreća u nesreći.Kako prenosi As, Gerard Piqué odlučio je da rizikuje izabravši konzervativan tretman kako bi sanirao svoju ozbiljnu povredu. Njegova odluka je konačna, pošto je ignorisao savet doktora Ramona Cugata koji mu je predlagao da se podvrgne operaciji. Piquéov oporavak će u ovom slučaju trajati oko četiri meseca.
Barcelona neće dugo imati igrača kao Piquea.
Ne razumijem ovo kolektivno svršavanje na Pique-ovu povredu, kao da u rezervi imamo još 3 vrhunska štopera koji samo čekaju priliku. Bože sačuvaj.
razmisljajte dugorocno, ne kratkorocno
dugorocno gledajuci, ovo je idealna prilika za arauja ili erica garciju, ako ga potpisu u januaru, a cak i da ga potpisu, nesto mi govori da bi koeman forsirao onog nesretnika umtitija (kad se oporavi) :mrgreen:
dugorocno gledajuci, ovo je idealna prilika za arauja ili erica garciju, ako ga potpisu u januaru, a cak i da ga potpisu, nesto mi govori da bi koeman forsirao onog nesretnika umtitija (kad se oporavi) :mrgreen:
Dugoročno nemamo ni za kifle, sve osim bankrota je pobjeda ove sezone, a taj Garcia ako bude ko jedna noga Piquea nikog sretnijeg od mene. Araujo je ionako bio na dobrom putu da Pique-a klupira, tako da se ne slažem da je klub nešto hajrovao ovom povredom.
PS Mislim na prime time Pique-a ne na ovu predpenzijsku verziju.
PS Mislim na prime time Pique-a ne na ovu predpenzijsku verziju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.