FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Bašić ne zna za poraz na klupi Tuzle City
Tuzlaci su trenutno na šestom mjestu
Pred nogometašima Tuzle City su novi izazovi.
24.11.20. 10:22
S. Mlaćo
Nakon odlaska Zlatana Nalića, na klupu Tuzlaka stigao je Nermin Bašić i ova odluka čelnika kluba pokazala se kao pravi potez.
Bašić je do sada u pet navrata vodio ekipu i još uvijek ne zna za poraz.
Debitovao je pobjedom u Kupu protiv Radnika iz Bijeljine 3:1, a zatim u četiri susreta Premijer lige osvojio osam bodova.
Tuzlaci su prvo remizirali sa Širokom Brijegom (1:1), zatim savladali Krupu u gostima 1:0, a onda novi remi upisali protiv lidera FK Sarajevo u duelu u kojem su 45 minuta bili sa igračem manje.
U subotu su pogotkom Badjija Badare savladali Mladost 1:0.
Do kraja polusezone Tuzlu City očekuju dueli sa Olimpikom, Veležom, Radnikom iz Bijeljine i Borcem.
Tuzlaci su trenutno na šestom mjestu
Pred nogometašima Tuzle City su novi izazovi.
24.11.20. 10:22
S. Mlaćo
Nakon odlaska Zlatana Nalića, na klupu Tuzlaka stigao je Nermin Bašić i ova odluka čelnika kluba pokazala se kao pravi potez.
Bašić je do sada u pet navrata vodio ekipu i još uvijek ne zna za poraz.
Debitovao je pobjedom u Kupu protiv Radnika iz Bijeljine 3:1, a zatim u četiri susreta Premijer lige osvojio osam bodova.
Tuzlaci su prvo remizirali sa Širokom Brijegom (1:1), zatim savladali Krupu u gostima 1:0, a onda novi remi upisali protiv lidera FK Sarajevo u duelu u kojem su 45 minuta bili sa igračem manje.
U subotu su pogotkom Badjija Badare savladali Mladost 1:0.
Do kraja polusezone Tuzlu City očekuju dueli sa Olimpikom, Veležom, Radnikom iz Bijeljine i Borcem.
Lijepo to zvuci "bez poraza", ali nerjeseno sa juniorima Sirokog je gore od nekog normalnog poraza...
FK OLIMPIK - FK TUZLA CITY
Datum 28.11.2020. 13:00
Sudija :Grbić Zoran – Prijedor
A 1 Maksimović Bojan - Modriča
A 2 Žugić Nebojša – Banja Luka
4.Sudija: Petrović Dragan – Banja Luka
--
Dolazi Grbić sa saradnicima da sačuva Borca.
Datum 28.11.2020. 13:00
Sudija :Grbić Zoran – Prijedor
A 1 Maksimović Bojan - Modriča
A 2 Žugić Nebojša – Banja Luka
4.Sudija: Petrović Dragan – Banja Luka
--
Dolazi Grbić sa saradnicima da sačuva Borca.
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMI - Z - ZALIMIN

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 nov 2020, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
POSLEDNJI IZ PLEJADE VELIKIH
NA OVOM SVJETSKOM PRVENSTVU IMAO JE 34 GODINE
NA OVOM SVJETSKOM PRVENSTVU IMAO JE 34 GODINE
SUTRA JE 25.NOVEMBAR DAN DRŽAVNOSTI BIH, DAN NA KOJI JE 1943. ODRŽANO ISTORIJSKO ZASIJEDANJE ZAVNOBIH-A I GDJE JE BIH POTVRĐENA KAO DRŽAVA.NEDAVNO SAM GLEDAO ISLUŠAO OVAJ MONOLOG JOSIPA PEJAKOVIĆA PA MI SE ON ČINI PRIKLADNIM KAO ČESTITKA SVIM GRAĐANIMA BOSNE I HERCEGOVINE.
-
- Kontakt:
Petrovic preuzeo Olimpik,znaci kidat ce protiv Tz

Sretan 25. novembar – Dan državnosti Bosne i Hercegovine
U povodu 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine, evo kratkog podsjećanja na jedan od najvažnijih datuma u istoriji BiH.
“Na prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a u Mrkonjić Gradu usvojena je Rezolucija ZAVNOBiH-a, u kojoj je izražena odlučnost naroda BiH da njihova zemlja, bude zbratimljena zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost svih, te ravnopravnost Republike BiH unutar jugoslavenske federacije, sa historijskim granicama koje su datirale još iz vremena srednjovjekovne Bosne.”
“Ovoj osnivačkoj skupštini prisustvovalo je 247 delegata iz svih krajeva BiH, od kojih 173 sa pravom glasa. Na prvom zasjedanju, ZAVNOBiH je formalno konstituisan kao predstavništvo Narodno-oslobodilačkog pokreta (NOP) Bosne i Hercegovine, ali je u stvarnosti i praksi djelovao kao njen najviši organ vlasti.
Odbornici su usvojili Rezoluciju ZAVNOBiH-a i Proglas narodima BiH u kojima se ističe da ubuduće BiH i njene narode u zemlji i inostranstvu, mogu zastupati i predstavljati samo ZAVNOBiH i AVNOJ.
Ovim aktima istovremeno je izražena odlučnost naroda BiH da njihova zemlja, koja nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska, nego i srpska i muslimanska i hrvatska, bude zbratimljena zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost svih Srba, Muslimana i Hrvata.
Na zasjedanju je izabrana delegacija od 58 članova koja će predstavljati BiH na Drugom zasjedanju AVNOJ-a (29. novembar 1943).”
Tada su udareni temelji koji, unatoč silnim pokušajima iz vana i iznutra, odolijevaju i predstavljaju domovinu svih Bosanaca i Hercegovaca, i Bošnjaka, i Hrvata i Srba, i svih koji je vole, poštuju i doživljavaju kao svoju državu.
Ja ne vidim nigdje da je ta vijest potvrđena ,ali evo, pod uslovom da je istina.
Odigrali su oni dobro i u Tuzli ,do duše Nalić je sjedio na našoj klupi a Vojvodić kod njih.Ali i sada ,bilo ko da je na klupi ,pa i Petrović kojeg su u Radniku porazili i Nalić i Bašić, valja s respektom ući u tu utakmicu.Ona je prilika i toga su svjesni naš tener i igrači . Pobjeda u Krupi i protiv Mladosti nagovještavaju da će i na Otoci biti teška utakmica.S Olimpikom nikad ne znaš na čemu si.Ako nametnemo igru koju želimo nadat se punom plijenu.Sreća pa sada imamo i plan B u igri.Nukić če nedostajati jer on je i bek i krilo.Crnkića ako stavi on se ne zna vraćati duboko u pozadinu ako zatreba i valjat će biti oprezan kad je u pitanju ta njegova lijeva strana a treba nam jedno klasično krilo . On, Defo,Hodžić,Ubiparip,Bađi mogu stvarati šanse za golove.Pa valjda neka i uleti.Odbrana nam je pouzdana i to je vrlo važno.
- Ja ne mislim da će Željezničar (osim ako Mušija nešto ne spalamudi), pobijediti onu Mladost u Doboju .Oni prosto kipte od silne želje da igraju i nadigraju.
I sad, ako bude pretpostavka remi a mi pobijedimo , razmak između Želje i nas će biti 4 boda.Ako Željo izgubi , 3 boda.Zrinjski ,ako bude poštena utakmica ,neće lako do bodova na Tušnju.Ako odigra remi mi ćemo imati 2 boda manje od njih.Pretpostavljam da će Široki i Sarajevo pokliznuti u Banja Luci tako da Borca možemo ganjati samo u zadnjem kolu jeseni na Tušnju.Ali ,time se mi pobjedom odvajamo od Širokog na 3 boda.Velež u ovom kolu došekuje Sarajevo i tu su u igri sva tri znaka.Ako bude remi a mi pobijedimo odmaknućemo se od njih 4 boda.
Hoću reći ,ova utakmica kao i prethodna protiv Mladosti i ona protiv Krupe iako su protiv klubova iz donjeg doma tabele donose bodove kojim mi nadoknađujemo sve do sada propušteno.Ove pretpostavke o rezultatima drugih timova su naravno subjektivne ali ,našu utakmicu na Otoci ne smijemo shvatiti lako ćemo.Bio bi to kraj jedne lijepe serije , zatim pad i u srijedu već imamo meć protiv Veleža.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 nov 2020, 16:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Odmah na početku promotivnog spota Aleksandra Milakovića su prikazani golovi iz 2017/2018-proljetni dio (Prva liga federacije)Sloga Simin Han 2:1.Milaković je postigao oba gola za nas.
Pa onda neredi....
------------------------------------------------------------------------
U jesenjem dijelu te sezone igralo se na Otoci i Olimpik je pobijedio 2:0.
Velika borba se vodila cijelu godinu između Soge iOlimpika za ulazaku PlBiH.
NA KRAJU SMO SLAVILI MI I U LJETO 2018 POSTALI PRVI PUT ČLANOVI PLBIH.
Pa onda neredi....
------------------------------------------------------------------------
U jesenjem dijelu te sezone igralo se na Otoci i Olimpik je pobijedio 2:0.
Velika borba se vodila cijelu godinu između Soge iOlimpika za ulazaku PlBiH.
NA KRAJU SMO SLAVILI MI I U LJETO 2018 POSTALI PRVI PUT ČLANOVI PLBIH.
OPUŠTANJE
[url [/url]
[url [/url]
20.08.20
Mirsad Hasanović uspješno operisan, neće ga biti do kraja polusezone
Iz FK Tuzla City saopštili
Dvadesetpetogodišnji veznjak Tuzla Cityja Mirsad Hasanović na početku priprema je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata.
Hasanović je operisan na poliklinici “Orthos” u Sarajevu.
- Nakon tri mjeseca od operacije Hasanović se vidno oporavio i počeo sa treninzima.

Mirsad Hasanović uspješno operisan, neće ga biti do kraja polusezone
Iz FK Tuzla City saopštili
Dvadesetpetogodišnji veznjak Tuzla Cityja Mirsad Hasanović na početku priprema je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata.
Hasanović je operisan na poliklinici “Orthos” u Sarajevu.
- Nakon tri mjeseca od operacije Hasanović se vidno oporavio i počeo sa treninzima.

Umro je jedan od najvećih fudbalera svih vremena, umro je veliki Maradona.
Neka mu je večna slava i hvala!!!

Neka mu je večna slava i hvala!!!

Koga očekivati u momčadi Olimpika.
- Iskusni desni bek Olimpika Lekanić (30 god.)ima tri žuta kartona i neće igrati protiv nas.
Odigrao je 14 utakmica za Olimpik ove jeseni.Zamijenit će ga iskusni Đoko Milović koji je odigrao 11 utakmica a na lijevom beku treba očekivati Armina Imamovića (20 godina),kojem je to prirodna pozicija i odigrao je jesenas 13 utakmica.imamović je prošao Akademiju FK Sarajevo a inače je rođen u Tuzli.Do 2014 je trenirao u Gorkom.Štoperi su iskusni Ojdanić (11 utakmica)koji je promijenio more klubova i dva mladića:Dujmović 22 godine rođen u Zenici koji je odigrao 9 utakmica jesenas te Arnautović 21 godina i nije upisao niti jedan nastup.rođen u Sarajevu ,trenirao u Sarajevu i Željezničaru.Vjerovatno neko od defanzivaca uskače po potrebi na mjesto štopera.
- Hadžanović ,bivši naš igrač ,je igrao 11 puta ove jeseni a uz njega u def. liniji iskusni Kenan Handžić (29 godina )sa 14 odigranih utakmica.Tu je po potrebi i iskusni Perišić( 29 godina),odigrao 5 utakmica.
-Na golu Anan Hadžić (32 )koji je branio i u Gorkom u vrijeme Ćire Blaževića,sa 14 utakmica on je očito standardni golman.
- Pozajmica iz Sarajeva Nathan Crepaldi da Cruz nabrao je 6 utakmica na lijevom krilu a Milanović(28godina) također pozajmica iz Sarajeva preostalih 10 utakmica.Po desnom krilu je 12 utakmica odigrao Aladin Šišić (29 godina).I ovaj igrač je na pozajmici iz Sarajeva.
- Centralni vezni, Mahir Karić je u septembru došao u Olimpik i otud samo 5 utakmicau dresu Vukova.37-godišnji Muminovićje digrao prije Karića 12 utakmica na poziciji centralnog veznog.I Faris Handžić je sabrao 9 utakmica na desetki.Ovaj ukupni broj utakmica ne treba da zbunjuje ,očito se radilo o izmjenama ili igranju na drugoj poziciji.Iskusni centralni vezni Bajraktarević (33 godine) ima upisanih 12 utakmica. Kapiten Osmanović je sa 13 nastupa očito neprikosnoveni centarfor.Momku su 23 godine ,rođen u Njemačkoj a prije Olimpika je 6 mjeseci proveo u Gorkom. U Gorki je došao iz Olimpika a u Olimpik 2016 kao junior iz Sarajeva.Ove jeseni 3 puta je postigao gol.Ima tu još dobrih igrača.
Bez obzira na plasman i skor domaćina....12.FK OLIMPIK....15...2...1...12...11:29...7 ...................................................................utakmici
protiv Olimpika moramo pristupiti krajnje ozbiljno kao da igramo protiv Sarajeva.Jer ove jeseni nismo ni gol dali a ni boda uzeli sarajevskim klubovima igrajući dole , red bi bio da to namirimo na Otoci.
-------------------------------------------------------------
NAMJEŠTALJKA ILI NE ALI VRIJEDI POGLEDATI
LIJEP 3 GOL, ALADINA ŠIŠIĆA.
- Iskusni desni bek Olimpika Lekanić (30 god.)ima tri žuta kartona i neće igrati protiv nas.
Odigrao je 14 utakmica za Olimpik ove jeseni.Zamijenit će ga iskusni Đoko Milović koji je odigrao 11 utakmica a na lijevom beku treba očekivati Armina Imamovića (20 godina),kojem je to prirodna pozicija i odigrao je jesenas 13 utakmica.imamović je prošao Akademiju FK Sarajevo a inače je rođen u Tuzli.Do 2014 je trenirao u Gorkom.Štoperi su iskusni Ojdanić (11 utakmica)koji je promijenio more klubova i dva mladića:Dujmović 22 godine rođen u Zenici koji je odigrao 9 utakmica jesenas te Arnautović 21 godina i nije upisao niti jedan nastup.rođen u Sarajevu ,trenirao u Sarajevu i Željezničaru.Vjerovatno neko od defanzivaca uskače po potrebi na mjesto štopera.
- Hadžanović ,bivši naš igrač ,je igrao 11 puta ove jeseni a uz njega u def. liniji iskusni Kenan Handžić (29 godina )sa 14 odigranih utakmica.Tu je po potrebi i iskusni Perišić( 29 godina),odigrao 5 utakmica.
-Na golu Anan Hadžić (32 )koji je branio i u Gorkom u vrijeme Ćire Blaževića,sa 14 utakmica on je očito standardni golman.
- Pozajmica iz Sarajeva Nathan Crepaldi da Cruz nabrao je 6 utakmica na lijevom krilu a Milanović(28godina) također pozajmica iz Sarajeva preostalih 10 utakmica.Po desnom krilu je 12 utakmica odigrao Aladin Šišić (29 godina).I ovaj igrač je na pozajmici iz Sarajeva.
- Centralni vezni, Mahir Karić je u septembru došao u Olimpik i otud samo 5 utakmicau dresu Vukova.37-godišnji Muminovićje digrao prije Karića 12 utakmica na poziciji centralnog veznog.I Faris Handžić je sabrao 9 utakmica na desetki.Ovaj ukupni broj utakmica ne treba da zbunjuje ,očito se radilo o izmjenama ili igranju na drugoj poziciji.Iskusni centralni vezni Bajraktarević (33 godine) ima upisanih 12 utakmica. Kapiten Osmanović je sa 13 nastupa očito neprikosnoveni centarfor.Momku su 23 godine ,rođen u Njemačkoj a prije Olimpika je 6 mjeseci proveo u Gorkom. U Gorki je došao iz Olimpika a u Olimpik 2016 kao junior iz Sarajeva.Ove jeseni 3 puta je postigao gol.Ima tu još dobrih igrača.
Bez obzira na plasman i skor domaćina....12.FK OLIMPIK....15...2...1...12...11:29...7 ...................................................................utakmici
protiv Olimpika moramo pristupiti krajnje ozbiljno kao da igramo protiv Sarajeva.Jer ove jeseni nismo ni gol dali a ni boda uzeli sarajevskim klubovima igrajući dole , red bi bio da to namirimo na Otoci.
Izbori pred vratima? Ko će predstavljati Tuzlanski kanton u Fudbalskom savezu BiH?
Bira se novo rukovodstvo
Skupština Fudbalskog saveza Tuzlanskog kantona na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo ovog Saveza te će biti predloženi kandidati za sastav novog Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH trebala bi biti održana 20 decembra.
26.11.20. 18:26
E. Čaušević
Izbori pred vratima? Ko će predstavljati Tuzlanski kanton u Fudbalskom savezu BiH?
Izborne skupštine u kantonalnim savezima biće održane do kraja godine, nakon čega se očekuje sazivanje skupštine Nogometnog saveza Federacije BiH, a najmanje mjesec nakon toga i sazivanje skupštine krovnog saveza.
Zanimljivo će biti na skupštinama kantonalnih saveza, a očekuje se i nekoliko promjena, posebno kada se radi o predstavnicima kantona u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza BiH.
Promjene će se, kako SportSport.ba saznaje dogoditi i u Tuzlanskom kantonu, a kako sada stvari stoje, odnosno prema raspoloženju tamošnjih fudbalskih radnika, klubova te članova kantonalne skupštine, priznati sportski radnik Azmir Husić je taj koji će interese klubova sa ovog područja braniti u Fudbalskom savezu BiH.
Husića je već nekoliko opštinskih i gradskih saveza (Lukavac, Živinice, Tuzla.. ) istaklo kao svog kandidata, a zanimljivo je pa i pohvalno da iza njegove kandidature kako neslužbeno saznajemo stoje i njegov sadašnji, ali i bivši klub, Tuzla City i Sloboda.
Na kraju dodajmo da će odluku donijeti članovi skupštine, koju će izabrati dva kandidata za IO FSBiH a onaj od te dvojice koji bude imao više glasova na skupštini krovnog saveza ući će u IO krovne kuće bh. fudbala. U prethodna dva mandata ovaj kanton u Fudbalskom savezu BiH je predstavljao Nurdin Peštalić.
Bira se novo rukovodstvo
Skupština Fudbalskog saveza Tuzlanskog kantona na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo ovog Saveza te će biti predloženi kandidati za sastav novog Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH trebala bi biti održana 20 decembra.
26.11.20. 18:26
E. Čaušević
Izborne skupštine u kantonalnim savezima biće održane do kraja godine, nakon čega se očekuje sazivanje skupštine Nogometnog saveza Federacije BiH, a najmanje mjesec nakon toga i sazivanje skupštine krovnog saveza.
Zanimljivo će biti na skupštinama kantonalnih saveza, a očekuje se i nekoliko promjena, posebno kada se radi o predstavnicima kantona u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza BiH.
Promjene će se, kako SportSport.ba saznaje dogoditi i u Tuzlanskom kantonu, a kako sada stvari stoje, odnosno prema raspoloženju tamošnjih fudbalskih radnika, klubova te članova kantonalne skupštine, priznati sportski radnik Azmir Husić je taj koji će interese klubova sa ovog područja braniti u Fudbalskom savezu BiH.
Husića je već nekoliko opštinskih i gradskih saveza (Lukavac, Živinice, Tuzla.. ) istaklo kao svog kandidata, a zanimljivo je pa i pohvalno da iza njegove kandidature kako neslužbeno saznajemo stoje i njegov sadašnji, ali i bivši klub, Tuzla City i Sloboda.
Na kraju dodajmo da će odluku donijeti članovi skupštine, koju će izabrati dva kandidata za IO FSBiH a onaj od te dvojice koji bude imao više glasova na skupštini krovnog saveza ući će u IO krovne kuće bh. fudbala. U prethodna dva mandata ovaj kanton u Fudbalskom savezu BiH je predstavljao Nurdin Peštalić.
Svi oplakuju Maradonu, ali jedan čovjek mu nikada nije oprostio
Još uvijek pamti sve
Jučer je u 60. godini preminuo legendarni Argentinac, Diego Armando Maradona.
26.11.20. 10:02
E. Oštraković

Dok cijeli svijet oplakuje njegovu smrt, jedan čovjek mu još uvijek nije oprostio, a to je potvrdio u izjavi koju je dao.
Riječ je o bivšem kapitenu Engleske, Peteru Shiltonu, kojem je Maradona postigao gol rukom 1986. godine.
"Moj život je dugo povezan sa Maradonom i to ne na način koji mi se sviđa. Tužan sam jer sam čuo vijesti da je preminuo. Bio je, bez bilo kakvog razmišljanja, najbolji igrač na svijetu protiv kojeg sam igrao i moje misli su uz njegovu porodicu", rekao je Shilton, a onda se prisjetio gola koji je primio:
"Ko je mogao znati da će to uraditi. Lopta je bila visoka i znao je da je ne može udariti glavom, pa je upotrijebio ruku. To je bilo očigledno varanje. Krenuo je da slavi, ali se dva puta osvrnuo. Činilo se da i on čeka da mu sudac poništi gol. Svi su znali šta je uradio, osim trojice sudija. Nije me briga šta ko misli, ali taj detalj odlučio je pobjednika. Ono što me boli jeste to što se nikad nije izvinuo. To nije uredu. U sebi nije imao nimalo sportskog duha", završio je Shilton.
DIEGO ARMANDO MARADONA NE MOŽE BITI NAJVEĆI ALI JESTE JEDAN OD VELIKIH FUDBALRA KOJEG PAMTIM.
Još uvijek pamti sve
Jučer je u 60. godini preminuo legendarni Argentinac, Diego Armando Maradona.
26.11.20. 10:02
E. Oštraković

Dok cijeli svijet oplakuje njegovu smrt, jedan čovjek mu još uvijek nije oprostio, a to je potvrdio u izjavi koju je dao.
Riječ je o bivšem kapitenu Engleske, Peteru Shiltonu, kojem je Maradona postigao gol rukom 1986. godine.
"Moj život je dugo povezan sa Maradonom i to ne na način koji mi se sviđa. Tužan sam jer sam čuo vijesti da je preminuo. Bio je, bez bilo kakvog razmišljanja, najbolji igrač na svijetu protiv kojeg sam igrao i moje misli su uz njegovu porodicu", rekao je Shilton, a onda se prisjetio gola koji je primio:
"Ko je mogao znati da će to uraditi. Lopta je bila visoka i znao je da je ne može udariti glavom, pa je upotrijebio ruku. To je bilo očigledno varanje. Krenuo je da slavi, ali se dva puta osvrnuo. Činilo se da i on čeka da mu sudac poništi gol. Svi su znali šta je uradio, osim trojice sudija. Nije me briga šta ko misli, ali taj detalj odlučio je pobjednika. Ono što me boli jeste to što se nikad nije izvinuo. To nije uredu. U sebi nije imao nimalo sportskog duha", završio je Shilton.
DIEGO ARMANDO MARADONA NE MOŽE BITI NAJVEĆI ALI JESTE JEDAN OD VELIKIH FUDBALRA KOJEG PAMTIM.
Izgleda ne igra Ubiparip.Ubaciti Ramića ili staviti Bađija na devetku pitanje je sad. 

VIJEST GLASI DA JE POD UPITNIKO IGRANJE VOJE UBIPARIPA.MISLIM DA GA ČUVA ZA VELEŽ ZBOG LOŠEG TERENA NA OTOCI.
PA PUNO BI BILO I BAĐI I RAMIĆ.TREBA OVIH ŠTO DONESU LOPTU DO ŠESNESTERCA I U SAM ŠESNESTERAC.
RUSTEMOVIĆ JE IZGLEDA OZDRAVIO ,NJEGA NE SPOMIJU KAO ROVITOG.TAKO DA SE OTVARA MOGUĆNOST ZA NJEGA I KARJAŠEVIĆA PA ONDA NIKOLIĆA, HODŽIĆA, DEFOA,CRNKIĆA...VRAĆA NAM SE I BARIŠIĆ KOJI SA KOSTIĆEM I MORRISOM MOŽE U ZADNJU LINIJU.
RECIMO---
..................................FEJZIĆ
-----------MORRIS.............BARIŠIĆ............KOSTIĆ
...............KAARJAŠEVIĆ...................RUSTEMOVIĆ ........
.............HODŽIĆ(Đerić)..............NIKOLIĆ............CRNKIĆ(DEFFO)
............................................ .DEFFO(CRNKIĆ)
..................................BAĐI
Gdje piše da je Lekanić dobio treći žuti karton na utakmici protiv Sarajeva? Zar nije Milović dobio žuti karton? Tako piše na web stranici NFSBiH, a i na tekstualnom prijenosu ovog portala je pisalo da je Milović dobio žuti karton.tuzlac je napisao/la: ↑26 nov 2020, 12:31Koga očekivati u momčadi Olimpika.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 nov 2020, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
------------------------------------------------Mancini je napisao/la: ↑26 nov 2020, 23:50Gdje piše da je Lekanić dobio treći žuti karton na utakmici protiv Sarajeva? Zar nije Milović žuti karton? Tako piše na web stranici NFSBiH, a i na tekstualnom prijenosu ovog portala je pisalo da je Milović dobio žuti karton.tuzlac je napisao/la: ↑26 nov 2020, 12:31Koga očekivati u momčadi Olimpika.
Na vašemTransfermarktu
Sarajevo - Olimpik 2:0 ;22.11.2020
Nemanja Lekanic
3. Yellow card - 36'
Nije Đoko mMilović ali jest A.Imamović.
Trenutno korisnika/ca: successminator i 17 gostiju.