Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Dosli testovi sreca svi su negativni.
Podsjećamo, Bosnić u tim susretima računa na sljedeće igrače: John Roberson (Estudiantes), Emir Sulejmanović (Tenerife), Muhamed Pašalić (Bosna Royal), Edin Atić (Igokea), Milan Milošević (Aris), Kenan Kamenjaš (Spars Realway), Adin Vrabac (Krka), Darko Talić (Igokea), Sani Čampara (Split), Jure Zubac (Široki), Ismet Sejfić (Sutjeska), Ajdin Penava (Mons), Amar Gegić (Spars Realway) i Aleksandar Lazić (Mornar).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Roberson, Gegic, Campara, Talic, Pasalicmiky_hz je napisao/la: ↑24 nov 2020, 20:03Dosli testovi sreca svi su negativni.
Podsjećamo, Bosnić u tim susretima računa na sljedeće igrače: John Roberson (Estudiantes), Emir Sulejmanović (Tenerife), Muhamed Pašalić (Bosna Royal), Edin Atić (Igokea), Milan Milošević (Aris), Kenan Kamenjaš (Spars Realway), Adin Vrabac (Krka), Darko Talić (Igokea), Sani Čampara (Split), Jure Zubac (Široki), Ismet Sejfić (Sutjeska), Ajdin Penava (Mons), Amar Gegić (Spars Realway) i Aleksandar Lazić (Mornar).
Atic, Milosevic, Lazic, Vrabac, Penava, Zubac
Sulejmanovic, Kamenjas, Sejfic
Pasalic i Zubac su vjerovatno visak.
Roberson i Atic 30 mpg
Gegic, Milosevic, Lazic, Sulejmanovic 25 mpg
Kamenjas, Vrabac, Campara 15 mpg
Latvijci su došli sa 15 košarkaša, ASVEL je pustio Lomažsa a Kaspars Berzinš ima povredu ali će ga pokušati spremiti.

Kakva je situacija u nasoj grupi? Da li nam je dovoljna pobjeda protiv Latvije za plasman? Ne vjerujem da ce Latvija imati vise od dvije pobjede u ukupnom poretku jer igraju dva meca protiv Grcke i kuci sa Bugarskom.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Je l' moguce da je Penavu pustio klub?

Suljo djeluje visi od Kamenog, a on se vrti od 205-206 cm.

Ovaj Zubac ni u nasoj ligi nije prevaga sta ce on na spisku
Ovaj crnac manji od Campare koji je 185 max.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
gledaj atica i stava, za samarcine;-)
Kad pogledas Gegica, Atica, Vrabca i Lazica (pa i Zubca, mada je on level ispod), skontas da su to atletski prejaki momci, ali i da ni fuzijom sve petorice ne mozes napraviti jednog prosjecnog euroligaskog igraca. 
Penava, takodjer, ima raspon ruku i visinu za pozeljeti za jednu elitnu cetvorku, ali dzaba kad puno drugih stvari fali. Ne kontam sto nije malo intenzivnije radio u teretani, fali mu jos bar 5 kg misica. Nek to nabaci i onda nek vjezba sut s distance do iznemoglosti. Igra licem i vodjenje lopte su na sasvim pristojnom nivou, ali s boljim procentima suta za tri bi se puno toga promijenilo. Odbranu na racun dugih ruku svakako moze igrati solidno (a pogotovo ako dobije jos misicne mase), jer takav wingspan i osjecaj za blokadu nema vise od 5 kosarkasa u Evropi.
Sto se tice ovog predstojeceg dvomeca, dajem nam 60-40 protiv Bugarske i 40-60 protiv Latvije.
Btw, na ovoj slici se vidi da je Talic oko 5 cm visi od Campare, a na oficijelnoj stranici aba lige pise da je Darko 186, a Sani 190.

Penava, takodjer, ima raspon ruku i visinu za pozeljeti za jednu elitnu cetvorku, ali dzaba kad puno drugih stvari fali. Ne kontam sto nije malo intenzivnije radio u teretani, fali mu jos bar 5 kg misica. Nek to nabaci i onda nek vjezba sut s distance do iznemoglosti. Igra licem i vodjenje lopte su na sasvim pristojnom nivou, ali s boljim procentima suta za tri bi se puno toga promijenilo. Odbranu na racun dugih ruku svakako moze igrati solidno (a pogotovo ako dobije jos misicne mase), jer takav wingspan i osjecaj za blokadu nema vise od 5 kosarkasa u Evropi.
Sto se tice ovog predstojeceg dvomeca, dajem nam 60-40 protiv Bugarske i 40-60 protiv Latvije.

Btw, na ovoj slici se vidi da je Talic oko 5 cm visi od Campare, a na oficijelnoj stranici aba lige pise da je Darko 186, a Sani 190.

Ovdje se do zadnjeg kola neće znat ko prolazi, a moglo bi se koštat par poena, ko i mnogo puta do sada
veceras pocinje ncaa...vidjecemo koliko moze garza i kakvu minutazu moze ocekivati huseinovic. posto je freshman, vjerovatno ce ulaziti s klupe...i 15min je 0k. samo nek su dobri procenti za tri.
pogresna tema ali nema veze
pogresna tema ali nema veze
Rece Bosnic na N1 da se moraju jos jednom testirati.
- legenda reala
- Kontakt:
sutra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za nadati se da ce proci bez pozitivnih. Ne daj Boze da neko bude, pogotovo neko od trenutno glavnih igraca.
Moraju radi ovih
Naime, pet od deset članova staffa, uključujući oba fizioterapeuta reprezentacije zaražena su koronavirusom, što uveliko otežava posao za selektora Vedrana Bosnića, koji priprema igrače za predstojeće utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
Hoce li ovo smecari staviti na Nova Sport utakmicu, kanal koji skoro niko u drzavi nema
bas sramotaa
bas sramotaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako mislis da niko nema,ja mislim da Telemach ima vise pretplatnika nego Mojatv kada se gleda generalno na nivou drzavelegenda reala je napisao/la: ↑25 nov 2020, 20:19Hoce li ovo smecari staviti na Nova Sport utakmicu, kanal koji skoro niko u drzavi nema
bas sramotaa

Al slazem se da je generalno sramota sto drzavne televizije ne prenose to,ali jbg.Koliko para toliko muzike
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je samo Sarajevo Bosna i Hercegovina onda imaju najvise pretplatnikamiky_hz je napisao/la: ↑25 nov 2020, 21:48Kako mislis da niko nema,ja mislim da Telemach ima vise pretplatnika nego Mojatv kada se gleda generalno na nivou drzavelegenda reala je napisao/la: ↑25 nov 2020, 20:19Hoce li ovo smecari staviti na Nova Sport utakmicu, kanal koji skoro niko u drzavi nema
bas sramotaa
Al slazem se da je generalno sramota sto drzavne televizije ne prenose to,ali jbg.Koliko para toliko muzike

Ne mora drzavna tv al sad svi imaju SK pa pusti na jbnom SK utakmicu jbm joj majku, al ocigledno ljudima nije gledanost u interesu
kako znaš da će prenos biti na nova sport?legenda reala je napisao/la: ↑25 nov 2020, 22:17Ako je samo Sarajevo Bosna i Hercegovina onda imaju najvise pretplatnikamiky_hz je napisao/la: ↑25 nov 2020, 21:48Kako mislis da niko nema,ja mislim da Telemach ima vise pretplatnika nego Mojatv kada se gleda generalno na nivou drzavelegenda reala je napisao/la: ↑25 nov 2020, 20:19Hoce li ovo smecari staviti na Nova Sport utakmicu, kanal koji skoro niko u drzavi nema
bas sramotaa
Al slazem se da je generalno sramota sto drzavne televizije ne prenose to,ali jbg.Koliko para toliko muzike![]()
Ne mora drzavna tv al sad svi imaju SK pa pusti na jbnom SK utakmicu jbm joj majku, al ocigledno ljudima nije gledanost u interesu
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.