Fun fact je da je noFra dosad svim našim protivnicima dao crveni

Sudio nam je samo na AFH, imamo skor 2p-1n. Zadnji put su Zeničani bili ljuti na njega te su ga na zvaničnoj zvali ubicom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fun fact je da je noFra dosad svim našim protivnicima dao crveni
[media] [/media]Red1946 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 16:42Prvo, medicina..ja nisam doktor Med. nauka, ali moja supruga jest, tek toliko da zapamtiš, naravno ako su umne vijuge u redu...
Drugo, ja sam KCUS napustio prije 20 i kusur godina, privatnik sam 20 godina....djeca, doktor nauka i uspješan student...
Treće, od mene je država zaradila par stotina hiljada KM kroz poreze , doprinose i dobit, ne znam gdje si ti tu...da se nisi negdje ko uhljup Peđa K. uvalio na državnu sisu...
Nisam ni navijač Arsenala, a nick @ars1946 je skraćenica od imenica, kao i @red1946....ali to je malo komplikovano za tebe i tvoju veselu braću iz provincije...koja nas iu sata u sat, dana u dan bombarduje sa štrumfom Klocom...
Nisam ni @bordopoeta, čovjeka znam samo preko foruma, kada se završi korona možda se i upoznamo uživo,da se šta zamezi i popije obzirom da smo stariji.a možda se i znamo već iz viđenja sa Istoka ili Zapada Koševa..@mortem može provjeriti ....i potvrditi ...
Nećemo, jer Vinko ne plaća kafe, pića i ručkove novinarima i nema svoje privatne novinare. Njegovi maniri su iznad toga.
Prvo "intelektu" sam si naveo da si napustio KCUS kad je dosla Sebija,a nakon toga si se "sjetio" da si ipak otisao u privatnike prije 20 god...Red1946 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 16:42Prvo, medicina..ja nisam doktor Med. nauka, ali moja supruga jest, tek toliko da zapamtiš, naravno ako su umne vijuge u redu...
Drugo, ja sam KCUS napustio prije 20 i kusur godina, privatnik sam 20 godina....djeca, doktor nauka i uspješan student...
Treće, od mene je država zaradila par stotina hiljada KM kroz poreze , doprinose i dobit, ne znam gdje si ti tu...da se nisi negdje ko uhljup Peđa K. uvalio na državnu sisu...
Nisam ni navijač Arsenala, a nick @ars1946 je skraćenica od imenica, kao i @red1946....ali to je malo komplikovano za tebe i tvoju veselu braću iz provincije...koja nas iu sata u sat, dana u dan bombarduje sa štrumfom Klocom...
Nisam ni @bordopoeta, čovjeka znam samo preko foruma, kada se završi korona možda se i upoznamo uživo,da se šta zamezi i popije obzirom da smo stariji.a možda se i znamo već iz viđenja sa Istoka ili Zapada Koševa..@mortem može provjeriti ....i potvrditi ...
Blizu si, mada smo mi svakako sjeverno, i u drzavi i na stadionuSamozdravlje je napisao/la: ↑24 nov 2020, 01:54holyman je napisao/la: ↑24 nov 2020, 00:48
Hvala na ovako opsirnom odgovoru. Postujem svakako vas izbor, postujem demokratiju i cijenim promjene, pogotovo ako je u pitanju sda. Meni ne ulijeva niko povjerenje jer nas 30 godina svi yebu na sve strane. Dok ne pokaze suprotno, za mene je isti kao i svi. Samo mi eto upalo u oci da nema "nasih" ni u bl, ni u srebrenici, a eto i u Sarajevu.
To je moje glediste jer anam one ne mogu ocima vidjeti. Znam da nikad neko nas ne bi mogao biti na visokoj poziciji u bl.
Hehe mi sa TK imamo obicaj za Sarajevo reci "gore u Sarajevu" jer eto penjes se vise puta dok ides, kladanj, karaula itd.
Pogusismo se prijatelju, ne treba nam COVID19. Da nisi iz Živinica, ono ravnica,a ima i restoran Sarajevo.
Ja se orjentisem prema Sjevernoj tribini, pa mi vi dodjete "gore". Znam da spavas, haj vozdra.
![]()
![]()
Sam si sve rekao o sebi, pogledaj sliku na svom avataru....SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑24 nov 2020, 17:42[media] [/media]Red1946 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 16:42Prvo, medicina..ja nisam doktor Med. nauka, ali moja supruga jest, tek toliko da zapamtiš, naravno ako su umne vijuge u redu...
" ,, "...Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:36Valjda celavi zna da je odredjen zimski prelazni rok,i da ne traje bas dugo kao ljetni,nadam se da ce ovaj put na vrijeme reagovati..
Ja jaVanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:48" ,, "...Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:36Valjda celavi zna da je odredjen zimski prelazni rok,i da ne traje bas dugo kao ljetni,nadam se da ce ovaj put na vrijeme reagovati..,
,
![]()
![]()
Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:52Ja jaVanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:48" ,, "...Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:36Valjda celavi zna da je odredjen zimski prelazni rok,i da ne traje bas dugo kao ljetni,nadam se da ce ovaj put na vrijeme reagovati..,
,
![]()
![]()
![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:13Prvo "intelektu" sam si naveo da si napustio KCUS kad je dosla Sebija,a nakon toga si se "sjetio" da si ipak otisao u privatnike prije 20 god...Red1946 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 16:42Prvo, medicina..ja nisam doktor Med. nauka, ali moja supruga jest, tek toliko da zapamtiš, naravno ako su umne vijuge u redu...
Dobro, vjerovatno zelis da te ljudi ovdje iznimno postuju i da shvate da tvoj prodemokratski i vizionarski intelekt daleko nadmašuje i samo rukovodstvo ove nase najveće zdravstvene institucije...
Medjutim,da imas i malo mozga u toj pilecoj glavi shvatio bi koliko su tvoje mozdane celije ogranicene.
Normalna i intelektualno zdrava osoba nikada nece ni kategorisati ni karakterisati nekog po porijeklu, obrazovanju,prebivalištu, vec ce nastojati da takve ljude definise po njihovim mogućnostima i kvalitetu...
Sve ove momke ovdje koje pokusavas na jedan jadan i zaostao nacin minimizirati su izuzetni mladici koji pored ogromne ljubavi prema svom klubu predstavljaju i ponos svih nas na ovoj temi sa koliko predanosti i truda se bore da sebi,a i ovoj državi u konacnici, obezbijede sutra bolju budućnost u ovako teskim uslovima...
I ostavi se iznosenja sta ti zena i gdje radi po forumima,niti je mjesto niti zena zasluzije da je javno manifestujes u zelji da dokazes kako si eto i poslovno i intelektualno i emotivno iznad ostalih ovdje...
Drzi se Arsenala i sto manje pisi ,pametnije je, a unutar sebe se osjecaj nadmoćno koliko god zelis...
I iskreno,zaboli me ona stvar jesi li Bordopoeta ili nisi...
Samo nek ne dovodi ove pakase od igraca sto su vec bili kod nas tipa krpic i ostala kamara smeca i smradaSanchez1987 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 18:36Valjda celavi zna da je odredjen zimski prelazni rok,i da ne traje bas dugo kao ljetni,nadam se da ce ovaj put na vrijeme reagovati..