legenda reala je napisao/la: ↑22 nov 2020, 21:47Ma ne bi ga pustili ni u januaru da se igra, samo on bezveze pise igrace kao on se tu pita sve itd. sad se ne javlja pojela maca jezik

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
legenda reala je napisao/la: ↑22 nov 2020, 21:47Ma ne bi ga pustili ni u januaru da se igra, samo on bezveze pise igrace kao on se tu pita sve itd. sad se ne javlja pojela maca jezik
Sa njim u sastavu bi vec imali pristojnu ekipu za ovo grupu.Drape je napisao/la: ↑23 nov 2020, 13:45Ja vjerujem da će Roberson doći ako ikako bude mogao jer Vedran kaže da je po karakteru jedan od najboljih momaka koje je ikad trenirao. Kad je dolazio u Sarajevo zbog papirologije po svojoj želji je odradio i par treninga sa reprezentacijom koja se tad pripremala iako to niko nije tražio od njeg.
Nas Nurkson je mlad insan al' vec zna da njegove Bosnje padaju na sarenu lazu k'o sponzoruse na rentakar iz Svice ...legenda reala je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:18A nije da svi nismo znali da Nurkić nece igrati, al eto vjerovali smo u neka prazna obećanja
nije problem sto si zatucan, nego sto to svjesno biras. navedi jednog nba igraca koji ce igrati kvalifikacije?Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:51Znate sta..Moze biti da je razlog ovo ili ono...Mozda zaista to tako ide i tako treba ali onako od srca nabijem na ku rac i Nurkica i Musu (govorim iskljucivo u kontekstu kosarkasa).
Ja koji pamtim i vremena "ne da klub "ili nba pravila blabla dok vecina tih nba igraca je bez problema igrala kod nas uvjek neko sra nje.
Hvala lijepo i nikada ih ne zvati vise neka se ljudi bave karijerom i to je to. Igracemo sa onim cim raspolazemo pa makar igrali sa juniorima.
https://www.basketball.bg/news.php?g=25&id=13187
Ne znam da li znas citati, ali jasno sam naveo da pamtim okupljanja kada nasi nisu igrali, dok su drugi uredno se odazivali svojim drzavama. U tom kontekstu nigdje nisam spomenuo OVO okupljanje, osim sto OPRAVDANO "protestvujem "i frustriran sam jer se to nama dogadja na 90 posto utakmica.AirRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2020, 23:01nije problem sto si zatucan, nego sto to svjesno biras. navedi jednog nba igraca koji ce igrati kvalifikacije?Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:51Znate sta..Moze biti da je razlog ovo ili ono...Mozda zaista to tako ide i tako treba ali onako od srca nabijem na ku rac i Nurkica i Musu (govorim iskljucivo u kontekstu kosarkasa).
Ja koji pamtim i vremena "ne da klub "ili nba pravila blabla dok vecina tih nba igraca je bez problema igrala kod nas uvjek neko sra nje.
Hvala lijepo i nikada ih ne zvati vise neka se ljudi bave karijerom i to je to. Igracemo sa onim cim raspolazemo pa makar igrali sa juniorima.
ljudi zive u 2020, doba interneta i svih mogucih informacija.... ali dzaba sve...trebao je raskinuti ugovor, odrec se miliona...tako bi svi sa foruma postupili
Ne bi me iznenadilo da su prije prebolovali
ja bih tebi mogao pobrojati hronoloski sve nurkiceve povrede i operacije koje je imao u vrijeme kada se bajagi mogao odazvati,ali kontam da nema svrhe...ti bi opet zavro jednu te istu pricu,koju si popusio samo citajuci naslove. a cinjenica da je igrao b diviziju U20 kad je draftovan ti vjerovatno nista ne znaci ,iako takvom cinu neposluha prema nba poslodavcu i rizika nema pandana u evropi...Sviuodbranu je napisao/la: ↑24 nov 2020, 01:31Ne znam da li znas citati, ali jasno sam naveo da pamtim okupljanja kada nasi nisu igrali, dok su drugi uredno se odazivali svojim drzavama. U tom kontekstu nigdje nisam spomenuo OVO okupljanje, osim sto OPRAVDANO "protestvujem "i frustriran sam jer se to nama dogadja na 90 posto utakmica.AirRamiz je napisao/la: ↑23 nov 2020, 23:01nije problem sto si zatucan, nego sto to svjesno biras. navedi jednog nba igraca koji ce igrati kvalifikacije?Sviuodbranu je napisao/la: ↑23 nov 2020, 19:51Znate sta..Moze biti da je razlog ovo ili ono...Mozda zaista to tako ide i tako treba ali onako od srca nabijem na ku rac i Nurkica i Musu (govorim iskljucivo u kontekstu kosarkasa).
ljudi zive u 2020, doba interneta i svih mogucih informacija.... ali dzaba sve...trebao je raskinuti ugovor, odrec se miliona...tako bi svi sa foruma postupili
Sto se tice zatucanosti,o presvjetla intelektualna "carsijo "sam o sebi si dovoljno rekao.
Ne mora se niko odricati miliona, i rekao sam neka igraju ljudi grade karijere i neka ih se vise ne zove jer nema smisla da ti se igrac od 20 poziva odazove na 2..i to kada apsolutno igras rezultatski nebitnu utakmicu. Ne moraju ni tada dolaziti.
Sluti kobe bezveze, a mislim da je ovo slucaj sto si ti reko
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, InatSilniBosanski, legendarnadruga, lumani, Mostarska, perun, Sveti, Tele33, TripleThreat i 77 gostiju.