Zato je rekao da mu se obriše onaj profil, šta će mu kad ima ovaj drugi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zato je rekao da mu se obriše onaj profil, šta će mu kad ima ovaj drugi.
Klikni na tablicu sa nacionalnim koeficijentimaMokes je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:09Nije tačno. Na tabeli je već uračunato da će osvajač CL izboriti plasman kroz domaću ligu, tako da jedino pomjeranje može biti da prvak Grčke i Zvezda krenu iz prvog pretkola.
Gdje ti vidiš da je Hrvatska 16. a Rumunija 15.If the Champions League title holders qualify for the group stage via their domestic league, the following changes to the access list will be made:
The champions of association 11 (Turkey) enter the group stage instead of the play-off round.
The champions of association 13 (Denmark) enter the play-off round instead of the third qualifying round.
The champions of association 15 (Czech Republic) enter the third qualifying round instead of the second qualifying round.
The champions of associations 18 (Greece) and 19 (Serbia) enter the second qualifying round instead of the first qualifying round.![]()
Na njoj je Srbija 16. Ali hajd' svakako je nebitno. Nacionalni koeficijenti iz ove sezone nemaju nikakve veze s narednom. Oni će se koristiti za sezonu 22/23. Tako da Dinamo može osvojiti EL u finalu s Rijekom, Hrvati će ostati tu gdje jesu za narednu sezonu.FoSte95 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:18Klikni na tablicu sa nacionalnim koeficijentimaMokes je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:09Nije tačno. Na tabeli je već uračunato da će osvajač CL izboriti plasman kroz domaću ligu, tako da jedino pomjeranje može biti da prvak Grčke i Zvezda krenu iz prvog pretkola.
Gdje ti vidiš da je Hrvatska 16. a Rumunija 15.If the Champions League title holders qualify for the group stage via their domestic league, the following changes to the access list will be made:
The champions of association 11 (Turkey) enter the group stage instead of the play-off round.
The champions of association 13 (Denmark) enter the play-off round instead of the third qualifying round.
The champions of association 15 (Czech Republic) enter the third qualifying round instead of the second qualifying round.
The champions of associations 18 (Greece) and 19 (Serbia) enter the second qualifying round instead of the first qualifying round.![]()
![]()
![]()
Kiseljak,, kakav TravnikAlfredNobel je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:25Jel istina da je @alacious na završnom ispitu rekao "da sam znao da je ovako lako završiti faks kod vas u Travniku, završio bih davno i srednju?"
Tako je poeta, čuj mene red, poeta !bordopoeta je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:37Možeš i ti iz sela, al nikad selo iz tebe!
Dok se okrenuo autobus, dali ti diplomu.alacious je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:29Kiseljak,, kakav TravnikAlfredNobel je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:25Jel istina da je @alacious na završnom ispitu rekao "da sam znao da je ovako lako završiti faks kod vas u Travniku, završio bih davno i srednju?"![]()
Pomiješao si me sa @skorom
AlfredNobel je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:16Zato je rekao da mu se obriše onaj profil, šta će mu kad ima ovaj drugi.![]()
Mujic sudi Mladost-ZeljeznicarU 15 sati odigraće se potencijalno najzanimljivija utakmica ovog kola između Veleža i Sarajeva, a glavni sudija u Vrapčićima će biti Frano Jelić iz Širokog Brijega. Ovaj meč gledaoci će moći posmatrati na kanalu Arena Sport.
Svratio na pogaču s kajmakom, uz maramicu čačkalicom pričvršćena i diploma.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:41Dok se okrenuo autobus, dali ti diplomu.alacious je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:29Kiseljak,, kakav TravnikAlfredNobel je napisao/la: ↑24 nov 2020, 14:25Jel istina da je @alacious na završnom ispitu rekao "da sam znao da je ovako lako završiti faks kod vas u Travniku, završio bih davno i srednju?"![]()
Pomiješao si me sa @skorom![]()
Čestitam, nek je s srećom.![]()
Ugasite čovjeku profil, otkad kumi i moli, pa nije uredu ebemu život.
E cuj moli da mu se ugasi profil...belosevic28 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:32Cuj poete uspjesnog bizMismena i privatnika. Koja podvojena licnost, to ni na Cartoon Netrwork nema![]()
Koje godine je g-din nspustio klinickiVanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:45E cuj moli da mu se ugasi profil...belosevic28 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 15:32Cuj poete uspjesnog bizMismena i privatnika. Koja podvojena licnost, to ni na Cartoon Netrwork nema![]()
![]()
![]()
![]()
Jaa cirkusa...![]()
Koji sadista je ovaj Morto,kako muci covjeka...![]()
Prvo, medicina..ja nisam doktor Med. nauka, ali moja supruga jest, tek toliko da zapamtiš, naravno ako su umne vijuge u redu...Vanja8 je napisao/la: ↑24 nov 2020, 10:32Ma cekaj,to za dusu ...Je li to neko strucan dijagosticiraao,medicinski strucan ili je to neko tipa Milan tarot...![]()