FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 23 nov 2020, 22:03

ado-hz je napisao/la:
23 nov 2020, 21:59
Moja najdraza utakmica u kojoj sam bukvalno molio Boga svih 90min je protiv Genka na Kosevu 0:1.
E sad zamisli ti te scene gubimo 0:1 i ako nam Genk zabije jos jedan gol ispadamo, a sijevalo je pred nasim golom. Sjecam se sad onog Bošnjaka plavokosog kako je opasan bio. Isto sam znao da nema sanse da mi mozemo dati gol, bas smo se grcevito branili svi 90min.
Kone su se hvalile da su to tad jedine igrale 3.pretkolo tadasnje lige sampiona i kontam u sebi molim te boze da prodjemo u to 3.pretkolo pa taman zijanili 10:0.
Nikad se vise u zivotu nisam molio Bogu ko tada :D
Isto jedna od drazih. Alaim skidao sve moguce i nemoguce, dobacivali Bosnjaku da je nikakav Bosnjak 😂 bas jake emocije i uspomene :bow:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 23 nov 2020, 22:28

Cipelic u lukavici za 1:1 i Said protiv vasilija levskog za 3:1

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 nov 2020, 22:31

Vanja8 je napisao/la:
23 nov 2020, 21:24
feniksptica je napisao/la:
23 nov 2020, 21:20
I ja navijam za Arsenal. Koga treba tjerat s foruma..duša mi to
Nobela, Nobela, njega tjeraj... :pray: :pray: :pray:
I kad me nema, spominjete me. Kompleksi kompleksi.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 nov 2020, 22:39

Miljacka je napisao/la:
23 nov 2020, 21:49
Aldin Šišić za 2:2 u Regio Emiliji. Raja se sudarala iza tribine, niko ne zna gdje trči i šta radi. Kaže momak u busu u povratku "Gledam one domaće navijače ni ne slave golove kako treba, mi kad smo izjednačili na 2:2 ja molim Boga da primimo treći, da se malo smirim, kontam srce će me opaliti" :urnebes: :urnebes:
Haha tako je bilo, ne znas ni koga grliš ni gdje trčiš. To se ne moze objasniti te emocije se ne mogu kupiti.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 23 nov 2020, 22:47

AlfredNobel je napisao/la:
23 nov 2020, 22:31
Vanja8 je napisao/la:
23 nov 2020, 21:24
feniksptica je napisao/la:
23 nov 2020, 21:20
I ja navijam za Arsenal. Koga treba tjerat s foruma..duša mi to
Nobela, Nobela, njega tjeraj... :pray: :pray: :pray:
I kad me nema, spominjete me. Kompleksi kompleksi.. :kafa:
:rol: :rol:
I kad nisi tu,tvoj zlokobno duh lebdi iznad svih nas, ali neka ,dok samo dodje onaj crveni1946 nayebao si onda...Cinim ti uslugu da te na vrijeme sklonimo... :urnebes: :urnebes:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 nov 2020, 22:50

Nase se sjene hodat po Sloveniji.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 23 nov 2020, 23:28

Za moj 1946 post da kazem, da je moja najdraza tekma u Italiji kad Aladin zabi gol, mi smrdljivi od puta, dezedorans pokrio koliko je mogao, ali slipav si, mokar, konstantno se znoj stvara iznova, ali kad ga Aladin zabi, jos mi goli do pasa svi. Ma ne opisuje se ta radost.

Najgori gol mi je na Grbavici onaj kad smo poveli 0:1 u 30 sekundi. Nekakav me deba zagrlio, da me drzo jos 5 sekundi izdahnpo bi.

Sumnjam da cu vise ista pisati, zao mi da kvarim ovu brojku postova, taka da vas brat sve voli i prati iz sjene :D

VOLIM SARAJEVO VISE OD ZIVOTA!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 nov 2020, 23:33

Laznjak je napisao/la:
23 nov 2020, 23:28
Za moj 1946 post da kazem, da je moja najdraza tekma u Italiji kad Aladin zabi gol, mi smrdljivi od puta, dezedorans pokrio koliko je mogao, ali slipav si, mokar, konstantno se znoj stvara iznova, ali kad ga Aladin zabi, jos mi goli do pasa svi. Ma ne opisuje se ta radost.

Najgori gol mi je na Grbavici onaj kad smo poveli 0:1 u 30 sekundi. Nekakav me deba zagrlio, da me drzo jos 5 sekundi izdahnpo bi.

Sumnjam da cu vise ista pisati, zao mi da kvarim ovu brojku postova, taka da vas brat sve voli i prati iz sjene :D

Napravi novi profil ako ti je zao dirati tu brojku :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 nov 2020, 23:34

Laznjak je napisao/la:
23 nov 2020, 23:28

Et vam tema..pisite :angel:
viewtopic.php?f=98&t=12786&start=80
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 nov 2020, 23:37

Najdraža pobjeda mi je Atromitos u Atini, pa onda pobjeda u Genku i ona epska protiv Levskog.Tri najgora poraza zbog kojih sam plakao su Zeta, Željo u finalu play - offa 1998 i poraz na penale od Čelika u polufinalu kupa u maju 1996.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 nov 2020, 23:41

Meni je svaka pobjeda lijepa kad je preko streama. Pravom navijaču je svaka najljepša, on ne bira utakmice.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 nov 2020, 00:02

holyman je napisao/la:
22 nov 2020, 03:18
@samozdravlje nema te, jesi li zdrav. Kako komentarises ove izbore, ima li kojeg bosnjaka na mjestu nacelnika gore

Evo u ovoj pauzi da ti kazem svoje misljenje.
Znam da Ti znas, ali mozda ima onih koji ne znaju. Imenica Bosnjak dolazi od vremena srednjovjekovne Bosne,Dobri Bosnjani(pitaj Dubrovcanke :rol: ) a ne od dragog mi Titie Muslimani.Na Kosovu muslimana porijeklom iz Bosne oslovljavaju kao Bosnjak, muslimana iz Turske zovu Turcinom. Tako je i u CG. Nego mi muslimani iz BiH prisvojili to Bosnjak za sebe, a neki dusmani to poistovjecuju sa muslimanima iz BiH.
Naravno svak ima pravo izbora kako i mogucnost da se izjasniti kao Srbi,Hrvat,Bosanac i Hercegovac( :rol: - slozenica), Rom,Gradjanin BiH.....

Pozdravljm promjenu vlasti u opstinama. Bez namjere da koga uvrijedim ili nagovaram, ali svi su nacelnici manje-vise Dobri "Bosanci i Hercegovci".
Ono sto ocekujem od nove vlasti u KS i gradonacelnika je da smanje zagadjenost zraka u 21/22. Gledam kroz prozor i ne mogu vidjeti konu u zgradi preko puta, a ni ljeti, smeta mi suma ispred prozora :rol: Zagadjenost zraka je lahko rijesiti plinom i peletom. To nek rijese i imat ce i moj glas sljedeci put, naravno to je minimum, nek budu "posteni" kao i prethodni :rol: i nek prociste zrak i to je to.

Nesto je zapelo u "Cetvrka". Satro zayebale ih ostavke, a u stvari se trazi Premier. Bojim se da se 4 ne raspadne, nece aBd. Previse mi se postenjem busaju u prsa, ali sigurno su bolji izbor od ovih sto 100 g. ne silaze sa grbace. Brate ja ti ne vjerujem politicarima, ali me hrabri ovaj povratak velikog Bogica Bogicevica(bio mi predsjednik omladine, kad sam isao na ORA) i iskreno slusao sam Srdjana Mandica i rekao bih da je pravi cova(na stranu Pitarluk).

Kad kazes "gore", znaci da si ti "dole", Hercegovac ili si na "I" kao i dobri Zundo :rol: Eto, ako si dugo cekao odgovor, bar je iscrpan. :urnebes: :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 nov 2020, 00:32

Ma meni se Zeta urezala u sjećanje. To sam baš teško proživio. Bukvalno je bio neki vid depresije, plakao, ne spavao noćima, ni jeo ni pio...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 nov 2020, 00:40

ajdohordas je napisao/la:
24 nov 2020, 00:32
Ma meni se Zeta urezala u sjećanje. To sam baš teško proživio. Bukvalno je bio neki vid depresije, plakao, ne spavao noćima, ni jeo ni pio...
Bilo je tih nekoliko teških poraza, ali sa Zetom se ništa ne može porediti.Za mene najgori poraz i najteži udarac od kako pratim i navijam za Sarajevo.Trebalo mi je dvije godine da se oporavim od Zete, tek kad smo izbacili Atromitos koliko toliko sam se oporavio.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 nov 2020, 00:48

Samozdravlje je napisao/la:
24 nov 2020, 00:02
holyman je napisao/la:
22 nov 2020, 03:18
@samozdravlje nema te, jesi li zdrav. Kako komentarises ove izbore, ima li kojeg bosnjaka na mjestu nacelnika gore

Evo u ovoj pauzi da ti kazem svoje misljenje.
Znam da Ti znas, ali mozda ima onih koji ne znaju. Imenica Bosnjak dolazi od vremena srednjovjekovne Bosne,Dobri Bosnjani(pitaj Dubrovcanke :rol: ) a ne od dragog mi Titie Muslimani.Na Kosovu muslimana porijeklom iz Bosne oslovljavaju kao Bosnjak, muslimana iz Turske zovu Turcinom. Tako je i u CG. Nego mi muslimani iz BiH prisvojili to Bosnjak za sebe, a neki dusmani to poistovjecuju sa muslimanima iz BiH.
Naravno svak ima pravo izbora kako i mogucnost da se izjasniti kao Srbi,Hrvat,Bosanac i Hercegovac( :rol: - slozenica), Rom,Gradjanin BiH.....

Pozdravljm promjenu vlasti u opstinama. Bez namjere da koga uvrijedim ili nagovaram, ali svi su nacelnici manje-vise Dobri "Bosanci i Hercegovci".
Ono sto ocekujem od nove vlasti u KS i gradonacelnika je da smanje zagadjenost zraka u 21/22. Gledam kroz prozor i ne mogu vidjeti konu u zgradi preko puta, a ni ljeti, smeta mi suma ispred prozora :rol: Zagadjenost zraka je lahko rijesiti plinom i peletom. To nek rijese i imat ce i moj glas sljedeci put, naravno to je minimum, nek budu "posteni" kao i prethodni :rol: i nek prociste zrak i to je to.

Nesto je zapelo u "Cetvrka". Satro zayebale ih ostavke, a u stvari se trazi Premier. Bojim se da se 4 ne raspadne, nece aBd. Previse mi se postenjem busaju u prsa, ali sigurno su bolji izbor od ovih sto 100 g. ne silaze sa grbace. Brate ja ti ne vjerujem politicarima, ali me hrabri ovaj povratak velikog Bogica Bogicevica(bio mi predsjednik omladine, kad sam isao na ORA) i iskreno slusao sam Srdjana Mandica i rekao bih da je pravi cova(na stranu Pitarluk).

Kad kazes "gore", znaci da si ti "dole", Hercegovac ili si na "I" kao i dobri Zundo :rol: Eto, ako si dugo cekao odgovor, bar je iscrpan. :urnebes: :thumbup: :bih:
Hvala na ovako opsirnom odgovoru. Postujem svakako vas izbor, postujem demokratiju i cijenim promjene, pogotovo ako je u pitanju sda. Meni ne ulijeva niko povjerenje jer nas 30 godina svi yebu na sve strane. Dok ne pokaze suprotno, za mene je isti kao i svi. Samo mi eto upalo u oci da nema "nasih" ni u bl, ni u srebrenici, a eto i u Sarajevu.
To je moje glediste jer anam one ne mogu ocima vidjeti. Znam da nikad neko nas ne bi mogao biti na visokoj poziciji u bl.
Hehe mi sa TK imamo obicaj za Sarajevo reci "gore u Sarajevu" jer eto penjes se vise puta dok ides, kladanj, karaula itd.
NEMA NAZAD

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 24 nov 2020, 01:24

A Stojcev u Lukavici u 198 minuti :mrgreen:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 24 nov 2020, 01:45

A Obuca u Istanbulu 😉

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 nov 2020, 01:54

holyman je napisao/la:
24 nov 2020, 00:48

Hvala na ovako opsirnom odgovoru. Postujem svakako vas izbor, postujem demokratiju i cijenim promjene, pogotovo ako je u pitanju sda. Meni ne ulijeva niko povjerenje jer nas 30 godina svi yebu na sve strane. Dok ne pokaze suprotno, za mene je isti kao i svi. Samo mi eto upalo u oci da nema "nasih" ni u bl, ni u srebrenici, a eto i u Sarajevu.
To je moje glediste jer anam one ne mogu ocima vidjeti. Znam da nikad neko nas ne bi mogao biti na visokoj poziciji u bl.
Hehe mi sa TK imamo obicaj za Sarajevo reci "gore u Sarajevu" jer eto penjes se vise puta dok ides, kladanj, karaula itd.

Pogusismo se prijatelju, ne treba nam COVID19. Da nisi iz Živinica, ono ravnica,a ima i restoran Sarajevo.
Ja se orjentisem prema Sjevernoj tribini, pa mi vi dodjete "gore" :urnebes: . Znam da spavas, haj vozdra. :thumbup: :bih:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 nov 2020, 01:56

A kad Fazlagic kod 1:1 lobova pokojnog Ciku Radovica, za 2:1. Sjecas li se @robertkosar ? Ludilo. :urnebes:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 nov 2020, 07:45

Usto raspolozen za raspravu pravo. Jos vidim Dzeko najveci sin nas se oporavio super. Posle pregledan suspenzije i vidim Haris Handzic ima pravo nastupa protiv Veleza. Sve mi nesto oko srca zaigra od dragosti zbog toga. Jedino mi zao i sad sto Ajandzic izgubi izbore, taman nam htio dat stadion.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86 i 31 gost.