Nista od toga Rule, niti je bio niti ce biti opcija za nas...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ado prati avione iz Turske...ado-hz je napisao/la: ↑23 nov 2020, 18:33Ne kazem da je Krpic kalibar za nas, treba nam puno bolji napadac od njega, ali def mislim da on ne bi pristao da sjedi na klupi i bude rezerva. Takva prznica u ekipi nam ne treba da unosi nemir. Nismo valjda od toliko napadaca spali na njega. Eno mu kone nek ide njima ili neki dr klub u PL.
Irfan bi bio fino pojacanje i eto jos jedan u rezervi napadac.
Ihhhhh od kad ja to znam moj @Vanja....mislim znam na koju osobu u avionu mislisVanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 20:16Ado prati avione iz Turske...ado-hz je napisao/la: ↑23 nov 2020, 18:33Ne kazem da je Krpic kalibar za nas, treba nam puno bolji napadac od njega, ali def mislim da on ne bi pristao da sjedi na klupi i bude rezerva. Takva prznica u ekipi nam ne treba da unosi nemir. Nismo valjda od toliko napadaca spali na njega. Eno mu kone nek ide njima ili neki dr klub u PL.
Irfan bi bio fino pojacanje i eto jos jedan u rezervi napadac.
Sa njima se mozemo i moramo bit financijski
Kad vec znas koju poziciju Andrej igra sto ga onda poredis sa Pasalicem... realnije je sa De RoonomAlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:24Ma normalno da ne može ni prići Atalanti, za sada. On je od jednog Pašalića miljama daleko. Raja je po običaju nerealna i malo im treba da polete, nikada mjere nemaju. Đokanović je strašan igrač već sad, razuvjerio me maksimalno i pokazao da je najveći potencijal. Od trke, borbe, muda, fudbalske inteligencije i radne etike. Sve što treba da ima jedan mladi igrač, on ima, a tek mu je 20 godina. Nije bojazan, već i protiv evropskih ekipa je odigrao momački i kao iskusan igrač.joker90 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:11Kakva crna Seria A i Atalanta. Dobar je Andrej, ali prvo mora kod nas postati igrač koji pravi razliku, ponajbolji u ligi, pa onda ćemo pričati o transferima. Cimi kada je otišao, bio je nivo iznad Andreja, pa nije otišao u Seriu A ili Bundesligu. Na dobrom je putu, ali malo realnosti nije na odmet.
Ponavljam, ne treba se odmah dizati i zakivati ga u liga petice. Ti da odeš u jedan Portugal, moraš da jedeš teren duplo jače i bolje od Brazilaca i Portugalaca, a kamoli tek liga petice. Neka njega neka se razvija, korak po korak, jer ako ode naglo kao vršnjaci mu ranije, samo će propasti u tipa jednoj Belgiji, recimo. Da ima pregršt kvalitete i potencijal, kao i pameti, to svakako, e sad samo treba polako i mudro.
Andreju i nije posao da daje zadnji pas i da 'podvaljuje', zato što igra na poziciji defanzivnog veznog. Prvo, nije mu to posao, drugo nije mu to pozicija i treće upravo zbog pozicije nema šansu da to uradi. Također, ne bih se složio da je slabo zna potegnuti, imao je nekoliko situacija kad je to uradio, čim mu se otvorila prilika. To nisu nikakve mane.
Ma za njih je to jaca liga,nije stvar finansija,mada su puni kao brod,ali eto,ma znas i sam...Ima tu i odnosa medju klubovima,uvijek je njima lakse da ga puste u Srbiju,nego da ga prodaju klubu kojeg nastoje maci sa trona...
Pa ko ce sumnjati u tebe dobri moj Ado,kad si nabavio najnovije ruske nanoradare,vidis i boju carapa pilota aviona...ado-hz je napisao/la: ↑23 nov 2020, 20:26Ihhhhh od kad ja to znam moj @Vanja....mislim znam na koju osobu u avionu mislisVanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 20:16Ado prati avione iz Turske...ado-hz je napisao/la: ↑23 nov 2020, 18:33Ne kazem da je Krpic kalibar za nas, treba nam puno bolji napadac od njega, ali def mislim da on ne bi pristao da sjedi na klupi i bude rezerva. Takva prznica u ekipi nam ne treba da unosi nemir. Nismo valjda od toliko napadaca spali na njega. Eno mu kone nek ide njima ili neki dr klub u PL.
Irfan bi bio fino pojacanje i eto jos jedan u rezervi napadac.![]()
![]()
Nobela, Nobela, njega tjeraj...feniksptica je napisao/la: ↑23 nov 2020, 21:20I ja navijam za Arsenal. Koga treba tjerat s foruma..duša mi to
Ma i onaj Benjin protiv Mladosti u 85. min. se isto proslavio ko i ovaj. Def. 2 najdraza gola u zadnjih ne znam koliko godina.
Miljacka je napisao/la: ↑23 nov 2020, 21:49Aldin Šišić za 2:2 u Regio Emiliji. Raja se sudarala iza tribine, niko ne zna gdje trči i šta radi. Kaže momak u busu u povratku "Gledam one domaće navijače ni ne slave golove kako treba, mi kad smo izjednačili na 2:2 ja molim Boga da primimo treći, da se malo smirim, kontam srce će me opaliti"![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Haksss, rimljanin90 i 52 gosta.