Draža od Seltika

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Draža od Seltika
Upravo bas te , boli qrac za sliku ! Kao i svakog normalnog navijaca..Al ajmo odma po Sjeveru a? Nit momci komentarisu uopste ovdje, nit znaju da ovo postojiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:35Ovima sa ribarskim šeširima što se ganjaju po gradu, bodu šaberima, i skidaju jedni drugima obilježja je teško shvatiti da je profesionalni fudbaler daleko iznad tog primitivnog nivoa.
? Ne razumijem?antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:51Upravo bas te , boli qrac za sliku ! Kao i svakog normalnog navijaca..Al ajmo odma po Sjeveru a? Nit momci komentarisu uopste ovdje, nit znaju da ovo postojiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:35Ovima sa ribarskim šeširima što se ganjaju po gradu, bodu šaberima, i skidaju jedni drugima obilježja je teško shvatiti da je profesionalni fudbaler daleko iznad tog primitivnog nivoa.![]()
Te gore ljude koje ti spominjes, boli qrac za tu sliku sto su se nasa 3 igraca slikala sa nekim momkom i salom.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:52? Ne razumijem?antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:51Upravo bas te , boli qrac za sliku ! Kao i svakog normalnog navijaca..Al ajmo odma po Sjeveru a? Nit momci komentarisu uopste ovdje, nit znaju da ovo postojiSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:35Ovima sa ribarskim šeširima što se ganjaju po gradu, bodu šaberima, i skidaju jedni drugima obilježja je teško shvatiti da je profesionalni fudbaler daleko iznad tog primitivnog nivoa.![]()
Bukvalno najdraži momenat u nekoliko zadnjih godina.
Ne razumijem. Nigdje nisam spomenuo sjever, a ni Horde.antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:55Te gore ljude koje ti spominjes, boli qrac za tu sliku sto su se nasa 3 igraca slikala sa nekim momkom i salom.
Po cemu si zakljucio da oni negoduju? Kad su Horde nosile sabere?
Razumijes sad?
a ko majke ti akcija i skida junfovima obiljezja ako ne Horde? ko hoda po gradu ? Ili si mislio na tmcice?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:56Ne razumijem. Nigdje nisam spomenuo sjever, a ni Horde.
Bića u obliku ribarskog šešira, brzih cvika, torbica oko vrata, 50kg žive vage, u čoporu, nalupana po nosu, hodaju gradom i tuku se sa istim takvim iz razloga jer ne navijaju za isti klub i pri tome jedni drugima nanesu ozbiljne povrede. Ovaj komentar se ne odnosi na bilo koju grupu, već na gore navedeni profil bića čije ponašanje je level pećinskog čovjeka. Al na osnovu prethodnih tvojih komentara ne bih rekao da ispod ribarskog šešira imaš žita da ovo razumiješ.antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:58a ko majke ti akcija i skida junfovima obiljezja ako ne Horde? ko hoda po gradu ? Ili si mislio na tmcice?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:56Ne razumijem. Nigdje nisam spomenuo sjever, a ni Horde.
Tuku se po cijelom svijetu, brutalnije nego kod nas? Sta ima ono, Mister.Perfect, nismo te prepoznali. Svi su primitivci, ti si Dr.Pr.Mr. filozof, dekan qrac palac. Pusti se filozofiranja majke ti .. a kad vec tako pricas, ispravit cu te i reci ti da tu ima svakavih profila ..i ljudi 100kg zive vage i bez torbica i cvika, i mangupa pravih, i dandara. I svi su nasi. Kada si cuo da je bilo ozbiljnijih povreda, u kojem svijetu zivis? I ti na osnovu mojih komentrara zakljucio da je nemam zita .. a ti kao imas? :urnebes:Uostalom sta si se uvrijedio kao kakva mlada, na obicno pitanje ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:08Bića u obliku ribarskog šešira, brzih cvika, torbica oko vrata, 50kg žive vage, u čoporu, nalupana po nosu, hodaju gradom i tuku se sa istim takvim iz razloga jer ne navijaju za isti klub i pri tome jedni drugima nanesu ozbiljne povrede. Ovaj komentar se ne odnosi na bilo koju grupu, već na gore navedeni profil bića čije ponašanje je level pećinskog čovjeka. Al na osnovu prethodnih tvojih komentara ne bih rekao da ispod ribarskog šešira imaš žita da ovo razumiješ.antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:58a ko majke ti akcija i skida junfovima obiljezja ako ne Horde? ko hoda po gradu ? Ili si mislio na tmcice?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 15:56
Ne razumijem. Nigdje nisam spomenuo sjever, a ni Horde.
Ma uzivajte u igrama kluba,manite se nepotrebnih prepucavanja,dosli smo u situaciju da Premijer ligu pravimo dosadnom,gdje nam vec sad cestitaju na tituli, a vi ko djeca...
Ništa mene tu ne vrijeđa, samo sam htio da kažem kako mi je žao tih promašenih života bez obzira na navijačku orijentaciju.antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:16Tuku se po cijelom svijetu, brutalnije nego kod nas? Sta ima ono, Mister.Perfect, nismo te prepoznali. Svi su primitivci, ti si Dr.Pr.Mr. filozof, dekan qrac palac. Pusti se filozofiranja majke ti .. a kad vec tako pricas, ispravit cu te i reci ti da tu ima svakavih profila ..i ljudi 100kg zive vage i bez torbica i cvika, i mangupa pravih, i dandara. I svi su nasi. Kada si cuo da je bilo ozbiljnijih povreda, u kojem svijetu zivis? I ti na osnovu mojih komentrara zakljucio da je nemam zita .. a ti kao imas? :urnebes:Uostalom sta si se uvrijedio kao kakva mlada, na obicno pitanje ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:08Bića u obliku ribarskog šešira, brzih cvika, torbica oko vrata, 50kg žive vage, u čoporu, nalupana po nosu, hodaju gradom i tuku se sa istim takvim iz razloga jer ne navijaju za isti klub i pri tome jedni drugima nanesu ozbiljne povrede. Ovaj komentar se ne odnosi na bilo koju grupu, već na gore navedeni profil bića čije ponašanje je level pećinskog čovjeka. Al na osnovu prethodnih tvojih komentara ne bih rekao da ispod ribarskog šešira imaš žita da ovo razumiješ.
Uzivam brate, kako ne uzivam. Moji najbolji navijacki dani realno, sa nikad manje brige pratim Fks. Postavio mu pitanje i to je to, dobio odgovor da nemam zita u glavi. i sta covjek da mu napise, onako realno? Osudjuje,pljuje,primitvci mu ljudi a na moje pitanje ne zna normalno odgovoriti
Mozda je i njima zao tebe ? Momci zeljni fajta, akcije, adrenalina, razbijenih glava, sta je problem?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:39Ništa mene tu ne vrijeđa, samo sam htio da kažem kako mi je žao tih promašenih života bez obzira na navijačku orijentaciju.antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:16Tuku se po cijelom svijetu, brutalnije nego kod nas? Sta ima ono, Mister.Perfect, nismo te prepoznali. Svi su primitivci, ti si Dr.Pr.Mr. filozof, dekan qrac palac. Pusti se filozofiranja majke ti .. a kad vec tako pricas, ispravit cu te i reci ti da tu ima svakavih profila ..i ljudi 100kg zive vage i bez torbica i cvika, i mangupa pravih, i dandara. I svi su nasi. Kada si cuo da je bilo ozbiljnijih povreda, u kojem svijetu zivis? I ti na osnovu mojih komentrara zakljucio da je nemam zita .. a ti kao imas? :urnebes:Uostalom sta si se uvrijedio kao kakva mlada, na obicno pitanje ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:08
Bića u obliku ribarskog šešira, brzih cvika, torbica oko vrata, 50kg žive vage, u čoporu, nalupana po nosu, hodaju gradom i tuku se sa istim takvim iz razloga jer ne navijaju za isti klub i pri tome jedni drugima nanesu ozbiljne povrede. Ovaj komentar se ne odnosi na bilo koju grupu, već na gore navedeni profil bića čije ponašanje je level pećinskog čovjeka. Al na osnovu prethodnih tvojih komentara ne bih rekao da ispod ribarskog šešira imaš žita da ovo razumiješ.
antilan je napisao/la: ↑23 nov 2020, 16:40Uzivam brate, kako ne uzivam. Moji najbolji navijacki dani realno, sa nikad manje brige pratim Fks. Postavio mu pitanje i to je to, dobio odgovor da nemam zita u glavi. i sta covjek da mu napise, onako realno? Osudjuje,pljuje,primitvci mu ljudi a na moje pitanje ne zna normalno odgovoriti![]()
Al ajde stajemo ovde, da ne smaramo ljude previse.
Bio bi to odgovor na mniga pitanja