FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bio sam od onih koji je smatrao da nije bio sposoban da bude predsjednik Zelje ali me ova vijest bas pogodila.
Ostali smo bez velikog Zeljovca. Rahmet ti dusi Admire, nek ti Allah dz.s. podari lijepi Dzennet a porodici puno sabura..

Ostali smo bez velikog Zeljovca. Rahmet ti dusi Admire, nek ti Allah dz.s. podari lijepi Dzennet a porodici puno sabura..
Primi moje saucesce.zagor1987 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 13:49Rahmet mu dusi i nek mu Allah podari Dzenet a porodici sabur. I ja sam oca prije neki dan izgubio isto sve upala pluca kao stabilno je. Pazite se svi ovog zla
Isto tako je sa predsjednikom bilo, prije 2 3 dana doktori rekli da mu je prosla upala pluca i da ide na bolje kad jutros ovo, dvoje mlade djece ostade iza njega, da ti srce pukne...
FKŽ !
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Rahmet mu duši. Veliki čovjek i Željovac je bio. Da nije bilo proklete korone, nakon dugo vremena biste nosili na dresu pravog generalnog sponzora zbog ove ljudine. Preveliki gubitak za sve koji su ga poznavali.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- UstanikSBII
- Kontakt:
Iskrena sućut obitelji preminulog kao i svim navijačima Želje. Nek počiva u miru Božijem!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Hvala tebi i vasem klubu na podrsci gospoda ste uvijek bili prema namaUstanikSBII je napisao/la: ↑23 nov 2020, 14:17Iskrena sućut obitelji preminulog kao i svim navijačima Želje. Nek počiva u miru Božijem!

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovo je fakat strašno.. svaki dan neki gubitak bolan..
Rahmet ti duši predsjedniče.
"Zakucat će bar još jednom, i s neba će za Te doći"..
Rahmet ti duši predsjedniče.
"Zakucat će bar još jednom, i s neba će za Te doći"..
-
- Kontakt:
Najiskrenije se u ime svih navijača Želje zahvaljujem svima na porukama koje pišete i ovdje i na opštim diskusijama. U znak poštovanja, predlažem da se možda simbolično na 24 sata suzdrže navijači pisanja o upravama, sistemima i slično na ovoj temi. Mislim da toliko možemo.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 23 nov 2020, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Rahmet mu dusi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Iskreno saučešće porodici i svim navijačima Želje 

Rahmet mu duši, a porodici i prijateljima sabur. Tuga pregolema.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Iskreno saucesce navijacima Zeljeznicara i porodici preminulog. Veliki gubitak za BiH sport. Ode na bolji svijet jos jedan covjek/biznismen koji je puno ulagao u nas sport i klub koji voli.
Rahmet mu dusi.
Srest cemo se svi...
Rahmet mu dusi.
Srest cemo se svi...
Rahmet ti dusi Zubane.
Rahmet mu duši!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
- MocMahale444
basum sagosumzagor1987 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 13:49Rahmet mu dusi i nek mu Allah podari Dzenet a porodici sabur. I ja sam oca prije neki dan izgubio isto sve upala pluca kao stabilno je. Pazite se svi ovog zla
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Strumfinho i 29 gostiju.