Kako su odigrali PO Rondo I Howard ne može se reći ništa da smo bolji.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 nov 2020, 08:50Ma cuvat ce on i protivnickog playa ako bude trebalo, ali kazem opet, kad se bude lomilo ide malo niza petorka kao i prosle sezone, a znamo kako su Lakersi tad izgledali. Sve u svemu mislim da je roster poprilicno jaci nego prosle sezone, iako je meni i dalje zao Ronda i Howarda, jbg radi se ipak o vjerovatnim HOF igracima, koji su debelo zasluzni za titulu. Ali napravljen je korak naprijed, pogotovo u smislu toga da se sad jos vise moze smanjiti Lebronovo koristenje tokom regularne sezone, sad bas ima ko davati poene i kreirati.Clutch je napisao/la: ↑23 nov 2020, 08:32Glavne minute kad bude trebalo AD će čuvati najbolje protivničko krilo.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 nov 2020, 07:55Samo nek vrti, i onako ce glavne minute na C kad bude trebalo opet igrati AD.
Falit ce odbrana Greena u tranziciji gdje je bio najbolji....
Kao i odbrana Baverlya i McGee u sezoni kao i lob zakucavanja McGee...
Al ovo se moralo napraviti baš što kažeš da se malo rastereti Lebron pogotovo u sezoni ipak puni 36 u decembru znači ulazi u 37 , energija Schroeder I Harrella ce ga rasteretiti, svi igraju bolje poslje titule tako da očekujem veće samopouzdanje i Kuzme I AC i KCP. Najviše se mora voditi računa o zdravlju Davisa jer Lebron I sa 37 čuva tijelo dok uvijek strahujemo za njega, mislim da ce zbog toga dobro doći Harrell...