FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedina mana Đokanović a koja mu može praviti problem za ostvarenje većeg transfera u kvalitetnije lige je nedostatak hraborsti pred protivnickim 16. Slabo ide u zadnji pas, suta jos rjedje. Kad taj segment popravi on je zreo za Bundeslige. Ovo su rijeci skauta iz Njemacke koji ga je gledao. Sve ostalo je top. Zato bi za njega bolje bilo da saceka jos jednu godinu, oslobodi se tog straha u napadu.
Predugo ostajanje ovdje znacilo bi stagnaciju.
Kakva crna Seria A i Atalanta. Dobar je Andrej, ali prvo mora kod nas postati igrač koji pravi razliku, ponajbolji u ligi, pa onda ćemo pričati o transferima. Cimi kada je otišao, bio je nivo iznad Andreja, pa nije otišao u Seriu A ili Bundesligu. Na dobrom je putu, ali malo realnosti nije na odmet.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Drug normalno je da on ima mana pa pjanic i busqet imaju mana, al to su mane treceg znacaja. Andre nije igrac kojem je primarno da dava golove da spaja spiceve sa golmanom vec da prekida napade da trci za 10 tku ako je spora ili da bude masina sa 600 konja, ovo ostalo on kad dode kod boljih trenera kad bude treniro sa pjanicom mesijem iskom i takvim igracima kad bude igro svaku utakmicu na perzijancu tepihu to ce dok jezik nauci podic na nivo tih igraca. Nije on glupi melinovic i dusan koji pokazuje treneru prste **** mater jer ga mjenja.revolt je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:01Jedina mana Đokanović a koja mu može praviti problem za ostvarenje većeg transfera u kvalitetnije lige je nedostatak hraborsti pred protivnickim 16. Slabo ide u zadnji pas, suta jos rjedje. Kad taj segment popravi on je zreo za Bundeslige. Ovo su rijeci skauta iz Njemacke koji ga je gledao. Sve ostalo je top. Zato bi za njega bolje bilo da saceka jos jednu godinu, oslobodi se tog straha u napadu.
Nemoze on napredovat vise u ligi gdje Vinko M najbolji trener lige gdje Rahmanovic i tatar najbolji igraci lige.
On mora da se ubaci medzu mudinje znalce gdje plata 2 m kermi pa kad jednu utakmicu presjedis na plastici ode 600 k km nizvodu jel ti mislis da ce djete koje muzlo krave do juce to da prokcka i da nece davat vise nego ovi zalizani sto 300 k km trose na gel i **** koji nikad nije digo 200 g teze za svoji 25-30 godina
Svega 2-3 trenera lige poslije utakmice s nama nisu izjavili da smo ubjedljivo najkvalitetnija ekipa i najbolji klub u drzavi. Lijepo je slusati te izjave.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Perišić je sa 26 godina prešao u Inter iz Wolfsburga, a prije toga je igrao za jos 3 - 4 kluba, u Belgiji je bio fenomenalan.Modrić je nakon Zrinjskog otišao u Zaprešić, gdje je imao odličnu jesen 2004, a onda je razvalio u Dinamu 3,5 sezone i tek u ljeto 2008 prešao u Tottenham.Sto kaže Joker, malo realnosti nije na odmet, Đokanović još uvijek ne može u istu rečenicu sa igračima koje si naveo.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:00Napisao sam Romu slucajno, al nije roma juventus il milan inter vec 5-6 klub iitalije to ti je sredina pa mahniti zuka igro bez treninga u romi i onaj drigerad nangolan sto nebi mogo trosisa andre..
Pogledaj onu ublehu perisica ode direktno u inter onaj iz zrinjskig u totenhem pa u real nijedan nemoze trcat vise od andre. Pogledaj one stuhe gojaka izgleda ko koza ode u torinu za 6 glava i bog te pito koliko poena procenata nagrada itd..
Zato kaze andre da je pizvan u repku komotno je mogo istjerat sugu gojaka i cimirota besica iz prvi 11 jer momak moze da trci ne kalkulise i veci mozak i kitu ima id oboice. Pozvoje sabanhadzovica **** ga on usta a djokanovic ni u b ne igra..
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 23 nov 2020, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma normalno da ne može ni prići Atalanti, za sada. On je od jednog Pašalića miljama daleko. Raja je po običaju nerealna i malo im treba da polete, nikada mjere nemaju. Đokanović je strašan igrač već sad, razuvjerio me maksimalno i pokazao da je najveći potencijal. Od trke, borbe, muda, fudbalske inteligencije i radne etike. Sve što treba da ima jedan mladi igrač, on ima, a tek mu je 20 godina. Nije bojazan, već i protiv evropskih ekipa je odigrao momački i kao iskusan igrač.joker90 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:11Kakva crna Seria A i Atalanta. Dobar je Andrej, ali prvo mora kod nas postati igrač koji pravi razliku, ponajbolji u ligi, pa onda ćemo pričati o transferima. Cimi kada je otišao, bio je nivo iznad Andreja, pa nije otišao u Seriu A ili Bundesligu. Na dobrom je putu, ali malo realnosti nije na odmet.
Ponavljam, ne treba se odmah dizati i zakivati ga u liga petice. Ti da odeš u jedan Portugal, moraš da jedeš teren duplo jače i bolje od Brazilaca i Portugalaca, a kamoli tek liga petice. Neka njega neka se razvija, korak po korak, jer ako ode naglo kao vršnjaci mu ranije, samo će propasti u tipa jednoj Belgiji, recimo. Da ima pregršt kvalitete i potencijal, kao i pameti, to svakako, e sad samo treba polako i mudro.
Andreju i nije posao da daje zadnji pas i da 'podvaljuje', zato što igra na poziciji defanzivnog veznog. Prvo, nije mu to posao, drugo nije mu to pozicija i treće upravo zbog pozicije nema šansu da to uradi. Također, ne bih se složio da je slabo zna potegnuti, imao je nekoliko situacija kad je to uradio, čim mu se otvorila prilika. To nisu nikakve mane.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zizovic, kockar jagodic i mozda crnogorac. Svi ostali su nas nahvalili koliko se sjecam, cak i osim u fazonu sarajevo te trehne svakako itd itd
Edit: sjetio sam se da zizovica nije bilo protiv nas pa nas je onaj njegov pomocni pravo nahvalio plslije utskmicr
NEMA NAZAD
Totenhem inter pa i waslburg udineze atalanta torino hertha nije isto..
Pitari morel se spavat
Ja koda sam na steroidima koda sam loto osvoio
Eno manijaci hoce investitora, al da on nezna se kome plati 30-40 m km za stadion.. jesu ljudi glupi ko kurceveve glave, sta investitor ima od one barake 3 prostorije za rentat koje nemogu vodu i struju platit na godisnjem nivou. Nit hotela nit 4 kategorije nit juzne nit zapadne tribine..
Glupani stadion grbavica je veci odor vlasniku nego pomoc, nego posto imate iskustva o prosenju ponudete covjeku onih 13 duluma za uzvrat da vam napravi kamp da ono ruglo dovede u 4 kategoriju i da vam isplati dugove i stavite da nemoze rusit stadion nit prodat ili mjenjat za drugu lokaciju i udarite se nogom u guzicu.. ja nebi dao 10 m km za zelju mozda bi al da im promjenim ime i boju dresa grb
Pitari morel se spavat
Ja koda sam na steroidima koda sam loto osvoio
Eno manijaci hoce investitora, al da on nezna se kome plati 30-40 m km za stadion.. jesu ljudi glupi ko kurceveve glave, sta investitor ima od one barake 3 prostorije za rentat koje nemogu vodu i struju platit na godisnjem nivou. Nit hotela nit 4 kategorije nit juzne nit zapadne tribine..
Glupani stadion grbavica je veci odor vlasniku nego pomoc, nego posto imate iskustva o prosenju ponudete covjeku onih 13 duluma za uzvrat da vam napravi kamp da ono ruglo dovede u 4 kategoriju i da vam isplati dugove i stavite da nemoze rusit stadion nit prodat ili mjenjat za drugu lokaciju i udarite se nogom u guzicu.. ja nebi dao 10 m km za zelju mozda bi al da im promjenim ime i boju dresa grb
Ako sve bude po planu za malog je najbolje da ide nakon sljedeće sezone, al kao što neko napisa nikako turska i slični zajebo. Ova godina mu je privikavanje na ozbiljniji nogomet, sljedeća da bude jedan od nosilaca ekipe i ako prodje bez povreda nema on šta više tražiti u ovoj ligi
nema potpisa
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko ode u Tursku, ja ga smatram mrtvim igračem. Ovo se ne odnosi na metuzaleme koji tamo odu radi love. Isto i po pitanju repke, igrači iz te lige nikad ne bi dobili poziv da se ja pitam.
Prvo Amaw je javno na presici reko da treba svi ustanu i javno kazu da je SARAJEVO naj jaci klubholyman je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:27Zizovic, kockar jagodic i mozda crnogorac. Svi ostali su nas nahvalili koliko se sjecam, cak i osim u fazonu sarajevo te trehne svakako itd itd
Edit: sjetio sam se da zizovica nije bilo protiv nas pa nas je onaj njegov pomocni pravo nahvalio plslije utskmicr
Zizovic je vodio protiv nas protiv skretnice je bio zarazen, jado kockar njegovo misljenje ni igraci borca ne jebu ni pet posto o budali crnigircu netreba pricat gora ubleha od jagodica
Turska liga nista nije bolja od slovenske lige.. jedino navijaci i stadioni su im dobri i u pravu si tu igraci idu koji su zavrsili karijeru al da uzmu pare kad se vec dzaba daju nesto ko kineska liga
Ruska liga je ok prem da i tamo je glupost ici ako mozes po itali njemackoj belgi igrat
Ruska liga je ok prem da i tamo je glupost ici ako mozes po itali njemackoj belgi igrat
- BordoSarajevo
- Kontakt:

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Šta fali Turskoj ? Stadioni novi i fantastični, uvijek gotovo puni, dobar i uzbudljiv fudbal, pare odlične, svake godine imaju predstavnike u grupnim fazama Lige prvaka i Evropske lige.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:36Ko ode u Tursku, ja ga smatram mrtvim igračem. Ovo se ne odnosi na metuzaleme koji tamo odu radi love. Isto i po pitanju repke, igrači iz te lige nikad ne bi dobili poziv da se ja pitam.
Fali to što naši igrači ne igraju u Fenerbahče-u, Bešiktašu ili Galatasaray-u, nego u Levatsporima, nebitnim klubovima po historiji i trofejima.... Totalno druga priča bi bila kad bi igrali tamo... Bez razlike u kakvim problemima bili ti velikani, svako to prolazi... Nebo i zemlja je razlika u tim klubovima, velika trojka i ostaliHistoricar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:52Šta fali Turskoj ? Stadioni novi i fantastični, uvijek gotovo puni, dobar i uzbudljiv fudbal, pare odlične, svake godine imaju predstavnike u grupnim fazama Lige prvaka i Evropske lige.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:36Ko ode u Tursku, ja ga smatram mrtvim igračem. Ovo se ne odnosi na metuzaleme koji tamo odu radi love. Isto i po pitanju repke, igrači iz te lige nikad ne bi dobili poziv da se ja pitam.
Zato što je ta liga groblje za mlade fudbalere. Tamo uglavnom dolaze istrošene zvijezde europskog fudbala. Ovdje se konkretno govori za Andreja i njegov eventualni transfer. Puno drugačije je u Belgiji, Austriji, Holandiji i sličnim zemljama, gdje u ligama igra dosta mladih, koje ovo prodaju u lige petice.Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:52Šta fali Turskoj ? Stadioni novi i fantastični, uvijek gotovo puni, dobar i uzbudljiv fudbal, pare odlične, svake godine imaju predstavnike u grupnim fazama Lige prvaka i Evropske lige.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:36Ko ode u Tursku, ja ga smatram mrtvim igračem. Ovo se ne odnosi na metuzaleme koji tamo odu radi love. Isto i po pitanju repke, igrači iz te lige nikad ne bi dobili poziv da se ja pitam.
Proda se i iz turske lige omladinaca i mladih igrača u jače ligr, ali ni približno kao u ovim gore spomenutim ligama.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma Jagodic je ublehas teski... Mislim da je Borac zadnji na tabeli on bi izjavio da ce osvojit titulu.. Hvala Bogu pa je taj zaobisao nas klub...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo Mokes ti je sve objasnio. Imaju stadione i infrastrukturu i to je sve, na tome se završava. Liga koja je dobra za metuzaleme koji su na zalasku karijere da obrnu još malo masnog keša. Imaš primjere u vidu Drogbe, Podolskog, Snijedera, pa i Falcaoa itd.Mokes je napisao/la: ↑23 nov 2020, 02:19Zato što je ta liga groblje za mlade fudbalere. Tamo uglavnom dolaze istrošene zvijezde europskog fudbala. Ovdje se konkretno govori za Andreja i njegov eventualni transfer. Puno drugačije je u Belgiji, Austriji, Holandiji i sličnim zemljama, gdje u ligama igra dosta mladih, koje ovo prodaju u lige petice.Historicar je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:52Šta fali Turskoj ? Stadioni novi i fantastični, uvijek gotovo puni, dobar i uzbudljiv fudbal, pare odlične, svake godine imaju predstavnike u grupnim fazama Lige prvaka i Evropske lige.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2020, 01:36Ko ode u Tursku, ja ga smatram mrtvim igračem. Ovo se ne odnosi na metuzaleme koji tamo odu radi love. Isto i po pitanju repke, igrači iz te lige nikad ne bi dobili poziv da se ja pitam.
Proda se i iz turske lige omladinaca i mladih igrača u jače ligr, ali ni približno kao u ovim gore spomenutim ligama.
Kvalitet kao kvalitet je qarina. Dovoljan pokazatelj ti je da je ona hablečina Višća tamo najbolji igrač i najjače krilo, a ublehaš obični. Sve ove gore pobrojane lige su televizor u boji za Tursku.
Koliko nam igraca iz prve postave nece igrati u Mostaru pored Ahmetovica?