Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj dobiju. Nemoj ih toliko zajebavat..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neki su u rupicama jebg... Cekaju da prodje zima, brrrr
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Merakk1921
- Kontakt:
Ako mislis na par balavaca onda si upravu.. nekih 80% su sigurno da on ostane i na zimu napravi nesto, jer ako iko zna dovesti igraca onda je to realno.. od kojih para, to cemo vidjeti, duga je zimaSteven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:14Strasna je ova hajka na Amara. Ok ne bi me trebalo zanimati, ali tako se odnosit prema legendi kluba? Takve uvrede i psovke... strasno.
Kada se desavao Husref, ja sam po komentarima plavih mislio kako to kod njih frcera sve lijepo, idilicno, kako postuju svoje legende, jer su najvise branili Husrefa, ma rekoh nema sanse da bi oni tako Osima... ma nema sanse....
-
- Kontakt:
Pravda i podrška za najtrofejnijeg, najboljeg i najbrkatijeg trenera neokupanih ever, ostani lutvo dok im sve ne rasprodaš. 

PS.

PS.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 22 nov 2020, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bez zajebancije pitam, šta bi za pomoćni teren? Dokle se došlo sa prodajom?
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba sa Velezom bratski podjeliti bodove.
Nama 3 a njima sve ostalo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Misliš mi njima golove a oni nama bodoveElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:43Treba sa Velezom bratski podjeliti bodove.

Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Pazite drugovi da vam se uskoro ne vrati to bahacenje i kurcenje.Karma je uvijek bila najveca kucka!ElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:43Treba sa Velezom bratski podjeliti bodove.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Ako je ko kucka, to je Velez.brandao je napisao/la: ↑23 nov 2020, 00:32Pazite drugovi da vam se uskoro ne vrati to bahacenje i kurcenje.Karma je uvijek bila najveca kucka!ElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:43Treba sa Velezom bratski podjeliti bodove.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Pa sto nas onda ne dobiste i naguziste,dan vam yebem?Benkara21 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 00:37Ako je ko kucka, to je Velez.brandao je napisao/la: ↑23 nov 2020, 00:32Pazite drugovi da vam se uskoro ne vrati to bahacenje i kurcenje.Karma je uvijek bila najveca kucka!ElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:43Treba sa Velezom bratski podjeliti bodove.
Dali vam bod, da ne place Dundic.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Dudic je inace pitar sa dna kace i voli Sarajevo
Hajde sine na spavanje,sutra je online nastava
Hajde sine na spavanje,sutra je online nastava
Pasa moj, ja sjedim s vama svaku tekmu dole i navijam za svoje Sarajevo. A to sto ste vi pojedini supci nekad vama na obraz. Sjecam se psovki sa vase tribine tokom tekme, citiram: "Sto vas ne pobise cetnici s Pala majku vam sarajevsku." Zovi nekad na krompiracu kod Rodjenih ne budi pakas.

18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ma yebat debile.... Svakako im je domet opstanak
Vise sam u Mostaru od pojedinih "rodjenih". Smijesni
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Prijatelju da je nas 3000 takvih bi li sjedio među nama? Ne bi. Nemoj na primjeru jednog, dvojice ili manje grupe ljudi da sudiš. Znam ja povuku te za jezik, ja sam se naslusao puno uvreda pa i gorih od tih, neke stvari je bolje prešutiti već ući u raspravu. Pozdrav, steta ovaj put bez navijača, fina bi to utakmica bila, vi apsolutni favoriti, tu mi vidimo priliku da iznenadimo, nije nemoguće..Benkara21 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 00:47Pasa moj, ja sjedim s vama svaku tekmu dole i navijam za svoje Sarajevo. A to sto ste vi pojedini supci nekad vama na obraz. Sjecam se psovki sa vase tribine tokom tekme, citiram: "Sto vas ne pobise cetnici s Pala majku vam sarajevsku." Zovi nekad na krompiracu kod Rodjenih ne budi pakas.![]()
Ti si naša ljubav jedina!
Vjeruj da su to pichke buraz. Ne smiju oni nista na svojoj tribini. Mangupi. Bit cu dole aBd za tekmu, sa Rodjenim gledam tekmu. Bolji nek pobjedi, forma ne znaci nista.fudbalfudbal je napisao/la: ↑23 nov 2020, 00:53Prijatelju da je nas 3000 takvih bi li sjedio među nama? Ne bi. Nemoj na primjeru jednog, dvojice ili manje grupe ljudi da sudiš. Znam ja povuku te za jezik, ja sam se naslusao puno uvreda pa i gorih od tih, neke stvari je bolje prešutiti već ući u raspravu. Pozdrav, steta ovaj put bez navijača, fina bi to utakmica bila, vi apsolutni favoriti, tu mi vidimo priliku da iznenadimo, nije nemoguće..Benkara21 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 00:47Pasa moj, ja sjedim s vama svaku tekmu dole i navijam za svoje Sarajevo. A to sto ste vi pojedini supci nekad vama na obraz. Sjecam se psovki sa vase tribine tokom tekme, citiram: "Sto vas ne pobise cetnici s Pala majku vam sarajevsku." Zovi nekad na krompiracu kod Rodjenih ne budi pakas.![]()
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Velež još pod dojmom osvojenog boda na Koševu, neka mašala. Zaboravljaju da smo ih prije toga jedno pet tekmi zaredom namlatili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.