FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 22 nov 2020, 23:10

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
22 nov 2020, 23:08
Meni samo nije jasno kako smo prva 4 kola igrali onako munjevito i dobro. Prosla je korona u nasoj ekipi, razumijem da je Dado bio najbolji igrac u ekipi je li moguce da je on jedini razlog sto ne igramo vise kao prije.
Sipović stub odbrane, Sadiković glavni vezjak i Krpić glavni napadac. To su neki uzroci iz igrackog kadra.

Tri rupe koje su ostale iza njih. Nijedan od navedenih nije zamjenjen adekvatno, zamjene su dosta slabije.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 nov 2020, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 nov 2020, 23:13

Meni je Ikić jači štoper od Sipe.

Dado ti je bio sve u vezi. Vjeruj mi. Težak težak gubitak po nas. I defanzivno i ofanzivno i kreacija. Igrao je k'o sat. Sama činjenica da je standardan u Poljskoj ti sve govori.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 23:14

Ni meni odlazak Sipovic nije neki nedostatak kad gledamo iz ugla igrackih kvaliteta. Imao je samo drugaciju energiju, pozitivno lud sto bi se reklo. To je moglo doci dobro u dizanju ekipe.

Sadikovic i Krpic vec ok, fale.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 23:16

Daj ba Husika odvadi haha,kad te cita covjek rekao bi da smo Real a ne ekipa u rangu Slobode.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 nov 2020, 23:16

SudoHusika je napisao/la:
22 nov 2020, 22:00
Najviše od svega me pogodilo pisanje mog brata @brace. Uvijek realni i dozirano optimistični ahbab polahko diže ruke. Mislim ne od kluba, nije @braco izdajnik, već nekako od trenutne ekipe, stručnog štaba. Od uprave smo davno, maltene svi, odustali, iako su vremena izuzetno teška. To je stvarno znak da nešto nije uredu. To je evidentno, i nema potrebe da se to pokuša prikriti.

@ljoze naravno da sam vidio buraz. Nasluti ti, a i ostali pesimisti kiks. 😂😂😂
Pušing rođo, sedma smo domaćinska ekipa lige. Od ekipa van zone ispadanja samo su Radnik, MDK i Tuzla City primili manje golova kuću od nas. Isto tako od ekipa iz prve polovine tabele samo je Tuzla City manje golova kući dala od nas.

Koliko je Štila postavio visoku ljestvicu prošle sezone, ove sezone ima 6 golova i 6 asistencija u svim takmičenjima, a pljujemo ga ko da je Arežina. A ima još 4 kola do kraja polusezone da napumpa dovoljno statistiku.

Što je najgore imam osjećaj da ćemo se nešto ponadat jer će pite kiksati u BL ili Vrapčićima i onda će nam sazad ući MDK ili Široki.

Kakav dejavu prošle sezone.

Daj nam payperview famozne skupštine kad bude, ima da otplatimo po duga koliko će uplata da bude. Iako je moja ideja, neću tražiti nikakvu naknadu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 nov 2020, 23:16

SudoHusika je napisao/la:
22 nov 2020, 23:13
Meni je Ikić jači štoper od Sipe.

Dado ti je bio sve u vezi. Vjeruj mi. Težak težak gubitak po nas. I defanzivno i ofanzivno i kreacija. Igrao je k'o sat. Sama činjenica da je standardan u Poljskoj ti sve govori.
Ma kakvi brate, nema šanse.
Sipović je bio mnogo bolji i od Kosorića i Ikića. Uz njega je i Kemo Osmanković proigrao i licio na igraca :mrgreen:

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 22 nov 2020, 23:17

let3 je napisao/la:
22 nov 2020, 23:10
Meni samo nije jasno kako smo prva 4 kola igrali onako munjevito i dobro. Prosla je korona u nasoj ekipi, razumijem da je Dado bio najbolji igrac u ekipi je li moguce da je on jedini razlog sto ne igramo vise kao prije.
Sipović stub odbrane, Sadiković glavni vezjak i Krpić glavni napadac. To su neki uzroci iz igrackog kadra.

Tri rupe koje su ostale iza njih. Nijedan od vanedenih nije zamjenjen adekvatno, zamjene su dosta slabije.

Govorim o prva cetri kola ove sezone tad nije bilo Sipovica i Krpica. A brate da se razumijemo meni je Ikic bolji igrac od Sipovica mislim to je moje misljenje. A Lendrica i Juricica svi pljuju u zadnje vrijeme mada meni oni uopste nisu losi i volio bi ih vidjet zajedno u tandemu jer je Juricic jak i bori se na jedan nacin dok se Lendric bori na drugi trci i pravi pritisak nijedan ni drugi se nisu nazabijali ali mislim kad bi pronasli dobru formu da bi dobro izgledali zajedno ko spicevi. I nije mi jasna jos jedna stvar imamo toliko igraca prema naprijed Zecevi, Juricic, Lendric, Mujezinovic, Veselinovic, Štila, Bekric i Subasic, a tako malo trkaca da ti se sva trk igra zasniva na
Boji koji nije igrao 9 mjeseci i Hajdarevicu i kad Hajdarevic ovako ima tri zuta nemas nikoga da trci po meni je to jedan od najvecih problema.
Zadnja izmjena: sarajevskiPlavi1921, dana/u 22 nov 2020, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 23:18

braco je napisao/la:
22 nov 2020, 23:16
Daj nam payperview famozne skupštine kad bude, ima da otplatimo po duga koliko će uplata da bude. Iako je moja ideja, neću tražiti nikakvu naknadu.
:rol: :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 23:23

Kad citas naseg durga Husiku imas utisak da smo izdominirali sve samo nam malo srece falilo :mrgreen: :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 23:24

delinjo je napisao/la:
22 nov 2020, 23:23
Kad citas naseg durga Husiku imas utisak da smo izdominirali sve samo nam malo srece falilo :mrgreen: :urnebes:
Ne rise, i ti si pisao u prvom da si miran jer igramo dobro :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 23:25

LjoZee je napisao/la:
22 nov 2020, 23:24
delinjo je napisao/la:
22 nov 2020, 23:23
Ne rise, i ti si pisao u prvom da si miran jer igramo dobro :mrgreen:
Ma jok nego sam to zbog mira u kuci malo jer sam se nadao da ce ove slunte u medjuvremenu skupiti pare za 3,4 normalnija igraca a oni su skupili za Asima Zeca.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 23:26

Prvom poluvremenu jucer ne kolu, Dela. :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 nov 2020, 23:32

22 nov 2020, 23:17
let3 je napisao/la:

Tri rupe koje su ostale iza njih. Nijedan od vanedenih nije zamjenjen adekvatno, zamjene su dosta slabije.

Govorim o prva cetri kola ove sezone tad nije bilo Sipovica i Krpica. A brate da se razumijemo meni je Ikic bolji igrac od Sipovica mislim to je moje misljenje. A Lendrica i Juricica svi pljuju u zadnje vrijeme mada meni oni uopste nisu losi i volio bi ih vidjet zajedno u tandemu jer je Juricic jak i bori se na jedan nacin dok se Lendric bori na drugi trci i pravi pritisak nijedan ni drugi se nisu nazabijali ali mislim kad bi pronasli dobru formu da bi dobro izgledali zajedno ko spicevi. I nije mi jasna jos jedna stvar imamo toliko igraca prema naprijed Zecevi, Juricic, Lendric, Mujezinovic, Veselinovic, Štila, Bekric i Subasic, a tako malo trkaca da ti se sva trk igra zasniva na
Boji koji nije igrao 9 mjeseci i Hajdarevicu i kad Hajdarevic ovako ima tri zuta nemas nikoga da trci po meni je to jedan od najvecih problema.
Ali u prva četiri kola je bio Sadiković, glavni igrac Želje. Po meni je bitniji i od Štilića za igru Želje ! ne kažem da je bolji fudbaler, da zna više sa loptom itd. Vec da je bio glavni igrac na terenu, koji donosi igru u oba pravca.

Pa dobro, to za Ikića tvoje neko mišljenje da je bolji od Sipovića. Poštujem :thumbup: ali ne slažem se uopšte.

Krpić je bolji od obojice (i Lendrića i Juričića), znatno bolji igrac.
S tim što je Ćelo bolji i korisniji igrac od propalog Lendrića. I zaslužuje da uvijek igra ispred njega. Raja i dalje misli da ce Lendrić biti onaj iz 2016/17 - al nece :nene: on je gotov igrac. Što prije ga se riješiti, a gurati Ćelu i Hajrića kao zamjenu.
Veselinović prošle i ove sezone - nebo i zemlja. Frajer je o roku od jedne godine potpuno igracki propao :(

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 23:42

LjoZee je napisao/la:
22 nov 2020, 23:26
Ma pilao naopako :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 23:44

delinjo je napisao/la:
22 nov 2020, 23:42
LjoZee je napisao/la:
Ne ukopavaj se :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 23:45

LjoZee je napisao/la:
22 nov 2020, 23:44
delinjo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Ne ukopavaj se :kafa:
Ne bez zajebancije od svih kikseva kuci jedino se nisam jucer i protiv Radnika zabrinuo :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 nov 2020, 23:45

delinjo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
naglasi brt da pilas sljedeci put da uplatimo kladaru odmah da barem suze brisem sa novcanicama ako nista :rol: :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 23:46

delinjo je napisao/la:
22 nov 2020, 23:45
Ne bez zajebancije od svih kikseva kuci jedino se nisam jucer i protiv Radnika zabrinuo :D
Kakav ba kiks protiv Radnika? :D

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 22 nov 2020, 23:46

let3 je napisao/la:
22 nov 2020, 23:32
22 nov 2020, 23:17
let3 je napisao/la:

Ali u prva četiri kola je bio Sadiković, glavni igrac Želje. Po meni je bitniji i od Štilića za igru Želje ! ne kažem da je bolji fudbaler, da zna više sa loptom itd. Vec da je glavni igrac na terenu, koji donosi igru u oba pravaca.

Pa dobro, to za Ikića tvoje neko mišljenje da je bolji od Sipovića. Poštujem :thumbup: ali ne slažem se uopšte.

Krpić je bolji od obojice (i Lendrića i Juričića), znatno bolji igrac.
S tim što je Ćelo bolji i korisniji igrac od propalog Lendrića. I zaslužuje da uvijek igra ispred njega. Raja i dalje misli da ce Lendrić biti onaj iz 2016/17 - al nece :nene: on je gotov igrac. Što prije ga se riješiti, a gurati Ćelu i Hajrića kao zamjenu.
Veselinović prošle i ovde sezone - nebo i zemlja. Frajer je o roku od jedne godine potpuno igracki propao :(

Za Sadikovica si u pravu nema se sta tu reci, Štila je bolji sa loptom ali mi imamo puno igraca koji znaju sa loptom a nismo imali nijednog osiguraca sem Dade, Dado je bio nas najbitniji igrac i vjerovatno samo zbog njegovog odlaska i pusimo. Krpic je bolji i meni od Juricica i Lendrica jer bolje puca od obojice, jaci je od obojice i gine vise od obojice. Ali ni ova dvojica nisu toliko losi. Lendric nikad nece biti kao 2016 ali jos uvijek je korisniji nego pola igraca iz citave ekipe. Sta je sa staklenim taman se oporavio zabio dva borcu i onda ga opet nema. Imam osjecaj da kad bi dosao Krpic pa da igraju on i Zec naprijed Štila kad bi vratio formu na prednjem veznom, kad bi doveli Ordagica na zadnjem veznom i stopera jednog umjesto kosorica i da se ostali rotiraju da bi osvojili titulu. Mozda sam subjektivan ali mislim da bi sa tom ekipom ostavili sve 10 bodova.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 nov 2020, 23:55

LjoZee je napisao/la:
22 nov 2020, 23:46
delinjo je napisao/la:
22 nov 2020, 23:45
Kakav ba kiks protiv Radnika? :D
Ma jebote sta si me safatao ,mislim i tu smo gubili odmah ali sam znao da cemo okrenuti,isti osjecaj imao jucer :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.