sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:17
let3 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:10
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 23:08
Meni samo nije jasno kako smo prva 4 kola igrali onako munjevito i dobro. Prosla je korona u nasoj ekipi, razumijem da je Dado bio najbolji igrac u ekipi je li moguce da je on jedini razlog sto ne igramo vise kao prije.
Sipović stub odbrane, Sadiković glavni vezjak i Krpić glavni napadac. To su neki uzroci iz igrackog kadra.
Tri rupe koje su ostale iza njih. Nijedan od vanedenih nije zamjenjen adekvatno, zamjene su dosta slabije.
Govorim o prva cetri kola ove sezone tad nije bilo Sipovica i Krpica. A brate da se razumijemo meni je Ikic bolji igrac od Sipovica mislim to je moje misljenje. A Lendrica i Juricica svi pljuju u zadnje vrijeme mada meni oni uopste nisu losi i volio bi ih vidjet zajedno u tandemu jer je Juricic jak i bori se na jedan nacin dok se Lendric bori na drugi trci i pravi pritisak nijedan ni drugi se nisu nazabijali ali mislim kad bi pronasli dobru formu da bi dobro izgledali zajedno ko spicevi. I nije mi jasna jos jedna stvar imamo toliko igraca prema naprijed Zecevi, Juricic, Lendric, Mujezinovic, Veselinovic, Štila, Bekric i Subasic, a tako malo trkaca da ti se sva trk igra zasniva na
Boji koji nije igrao 9 mjeseci i Hajdarevicu i kad Hajdarevic ovako ima tri zuta nemas nikoga da trci po meni je to jedan od najvecih problema.
Ali u prva četiri kola je bio Sadiković, glavni igrac Želje. Po meni je bitniji i od Štilića za igru Želje ! ne kažem da je bolji fudbaler, da zna više sa loptom itd. Vec da je bio glavni igrac na terenu, koji donosi igru u oba pravca.
Pa dobro, to za Ikića tvoje neko mišljenje da je bolji od Sipovića. Poštujem

ali ne slažem se uopšte.
Krpić je bolji od obojice (i Lendrića i Juričića), znatno bolji igrac.
S tim što je Ćelo bolji i korisniji igrac od propalog Lendrića. I zaslužuje da uvijek igra ispred njega. Raja i dalje misli da ce Lendrić biti onaj iz 2016/17 - al nece

on je gotov igrac. Što prije ga se riješiti, a gurati Ćelu i Hajrića kao zamjenu.
Veselinović prošle i ove sezone - nebo i zemlja. Frajer je o roku od jedne godine potpuno igracki propao