Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
Free agent center Willie Cauley-Stein has agreed to a two-year, $8.2M deal to return to the Dallas Mavericks, **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ova vijest mi fakticki znaci da Gasol zeli u Lakerse ali ne za minimum koji mu trenutno jedino mogu ponuditi. Ne znam kako mogu "popraviti" ponudu.
S&T McGeea u Toronto bi bio jedini jacin koji mi pada napamet, sto ne znam koliko je realno.
S&T McGeea u Toronto bi bio jedini jacin koji mi pada napamet, sto ne znam koliko je realno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bol ne može ni 4 igrat,a kamoli 3.Sretno im sa tim.JHam je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:44News: #Nuggets will sign center Isaiah Hartenstein to fill out the roster following Torrey Craig's departure, a league **** told @denverpost.
Kontam, bolje da smo Craiga ostavili a backup minute dali Bol Bolu i Nnajiu. Mada sam negdje citao kao da Bol Bola bas i ne vide kao centra, vise kao 3/4 nego 4/5
Vidjet cemo, kazu da su prezadovoljni s napretkom do sadSiamoNoi je napisao/la: ↑22 nov 2020, 21:23Bol ne može ni 4 igrat,a kamoli 3.Sretno im sa tim.JHam je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:44News: #Nuggets will sign center Isaiah Hartenstein to fill out the roster following Torrey Craig's departure, a league **** told @denverpost.
Kontam, bolje da smo Craiga ostavili a backup minute dali Bol Bolu i Nnajiu. Mada sam negdje citao kao da Bol Bola bas i ne vide kao centra, vise kao 3/4 nego 4/5
Denver ulazi kao prilicno slabiji tim u ovu sezonu.
Ekipa čiji se nastavak uspjeha cekao samo tako je odlucila da provede jos godinu u mjehuru price o buducem potencijalu.
Valjda je skracena sezona za podvlačenja ocekivanja od MPJ. Da li on moze da bude neki Durent i moze li Bol Bol ikako da se iskoristi u odbrani.
Portland je povukao hiruske poteze koji rjesavaju dugogodisnje boljke odbrane krila i dodao spejsing.
Tiho raste i Dalas i priprema scenu za Luku.
LA timovi oba drugacija. Ali mislim da je Klipanima ovo sazrijevanje bolje leglo i da vise znaju svoje greske.
Sreca je ligi sto nema Kleja da posamaraju Holivud.
Ekipa čiji se nastavak uspjeha cekao samo tako je odlucila da provede jos godinu u mjehuru price o buducem potencijalu.
Valjda je skracena sezona za podvlačenja ocekivanja od MPJ. Da li on moze da bude neki Durent i moze li Bol Bol ikako da se iskoristi u odbrani.
Portland je povukao hiruske poteze koji rjesavaju dugogodisnje boljke odbrane krila i dodao spejsing.
Tiho raste i Dalas i priprema scenu za Luku.
LA timovi oba drugacija. Ali mislim da je Klipanima ovo sazrijevanje bolje leglo i da vise znaju svoje greske.
Sreca je ligi sto nema Kleja da posamaraju Holivud.
Sta vise znaci 12345?
To su prevazidjene odrednice u danasnjoj kosarci.
Pitanje za Bola je "da li su mu noge dovoljno brze da postava sa Jokicem i njim moze ostati na terenu bez da prima 150 poena na 100 possesiona?" Ako jesu, onda mozes ga zvati kojim god hoces brojem.
Ja mislim da nisu ni blizu toliko brze, ali eto vidjecemo.
Nazvati lebrona trojkom, janisa cetvorkom ili Jokica peticom je nesto sto se radi samo na osnovu njihove visine, i percepcije sa pocetka karijere. Njihova igra apsolutno ne ukazuje da su oni to.
Ako se insistira na koristenju tih pozicionih odrednica, nekako je odbrana ostala najblizi indikator. Ona si pozicija koju cuvas u odbrani.
Ali nije ni to bas skroz jasno. Sta je Harden? 1 jer je primarni bek ballhandler koji prevodi loptu i drzi je kod sebe? 2 jer igra zadnjih godina sa igracima za koje smo 100% sigurni da su 1 (CP, RW)? 4 jer vecinu defanzivnih possesiona zapocinje na protivnickom igracu koji nosi isto takvu proizvoljnu odrednicu da je PF? ili 5 jer vecinu defanzivnih possesiona zavrsava na protivnickoj petici? Ili je onda 3 jer je to aritmeticka sredina svih ponudjenih opcija?
Guard/Wing/Big je neka mislim buduca podjela koja ce postati sve cesca i vise koristena.
Pitanje za Bola je "da li su mu noge dovoljno brze da postava sa Jokicem i njim moze ostati na terenu bez da prima 150 poena na 100 possesiona?" Ako jesu, onda mozes ga zvati kojim god hoces brojem.
Nazvati lebrona trojkom, janisa cetvorkom ili Jokica peticom je nesto sto se radi samo na osnovu njihove visine, i percepcije sa pocetka karijere. Njihova igra apsolutno ne ukazuje da su oni to.
Ako se insistira na koristenju tih pozicionih odrednica, nekako je odbrana ostala najblizi indikator. Ona si pozicija koju cuvas u odbrani.
Ali nije ni to bas skroz jasno. Sta je Harden? 1 jer je primarni bek ballhandler koji prevodi loptu i drzi je kod sebe? 2 jer igra zadnjih godina sa igracima za koje smo 100% sigurni da su 1 (CP, RW)? 4 jer vecinu defanzivnih possesiona zapocinje na protivnickom igracu koji nosi isto takvu proizvoljnu odrednicu da je PF? ili 5 jer vecinu defanzivnih possesiona zavrsava na protivnickoj petici? Ili je onda 3 jer je to aritmeticka sredina svih ponudjenih opcija?
Guard/Wing/Big je neka mislim buduca podjela koja ce postati sve cesca i vise koristena.
The 76ers are trading G Zhaire Smith to the Pistons for C Tony Bradley, **** tell ESPN.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trade complete:
MIL: Jrue Holiday, No. 60 pick Sam Merrill
NOLA: Steven Adams, Eric Bledsoe, ‘25/'27 1sts, ‘24/'26 swaps via MIL
OKC: George Hill, Josh Gray, Kenrich Williams, Zylan Cheatham, Darius Miller, ‘23 protected 1st via Denver, two 2nd round picks
DEN: RJ Hampton
Ludilo.

MIL: Jrue Holiday, No. 60 pick Sam Merrill
NOLA: Steven Adams, Eric Bledsoe, ‘25/'27 1sts, ‘24/'26 swaps via MIL
OKC: George Hill, Josh Gray, Kenrich Williams, Zylan Cheatham, Darius Miller, ‘23 protected 1st via Denver, two 2nd round picks
DEN: RJ Hampton
Ludilo.

Pelle je cuttovan, tako da ostaje Embiid/Howard/Bradley. Vole se ljudi osigurati, bekove svakako imaju.
Dobili su i 1st roundera tada kojeg su poslali za Harrisa, u prijevodu taj pick je kod Prestija

From everything I’ve been told, Bret Brown was pretty much the one person in the organization high on Zhaire Smith.
Ma zbog pika se taj trejd radio.
Zhairea tesko evaluirati kad je 13 utakmica odigrao kroz 2 godine. Ali pametno od Pistonsa da uzmu flyer s njim.
Bradley dodatno tijelo i backup Dwightu kad odmara Jo. Mada bih volio da je jedan od centara stretch 5 Simmonsu, no sta se moze.
Zhairea tesko evaluirati kad je 13 utakmica odigrao kroz 2 godine. Ali pametno od Pistonsa da uzmu flyer s njim.
Bradley dodatno tijelo i backup Dwightu kad odmara Jo. Mada bih volio da je jedan od centara stretch 5 Simmonsu, no sta se moze.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
O jebote. 80 miliona Beasleyu i Juanchu :facepalm
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidjeli smo nedavno u bablu da nisu.Jedva da stolicu može čuvat.Locust je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:01Sta vise znaci 12345?
Zhaire u Pistonsima

Boston najgore prosao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.