Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma kakav revansizam i kakav motiv dodatni protiv Veleza? Legitimno su odbili odgodu, samo razumno kad razmisljate. Oni nisu duzni nama nista i gledaju sebe prvo, valjda je to logicno. I ne treba dodatno motiv, to su teske tekme, i rivalstvo duge tradicije. Nista vise ni manje od toga.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Duga je sezona, svasta se jos moze desiti. Rano je da se nas doprvak otpise! Imaju Mujezinovica u strasnoj formi, najboljeg napadaca lige Lendru, najboljeg igraca lige Stiiilu, preporođenog Bekriju, najbolju odbranu lige i najboljeg trenera. Ko moze ovo da otpise vec??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Merakk1921
- Kontakt:
Sarajevo najveci kandidat za titulu, Željo uz pojacanja moze se prikljucit, bez pojacanja, borba za evropu. Zrinjski dolazi sebi i on je tu, a Borac nema sta da trazi medju prva dva, i oni bez pojacanja borba za Evropu sa Sirokim i to bi bilo to za ovu sezonu
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3 Zeljeznicar
4. Borac
Slobodno me citirajte na kraju sezone.
2. Zrinjski
3 Zeljeznicar
4. Borac
Slobodno me citirajte na kraju sezone.
- FKS -
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Đe li je Irfo u raji poznat kao kompjuter ???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
U svakom slucaju ove tri ekipe ce se boriti za drugo mjesto a ne mora znaciti da ce poredak biti bas ovakav od 2 do 4 mjesta,mozda bude kakvog tumbanja.
Sledece sedmice je po meni zadnja sansa za siroki da se ukljuci. Ako pobijedi u banjaluci eto i njih gore
- Merakk1921
- Kontakt:
worchester je napisao/la: ↑22 nov 2020, 20:24U svakom slucaju ove tri ekipe ce se boriti za drugo mjesto a ne mora znaciti da ce poredak biti bas ovakav od 2 do 4 mjesta,mozda bude kakvog tumbanja.
Sledece sedmice je po meni zadnja sansa za siroki da se ukljuci. Ako pobijedi u banjaluci eto i njih gore
Željo se pojacava na zimu i 7 bodeeva je ništa, ko sto bi jedan trener reko inšala
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Uopšte ne bih otpisivao ni Simin han, a ni Velež, imaju tele na klupi, ali sasvim finu ekipu.
-
- Kontakt:
Velez je pokazao protiv olimpika i krupe kakvu ekipu imaju 
Trenera necu da im komentarisem

Ujednačena je ovo liga, ne može ni Krupa svaku izgubiti, a ne može ni Olimpik.
Po meni u obje te ekipe ima po nekoliko igrača koji mogu igrati i u ekipama iz gornje polovine.
Da ne spominjem Slobodu koja ima izuzetno fine mlade igrače, kao i Mladost.
Mislim da generalno liga odavno nije bila zanimljivija, nedostaje "samo" publika.
Sarajevo se odlijepilo, nadam se i iskreno očekujem da neće imati problema oko osvajanja titule, a sve ostalo će biti otvoreno do samog kraja.
Po meni u obje te ekipe ima po nekoliko igrača koji mogu igrati i u ekipama iz gornje polovine.
Da ne spominjem Slobodu koja ima izuzetno fine mlade igrače, kao i Mladost.
Mislim da generalno liga odavno nije bila zanimljivija, nedostaje "samo" publika.
Sarajevo se odlijepilo, nadam se i iskreno očekujem da neće imati problema oko osvajanja titule, a sve ostalo će biti otvoreno do samog kraja.
- feniksptica
- Kontakt:
Pokzali su samo da imaju nekonstantu ekipu sto nije dobro bas. Nikad ne znas kad mogu ''poludit'' i odigrat dobro i otkinut bodove jacim ekipama. Za Dudica se slazem.worchester je napisao/la: ↑22 nov 2020, 20:44Velez je pokazao protiv olimpika i krupe kakvu ekipu imaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Izgleda da nam hoce kone da idu da "hordaju" na Upravu...

-
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:34Igrace Sarajeva treba podsjetiti da nam ovi iz Veleza nisu pomogli da se bolje spremimo za Brest gdje smo imali historijsku priliku za nas klubski fudbal

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Nek je napiso i neki si odgovorio. Mislim svacije pravo da odgovara na sta hoce al eto bas ima 20 normalnih postova i par postova iza toga gdje ostali navijaci Sarajeva pisu da je to vase pravo sta ste uradili. Al bitno je da se samo to izvuklo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovako to inace pocinje. Kada se klub raspada i mislis da ne moze gore, pojave se tuzbe i ogromna dugovanja koja ti zadaju posljednji udarac. Kmeljo kantonala uskoro, cak ce i celik biti ispred
NEMA NAZAD
Ali fakat,psuju Amawa,nazivaju ga Moržom, Jehovinim svjedokom,kamatarom...
Kakav su oni obraz ...
Tako se odnositi prema legendi,"najvecem treneru", najtrofejnijem...

Postujte svoje legende...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.