FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imat ćemo solidne travnjake do kraja polusezone za kvalitetnu igru osim ako ne bude baš dosta padavina, nadam se da neće.
Nešto bi volio da Borac uzme tu domaću prije nas i da nas dočekaju u omjeru 8-0-0 kući, vjerujem da bi to bio baš veliki motiv našim igračima da im oni jedini uzmu bod(ove) i skinu taj niz koji eto, niko nije uspio u ligi do sad.
Nešto bi volio da Borac uzme tu domaću prije nas i da nas dočekaju u omjeru 8-0-0 kući, vjerujem da bi to bio baš veliki motiv našim igračima da im oni jedini uzmu bod(ove) i skinu taj niz koji eto, niko nije uspio u ligi do sad.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Mene stavi moraju me cuvati. Uvijek se on zagradi al gotovo nikad ne sacuva loptu. Nije najbolja opcija nego jedina.muhamedhulk je napisao/la: ↑22 nov 2020, 20:48Bolje i Haris u napad nego Fanimo/Rahman/Tatar. Bar ce ga morati stoperi cuvati, nekad se i zagradi, sacuva loptu..meni ovo danas bilo dobro od njega. Daleko od onog sto se trazi, ali u ovom trenutku najbolja opcija bez daljnjeg.
Inace lagana utakmica, protivnik los, rastelovan, bez trenera; vidjeli smo kako je radnik prosao danas a ni vucovi nisu bili daleko da smo bili fokusirani 100%.
Sad ove mostarce razvaliti i pobijediti 1:0 aBda.![]()
Protiv Veleza ce bit tesko, prvenstveno sto nikad ne znas kako ce ljudi odigrat utakmicu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma kao Arsenal 2004, bez poraza...
Bravo momci,bravo SŠ...
Samo melji...
Bravo momci,bravo SŠ...
Samo melji...
You are someone else I am still right here
U bl sve zavisi od sudjenja, ako bude ok tri bobe su sigurne. Pa prosli put je sudjenje bilo prihvatljivo kada je susic debitovao pa smo ih trehnuli pred punim stadionom u chetnickom gnijezdu. Mislim da ce prije kiksati protiv radnika ili veleza nego u bl
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ne znam zasto al mislim da cemo lakse u BL nego u vrapćićima
-
- Kontakt:
Tete u apoteci se sjebale jučer kad su me vidjele... Nisam bio sto godina, prodaja apaurina im oslabila totalno. 

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
I ne diraj vise Tatara sa lijevog krila **** mater
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rijetko kad hvalim mlade igrače, iskren da budem, više volim iskusnije i starije, ali Đokanović mali je zvijer igrač i odlično mu za sada ide. Samo tako nastavi, novi Cimirot!
FK Sarajevo
Godinama trazimo novog Cimija, docekasmo ga izgleda nakon mnogo Damjana Krajisnika i neuspjelih pokusaja. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kakav Cimirot, preskočit će ga Andrej. Za njega su lige petice realan domet. Nikad nijedan igrač iz PLBiH nije bio označen kao wonderkid na FMu. Ne bi me iznenadilo da ga već ne prate skauti klubova koji su partneri igre.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 21:51Rijetko kad hvalim mlade igrače, iskren da budem, više volim iskusnije i starije, ali Đokanović mali je zvijer igrač i odlično mu za sada ide. Samo tako nastavi, novi Cimirot!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vidjet ćemo sve po pitanju Đokanovića. Moje mišljenje je da će on sljedeće sezone odigrati sezonu za pamćenje i trasirati put ka nekom jakom klubu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ja realno razmisljam da stavim Djokanovic na 1.0 Mio €.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa šta čekaš?
FK Sarajevo
Ne treba jos zuriti po mom misljenju i ne stvarati nikakav hajp, a ni teret Andreju. Samo nek on polako napreduje i razvija se, pa ce za godinu-dvije doci na to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Što prije to bolje, momak je stvarno konstantan u svojoj igri (realno najkonstantniji)
This time next year, we'll be millionaires!
- ElCartel11
- Kontakt:
Gdje ces to moj ajdo zaboraviti tad su dosli pazi sad: Krajisnik, Emerson, Cezar, Kramar, Simeunovic.ajdohordas je napisao/la: ↑22 nov 2020, 22:19Jbt i on je bio kod nas![]()
Zaboravio sam na njega totalno
Bez premca najgori prelazni rok.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.