Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Izašao sam kad se vidjelo da je Hakimi bio u ofsajdu. Kako sad najednom nije?
Pohvale idu na kraju sezone kad osvoji scudetto.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Zato sta je igrac Torina napucao loptu prema Hakimiu.celikmilan je napisao/la: ↑22 nov 2020, 16:59Izašao sam kad se vidjelo da je Hakimi bio u ofsajdu. Kako sad najednom nije?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ovaj Torino igra za neke kladionice,ovo sto je bilo protiv Lacija,Sasuola i danas Intera,nemoguce ovako da "prospu" vodstvo i po 2 gola razlike u par minuta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imal đe Ronalda? Cuj navijas za Milan, a Ronaldo? Jel ziv?
-
- Kontakt:
Tako znači. Nisam to vidio iz one snimke. Hvala.Tritolone je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:01Zato sta je igrac Torina napucao loptu prema Hakimiu.celikmilan je napisao/la: ↑22 nov 2020, 16:59Izašao sam kad se vidjelo da je Hakimi bio u ofsajdu. Kako sad najednom nije?
Ajde dijete uozbilji se, nebitno ko je kakvo pojačanje pogledaj startnih 11: Handa - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Perišić - Lukaku, Lautaro. Ovako na papiru kad se gleda ne znam jel i kod Juveta jača, a što se tiče klupe kakva da je ipak bi pola ovih igrača bili starteri u tvom Milanu: Alexis, Eriksen, Sensi, Gagliardini, Rađa, Darmian, Young, Kolarov, Dambrosio... Allegri bi sa ovom ekipom ove sezone hladno uzeo duplu krunu i izborio 1/4 finala CL a pola navijača Intera bi mu psovali juventusovsku mater što nije izborio barem 1/2 finala CL

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Uzivaj u ovo par kola s pocetka.
Ne samo da bi bili starteri, vec bi uz Zlatana bili glavni igraci.
Ne samo da bi bili starteri, vec bi uz Zlatana bili glavni igraci.
Kad može Zlatan sa 40 godina oživit karijeru u Milanu šta bi tek uradili npr. Eriksen ili Alexis. Jbt Zlatan osim vas imao samo ponude Bologne i Malmea a vama glavna uzdanica i još ga plaćate kao mi Lukakua

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sasuolo do titule
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
I da sta sa tim,taj isti Zlatan vam je dao 2 gola u derbiju,zamisli
Golema stvar, i Zaza nam je danas zabio iako nije vidio ozbiljnog fudbala još od onog profulanog penala 2016. za Italiju

- nextterrain
- Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:20Ajde dijete uozbilji se, nebitno ko je kakvo pojačanje pogledaj startnih 11: Handa - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Vidal, Perišić - Lukaku, Lautaro. Ovako na papiru kad se gleda ne znam jel i kod Juveta jača, a što se tiče klupe kakva da je ipak bi pola ovih igrača bili starteri u tvom Milanu: Alexis, Eriksen, Sensi, Gagliardini, Rađa, Darmian, Young, Kolarov, Dambrosio... Allegri bi sa ovom ekipom ove sezone hladno uzeo duplu krunu i izborio 1/4 finala CL a pola navijača Intera bi mu psovali juventusovsku mater što nije izborio barem 1/2 finala CL![]()
Od svih nabrojanih igraca jedino bi Eriksen bio u prvoj postavi i Alexis da nema Ibrahimovica
Vidi nit Milan nit Inter nisu prismrdili trofeju bilo kakvom 10 godina,ja ti kazem da ovaj Inter nije ekipa za trofeja,ok moje misljenje,jer su jednosatvo to istroseni stari igraci i kroz sezonu oni nmg biti oslonac al bas nikako. Vama nedo Bog da se nesto desi Lukaku nehebali ste ga dobro,dns iole ozb ekipa da je bila ili da je Toro bio kompletan tesko da bi Inter dobio ali dobro.Biscione je napisao/la: ↑22 nov 2020, 19:05Golema stvar, i Zaza nam je danas zabio iako nije vidio ozbiljnog fudbala još od onog profulanog penala 2016. za Italiju. Ne znam koji je qrac Conteu, poznat po dobroj organizaciji odbrane, ovdje ima vrhunske braniče na raspolaganju a opet iz nekog razloga promaja u zadnjoj liniji kao u švajcarskom siru
.
Sto se Milana tice mi samo zelimo biti u top4 mi se ne busamo u prsa sa pricom o prvom mjestu jer tu je fav i dalje ekipa koja je zadnjih 9 godina na tronu
Ne možeš poredit Intera i Milana, vi niste vidjeli CL ne pamtite koliko vremena. Logično da bi vam uspjeh bio top 4 jer se ide korak po korak, znači prvo izborit CL pa onda malo priprijetit 1. mjestu pa onda da 1. mjesto bude realan cilj.
Mi smo već 3 godine zaredom u CL, znači ne možemo se više zadovoljavat samo plasmanom u top 4, a prošlu sezonu smo završili samo 1 bod iza prvaka (i imali bolju gol razliku) tako da je sasvim legitiman cilj ove sezone ta titula, pogotovo što je Juve u tranziciji sa trenerom koji tek počinje i ako Conte u ovakvoj konkurenciji ne može ostvarit taj cilj nek odmah leti. OK da je Allegri i dalje u Juvetu ja mu ne bih zamjerio ako završi 2. ali ako ne može bit bolji od Pirla a imaju slične ekipe na raspolaganju onda nek ode uzgajat vinovu lozu kao Spalletti i ne sramotit se više u ligi sa svojih 12 mil platom.
- Chapman1886
- Kontakt:
jesu i ti klubovi kupili šklopociju opasnu po život ili?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/igrac ... /201122072
Samo Sloboda | COYG
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zalosno je da igrač danas ne smije proslaviti gol onako iskreno nego kao robot treba čekati var.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Upravo to, ubili čar a nisu smanjili broj sudijskih grešaka