FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HongKong
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HongKong » 22 nov 2020, 17:28

braco je napisao/la:
22 nov 2020, 16:59
Hoćul' sad ponovit pitanje kome treba produžit ugovor? :rol:
Realno ima ovdje materijala, ali je ekipa lose selektovana i, mislio sam da nikad nece doci u pitanje, lose vodjena. Na taktickom planu i na planu medjusobnih odnosa na terenu. Mnogo toga ne stima, ali evo realno kad bacis sve na papir kao i uvijek nama malo toga fali.
Eric ok golman za nasu ligu, nije neka pljacka, ali nije ni totalna rupa kakvih ima. Otprilike nesto kao Vedran. Sad ko i zasto je odlucio da jednog zamijeni drugim stvarno ne znam.
Sinisa isto kao Eric, obojica kad su formi znaju napraviti razliku i donjeti bodove ekipi, samo sto je njihova forma kratkog daha i obicno se uklope u sivilo ekipe. Sinisa je borben, dugo je ovdje i mislim da trenutno ne mozemo imati boljeg desnog beka od njega.
Ikic ponajbolji nas igrac do sada, uvijek korektno odradi, rijetko kiksa i jos jedan pristojan igrac.
Sehic jos uvijek balavac, ima crne rupe, ali kao i svaki mladi igrac treba strpljenje i razumijevanje. Daleko od toga da nam je on najveci problem. Vrijedi ga istrpiti, jer opet tesko da mozemo puno boljeg dovesti.
Bojo slicno kao Sehic, poprilicno mlad igrac, dosao kao potencijal, mladi reprezentativac, ali ne sjecam se da je igrao na svojoj poziciji da bi ga tek tako otpisali.
Alispahic definitivno potreban igrac, ima dobar sut i stalna je prijetnja sa distance, igra pametno, iskusan i jos jedan pristojan igrac.
Stilica nema potrebe komentarisat.
Juricic takodjer pristojan igrac, mozda i vise od toga, ali nikako da odigra nekoliko utakmica u kontinuitetu, zabio dva gola, izborio neke penale, ima asistencija, nezgodan je i po meni nas najbolji napadac.

Znaci to je skoro cijela prva postava. Probelem je u sljedecem:
Fejzic bespotrebno tu, nit brani nit je na klupi, ne treba nam.
Blazevic nema kvalitet ni za klupu, bolje drzati tu nekog mladog da mijenja Sinisu pa ko zna mozda i dobijemo nekog igraca.
Kosoric, Miletic i Vrhovac od njih jedan treba biti tu, najbolja opcija Vrhovac. Prvi se sili da igra dok ne crkne, druga dvojica igraju u veznom redu :urnebes:
Bekric i Jamak ne trebaju biti tu ako vec imamo Alispahica i Stilica. Imaju iste uloge, igraju iste pozicije i isto doprinose ekipi. Odabrati dvojicu.
Hajric, Lendric i Zec opet su barem dvojica visak. Imas Juricica, ostaviti jos jednog i dodati nekog juniora.
Mujezinovic, Zec i Veselinovic da te Bog lijepi sacuva. Ovog prvog je prosralo pa je zabio neke golove, ali je sad jasno da je to samo neka igra sudbine i da na to vise ne mozemo racunati. Druga dvojica nisu ni za Olimpika.

To je preko 10 igraca koji su bez potrebe tu. Sigurno su dogovorili neke plate(bilo ih ili ne) i kad to sve saberes mozes valjda te pare preusmjeriti na tri igraca npr: Zakarica, Graovca i Tomica. Igrace tog renomea i tog kvaliteta, ne nuzno bas oni.

Eric-Stevanovic-Graovac-Ikic-Sehic-Bojo-Tomic-Zakaric-Stilic-Crnkic-Juricic
Onda imas jos: Hajdarevic, Alispahic, Zec ili Lendric na klupi, Vrhovac ili Kosoric na klupi, Subasic, Gasal, Beca, Muftic, Milicevic...
To bi sigurno bila ponajbolja ekipa u ligi, gdje bi se znalo ko sta radi, ko gdje igra, ko je na klupi, ko je iskusan, ko je talenat...ali jok daj ti nama 30 nekih kurcevih igraca ko da igramo BH ligu, kup BiH, FA cup, i Ligu Europe. Ovi do 21 godine nam sluze samo da mozemo igrati i da ispunimo zahtjeve saveza.
Cuva Bog Zelju svog!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 22 nov 2020, 17:37

Erić, siniša, Ikić, Meša, Hajdarević, Bojo, Bekrić, E.Zec, . Od mladih Šehić, Duraković, Gasal, Muftić. Ostalim se zshvaliti. Dovesti 2 stopera, Dva krila, dva beka, jednog špica. Golmana

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 nov 2020, 17:38

Dejan1921 je napisao/la:
22 nov 2020, 17:08

Ništa se pokrenulo nije, ništa! Nema od nas ništa i to je to.
To bi bilo to. ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 nov 2020, 17:39

ma zahvaliti se svima a posebno osobi koja je produzila ugovor sa veselim e tu osobu treba do strazbura ganjati 😂😂😂

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 17:41

Zahvaliti se svima da probamo skinuti ovo prokletstvo sa manjim utakmicama :rol:
Spasavaj sta se spasiti da.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 nov 2020, 17:44

Robust je napisao/la:
22 nov 2020, 17:39
ma zahvaliti se svima a posebno osobi koja je produzila ugovor sa veselim e tu osobu treba do strazbura ganjati 😂😂😂
Brate kako se imas snage keslati, ja svega mi mog sam sav kao list na vjetru.
Ovo je tuzno sta nam uradise od kluba. Od radosti nam napravise igracku pleme im karam u prkno.
UNISTILE SU NAS RAZNORAZNE KURVANJSKE UPRAVE NANULICU IM TUCAM.

Fajront jaro i samo da ne zavrsimo kao likce.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 nov 2020, 17:46

Miletića juce Amar ubacuje da malo pojaca odbranu, da sacuvamo do kraja prednost...a on odmah doda loptu igracu Slobode pravo u noge, i to na 20 metara od našeg gola :tokralju: zabiše nam gol iz te akcije.

Doviđenja momak, evo ti papiri :salut: hajd ti lagano u Vitez, Čelik odakle si vec izmigoljio, ti si ocito zalutao u Želju.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 22 nov 2020, 17:52

Nas kloc od 33 godine, košta 7 bodova, Aleksandare jel te stid? Barem malo?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 nov 2020, 17:52

MocMahale444 je napisao/la:
22 nov 2020, 17:44
Robust je napisao/la:
Ovo je tuzno sta nam uradise od kluba. Od radosti nam napravise igracku pleme im karam u prkno.

ovo je moj dragi muha smijeh od muke vise jer covjeku ne ide pod kozu ne mere ovo podnijeti se

i da se nadovezem na ovaj tvoj post ima li koji mudonja od uprave il amara da se izvine i kaze tko je kriv za za samo osvojena dva boda od devet :damn:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 18:02

Gledaj Sinise sa zenom na Novoj BH uzivo u nekoj emisiji. Boli njega djon :rol:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 nov 2020, 18:08

LjoZee je napisao/la:
22 nov 2020, 18:02
Gledaj Sinise sa zenom na Novoj BH uzivo u nekoj emisiji. Boli njega djon :rol:
normalno da ga boli razbace preko sedmice nekoliko treninga jednom sedmično bace malo jači na 90minuta dok raja koja ih prati osijedi sto od posla sto od njih debila :crazy:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 22 nov 2020, 18:20

bablaz1 je napisao/la:
22 nov 2020, 17:37
Erić, siniša, Ikić, Meša, Hajdarević, Bojo, Bekrić, E.Zec, . Od mladih Šehić, Duraković, Gasal, Muftić. Ostalim se zshvaliti. Dovesti 2 stopera, Dva krila, dva beka, jednog špica. Golmana
I to da su pravo dobri, da se ne mora platiti obeštečenje i da igraju za pravo malu platu koja če kasniti po 6 mjeseci.
Jedino ako ti nemaš kakvih para

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 nov 2020, 18:27

Kolko vidim kod nas nije dobra situacija.Steta radi armije navijaca kojih ce bit i manje ako se ovako nastavi.Ko ce nas spasit.Lovator i to malo veci.Koji nezna niko.Ovo trenutno je prezivljavanje i mazanje ociju.Da nema plata poceo sam i ja vjerovat na osnovu zalaganja pojedinih igraca.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 18:32

Da je bar nezalaganje problem. To bi se najlakse rijesilo. :D
Nije ovo nezalaganje zadnje tri utakmice, daleko od toga. Koncentracija i kvalitet su problem.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 nov 2020, 19:04

Jedini koji nas moze izvuc je Dzeko.On je jedini koji ima i pare a i Zeljovac je.Ostalo se zvizdi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 nov 2020, 19:21

Robust je napisao/la:
22 nov 2020, 17:52
MocMahale444 je napisao/la:
22 nov 2020, 17:44
Robust je napisao/la:

ovo je moj dragi muha smijeh od muke vise jer covjeku ne ide pod kozu ne mere ovo podnijeti se

i da se nadovezem na ovaj tvoj post ima li koji mudonja od uprave il amara da se izvine i kaze tko je kriv za za samo osvojena dva boda od devet :damn:
Da se izvine neko? 😂😂😂😂😂 a sto me nasmija paša.
Halo pa najveci problem vec dugo, dugo, dugoooooo su uprave.
Ljudi koji vode klub su tu eto radi reda.

Sejo satara bi bolje vodio klub.

Sto se tice Amara ono ja bas njega gotivim, moram priznati da se pogubio i nema pomoci. Ima oko sebe Mr. Yes Yes ljude koji klimaju glavama ko tockonje.
Znaci nema pomocnike nego ljude iz kamenog doba.
Izmjene Amarove su lose i uvijek kasni.

Opet neces boljeg trenutno dovesti od Amara.

Auu kako oni ponizavaju ljude koji vole iskreno Zelju.

Kupi nas Ali!!!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 22 nov 2020, 19:40

Alipasino je napisao/la:
22 nov 2020, 19:04
Jedini koji nas moze izvuc je Dzeko.On je jedini koji ima i pare a i Zeljovac je.Ostalo se zvizdi.
Reci mi koji interes dzeke da ulozi pare.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 22 nov 2020, 19:45

Aliapahic ,stilic ,bekric su igraci koji znaju igrati lopte ali moras imati igrace. koji mogu napraviti pritisak po izgubljenoj lopti a oni to realno niisu u stanju.Imas Hajdarevica koji to.moze ali onda u fazi napada imas igraca manje .Milicevic moze prema naprijed u defanzivi los ,kod Sehica obrnuto i sve tako.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 22 nov 2020, 19:48

Ne mogu da vjerujem da nema reakcije iz Kluba.

PROMJENA STATUTA NA HITNOJ SKUPŠTINI KLUBA!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 nov 2020, 19:50

Admir74 je napisao/la:
22 nov 2020, 19:48
Ne mogu da vjerujem da nema reakcije iz Kluba.

PROMJENA STATUTA NA HITNOJ SKUPŠTINI KLUBA!
I sta ces kad promijenis? Ne mozes samo promijeniti onako reda radi. Mijenja se kad imas neku opciju, imas neki cilj, plan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.