FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlično. Čestitke igračima i sš!
Držati ovu razliku i pokušati je i povećati do kraja polusezone.
Ja sam protiv Veleža ubjeđen u pobjedu!
Držati ovu razliku i pokušati je i povećati do kraja polusezone.
Ja sam protiv Veleža ubjeđen u pobjedu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑09 nov 2020, 20:57Samozdravlje je napisao/la: ↑05 nov 2020, 02:15Samozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:01
18 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
17 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
17 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
15 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
13 POBJEDA I 5 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA [/b]![]()
Ovako je bilo i pisao sam 17.10. 20 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA , sad 7 pobjeda manje i 2 remi vise .
Prvenstveno za mog druga @Sedrenik
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 22 nov 2020, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Velez bez Ovcine, Bihorca i Cvijanovica.
Svaka cast igracima i strucnom stabu, minus Harisu, on je igrao za Olimpic
Svaka cast igracima i strucnom stabu, minus Harisu, on je igrao za Olimpic

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
I gol razliku smo bas finu nabili,+ 22
. Stigli smo i tu "najbolju odbranu lige".Po 12 i mi i oni primili.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako ne sljedeći onda onaj tamo vikend smo teoretski jesenji prvaci.
Velika stvar što Veležu neće igrat Cvijanović, dobar je igrač. Takođe, izostanak Bihorca znači da će Zvonić igrati a on je kiks igrač. Ovčina onako, falit će im al ništa posebno, imat će manje širine koja je svakako tanka.
Šta je sa Sušićem i Adukorom, njih dvojica il su tu zajedno il ih nema obojice
Velika stvar što Veležu neće igrat Cvijanović, dobar je igrač. Takođe, izostanak Bihorca znači da će Zvonić igrati a on je kiks igrač. Ovčina onako, falit će im al ništa posebno, imat će manje širine koja je svakako tanka.
Šta je sa Sušićem i Adukorom, njih dvojica il su tu zajedno il ih nema obojice

FK Sarajevo
Bez povreda što je najvažnije. Igra nije bila neka.
Samo je grehota da Jukić i Fanimo a ranije Milanović i Šišić uzimaju minutažu Resiću.
Samo je grehota da Jukić i Fanimo a ranije Milanović i Šišić uzimaju minutažu Resiću.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mnogo bolje izgkedamo kad je handzar tu nego kad trosis naj boljeg igraca na toj pozici koja nije njegova pozicija i koju nikad u zivotu nije igro. Sto znaci gubis dva igraca i dobijes losiju opciju nego ke handzar,..
Neka handze do ljeta al nazimu dovest sulja i to je to. I naljeto oboicu istjerat.
Najbolji igrac danas momak sa pala i sramota je da ga nije bajevic pozvo u A REPREZENTACIJU..
Benjo go ass dovoljno govori
Raha standardno
Sve ostalo ispod standardnih igara..
Velez netreba pocjenjivat neigra ovaj neigra onaj velez je odnio 2 boda sa koseva i nanio nam ogromnu stetu i pobjeda se tura kao pod moranje, jet nk amaw igra sa musijom kojimu je asimu izjebo u prvoj utakmici na deponi
Neka handze do ljeta al nazimu dovest sulja i to je to. I naljeto oboicu istjerat.
Najbolji igrac danas momak sa pala i sramota je da ga nije bajevic pozvo u A REPREZENTACIJU..
Benjo go ass dovoljno govori
Raha standardno
Sve ostalo ispod standardnih igara..
Velez netreba pocjenjivat neigra ovaj neigra onaj velez je odnio 2 boda sa koseva i nanio nam ogromnu stetu i pobjeda se tura kao pod moranje, jet nk amaw igra sa musijom kojimu je asimu izjebo u prvoj utakmici na deponi
Kakve 3 godine mi zivimo. Pita me apotekarka sto me nema 

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dvije godine, renesansa je počela nakon revanša sa Atalantom. Inace, ako neporaženi napustimo Vrapčiće bit ce vise od godinu dana kako nismo poraženi u prvenstvu, od 30. novembra 2019 izgubili smo samo od Bresta i Celtica.
VINKO MARINOVIC ZA SARAJEVO 24 UTAKMICE:
18 POBJEDA
4 REMIJA
2 PORAZA (CELTIC, BREST)

18 POBJEDA
4 REMIJA
2 PORAZA (CELTIC, BREST)
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 nov 2020, 17:44, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Sta kaze: Fin je momak, voli Sarajevo... Po tome vecina nas (osim Nobela) ispunjava "kriterije" da igra za Sarajevo...
Pustite patetiku, onaj diletant nije ni za Moscanice. Em predebeo, em nonsalantan !
Pustite patetiku, onaj diletant nije ni za Moscanice. Em predebeo, em nonsalantan !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta je tebi moscanica u zivotu skrivila?belosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:42Sta kaze: Fin je momak, voli Sarajevo... Po tome vecina nas (osim Nobela) ispunjava "kriterije" da igra za Sarajevo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hehe dobra provokacija, zamalo da nasjednem.belosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:42Sta kaze: Fin je momak, voli Sarajevo... Po tome vecina nas (osim Nobela) ispunjava "kriterije" da igra za Sarajevo...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
belosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:42Sta kaze: Fin je momak, voli Sarajevo... Po tome vecina nas (osim Nobela) ispunjava "kriterije" da igra za Sarajevo...
Stariji bi znali reci da igra lijevo ili desno "smetalo", a on je haman centralno

U novi boj ...