Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dudic fulio taktiku, igraci bez žara i želje.
Zaboravit evropu, okrenut se izgradnji stadiona i vec razmisljati o slijedecoj sezoni.
Velikoj vecini igraca se zahvaliti, dovesti kvalitetne zamjene i onda pricati o ciljevima.
Zaboravit evropu, okrenut se izgradnji stadiona i vec razmisljati o slijedecoj sezoni.
Velikoj vecini igraca se zahvaliti, dovesti kvalitetne zamjene i onda pricati o ciljevima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Drz se Olimpiche
Rođeni pobjedite lazne Zenicane
Rođeni pobjedite lazne Zenicane
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj tako Rođeni
Sljedece kolo pobjedite i opet ste u igri za Europu
-
- Kontakt:
Kakva europa drug, ne budite smijesni, 5 mjesto nam je najveci domet sa ovako limitiranim igrackim kadrom. I to jedva mozemo izgurati nekako na euforiju, previse imamo smijesnih igraca.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:08Nemoj tako Rođeni
Falio danas Radovac, igra za goli ku.rac, ko da nikad nisu odradili nijedan trening skupa. Za 90 min nijedan normalan napad nismo odigrali, da se igralo jos 90 min ne bi dali gol iz igre.
Forzza Velez
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta očekujete sljedeće kolo?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:13Kakva europa drug, ne budite smijesni, 5 mjesto nam je najveci domet sa ovako limitiranim igrackim kadrom. I to jedva mozemo izgurati nekako na euforiju, previse imamo smijesnih igraca.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:08Nemoj tako Rođeni
Falio danas Radovac, igra za goli ku.rac, ko da nikad nisu odradili nijedan trening skupa. Za 90 min nijedan normalan napad nismo odigrali, da se igralo jos 90 min ne bi dali gol iz igre.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Falio je Radovac.
-
- Kontakt:
Ne igraju Bihorac, Cvijanovic i Ovcina - kartoni.MortemHz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:15Šta očekujete sljedeće kolo?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:13Kakva europa drug, ne budite smijesni, 5 mjesto nam je najveci domet sa ovako limitiranim igrackim kadrom. I to jedva mozemo izgurati nekako na euforiju, previse imamo smijesnih igraca.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:08
Nemoj tako Rođeni
Ne igraju Konstantin, Hasanovic, Behram.
Sve osim poraza iduce kolo je ravno cudu.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
koliko god ti retardiran bio i pokusavao biti smijesan, i jeste falio i to da poveze dvije linije sto on u ovoj ekipi najbolje radi.
Ali kako to tebi da bude jasno kad nemas kapacitet za puno jednostavnije operacije od shvatanja igre... tuzno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Igra ne moze biti gora od danasnje, bod bi bio ko kuca ali tesko, ipak je razlika u igrackom kadru i kvaliteti prevelika.MortemHz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:15Šta očekujete sljedeće kolo?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:13Kakva europa drug, ne budite smijesni, 5 mjesto nam je najveci domet sa ovako limitiranim igrackim kadrom. I to jedva mozemo izgurati nekako na euforiju, previse imamo smijesnih igraca.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:08
Nemoj tako Rođeni
Forzza Velez
Sljedeće kolo je Sarajevo apsolutni favorit, mi u toj utakmici nemamo šta tražiti, dosegli smo svoj limit s ovom ekipom. Ne vidim način kako da se suprostavimo ekipi poput Sarajeva.
Beton su mi ovi likovi što nas guraju u Evropu. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Ma mi mozemo protiv Sarajeva odigrati dijametralno suprotnu utakmicu od danasnje, sto opet, kao ni ova danas, nije odraz nase kvalitete. Ona je tu negdje na sredini, a sljedeca stepenica u usponu je da ove tekme poput danasnje rjesavamo rutinski, i privodimo kraju pa makar i 0:1.
Derbi utakmice kao ovu sljedece sedmice cesto zna dobiti motiviranija i energicnija ekipa, a to mozemo i mi biti, tako da je po meni to bas troznak. Mada, Sarajevo je favorit definitivno.
Derbi utakmice kao ovu sljedece sedmice cesto zna dobiti motiviranija i energicnija ekipa, a to mozemo i mi biti, tako da je po meni to bas troznak. Mada, Sarajevo je favorit definitivno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi ovo namjerno nam namjestgaju golove. Sramota za BH fudbal
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Jao Olimpiche
Ko ti drma kavez legendo... Opusti se, vraca se Radovac vec sljedecu subotu...killafrommanilla je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:18koliko god ti retardiran bio i pokusavao biti smijesan, i jeste falio i to da poveze dvije linije sto on u ovoj ekipi najbolje radi.
Ali kako to tebi da bude jasno kad nemas kapacitet za puno jednostavnije operacije od shvatanja igre... tuzno
Tatar!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Kao ti smijesan i ironican a ne vidis visoko podignutu nogu? Ovako vi kad primite gol kmecanje.feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2020, 15:25Vidi ovo namjerno nam namjestgaju golove. Sramota za BH fudbal
ŽELJEZNIČAR 1921
Kako brat igraca zeljeznicmara nije ponistio ovaj gol?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.