Mozda Batuma te ga onda ne bi morali stretchati, a mozda nikog ne posalju nego bi uz neki pick zauzvrat omogucili Bostonu da kreira ogroman trade exception te na taj nacin koliko toliko spasi stvar i ostavi mogucnost konkretnije popune rostera.TheChief je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:16Sta bi Charlotte poslao u Boston ?
Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam, nisam do kraja sold on potpisivanje Herela. Mozda grijesim, ali ga nikad nesto posebno nisam mirisao kao igraca i pitanje je koliko moze donijeti Lejkersima kad je bitno. J.... regular season.
licno bih sretniji bio da se tih 19 mil ikako moglo konvertovati u Crowder + Howard.
Najveci problem Lejkersa je i dalje kontinuirana defanziva na Durentu, Lenardu, Batleru...mora se naci primarni defanzivac na 3 i 4.
a isto tako ni sut nismo podigli.
OK ekipa je znacajno jaca nego prosle godine, posebno za RS. Tu nema dileme. Imas 40 dodatnih poena u rukama ove dvojice, ali zaista ne zelim da Dejvis kontinuirano kroz play off brani Lenarda, Duranta i najopasnije protivnicke igrace cijelu utakmicu, cijelu seriju. Slijedeci put sa povredom necemo imati srece kao sad u finalu.
potpis KCP-a je dobar potez.
licno bih sretniji bio da se tih 19 mil ikako moglo konvertovati u Crowder + Howard.
Najveci problem Lejkersa je i dalje kontinuirana defanziva na Durentu, Lenardu, Batleru...mora se naci primarni defanzivac na 3 i 4.
OK ekipa je znacajno jaca nego prosle godine, posebno za RS. Tu nema dileme. Imas 40 dodatnih poena u rukama ove dvojice, ali zaista ne zelim da Dejvis kontinuirano kroz play off brani Lenarda, Duranta i najopasnije protivnicke igrace cijelu utakmicu, cijelu seriju. Slijedeci put sa povredom necemo imati srece kao sad u finalu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hvala.Clutch je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:30Mozda Batuma te ga onda ne bi morali stretchati, a mozda nikog ne posalju nego bi uz neki pick zauzvrat omogucili Bostonu da kreira ogroman trade exception te na taj nacin koliko toliko spasi stvar i ostavi mogucnost konkretnije popune rostera.
Potpuno se slazem s tobom samo bih jos dodao da mi nije jasno sto je Kuzma jos uvijek tu? Njega i McGeea treba poslati negdje za bilo sta. Dobro bi bilo da se Markieff uspije zadrzati a na poziciji centra Gasol za minimalac i jos jednom pokusati sa Cousinsom pa sta bude.BuffonGigi je napisao/la: ↑22 nov 2020, 08:46
A Lakersi... Iskreno mi je zao Howarda i Ronda, pogotovo ovog drugog, ali i dalje mislim da su Schroder i Harell itekakav upgrade. Pored svega dobrog, mi nismo znali ceka li nas iduce sezone playoff Rondo ili RS Rondo, ceka li nas Howard iz finala, ili onaj protiv Denvera. Ovdje imas 2 igraca u njihovom prajmu, sposobna da igraju jos 4-5 godina na vrhunskom nivou, bukvalno sigurne poene s klupe. Mi prosle godine nismo imali ni treceg, a kamo li cetvrtog strijelca, sad je tu i jedno i drugo. Kad vec ova dvojica nisu ostali, uzasno je bitno bilo zadrzati KCP-a, jer je to vjerovatno dvojka koja je najkompatibilnija u ovoj ligi s Jamesom. Brz, odlican defanzivac, solidan sut, a ne uzima previse lopti. Tako da, pogotovo u ovom FA periodu, bolji od KCP-a se jednostavno nije mogao dovesti. Greena u potpunosti mijenja Matthews, jer je preslikan tip igraca koji ce mozda i bolje sutirati nego Green, a Bradleya svakako nisam ni racunao vise kao igraca Lakersa. I da se vratio, pitanje je kako bi ga saigraci prihvatili i to bil mozda narusilo hemiju koja je fantasticna.

-
- Kontakt:
Herel nije imao LeBrona pored sebe , zna se koliko LeBron čini suigrače boljima .ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:34ne znam, nisam do kraja sold on potpisivanje Herela. Mozda grijesim, ali ga nikad nesto posebno nisam mirisao kao igraca i pitanje je koliko moze donijeti Lejkersima kad je bitno. J.... regular season.
Herel je igrač čija igra živi od energije , a pisao sam prošle sezone kako Klipersi nemaju energije tj. nema prave atmosfere u ekipi , i na klupi pogotovo.
Plavi čuperak , KCP , LeBron , Davis i Herel dobra petorka nema šta.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jedan centar je neophodan, idealno jedan od tog dvojca Gasol/Cousins.Madafaka je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:15Potpuno se slazem s tobom samo bih jos dodao da mi nije jasno sto je Kuzma jos uvijek tu? Njega i McGeea treba poslati negdje za bilo sta. Dobro bi bilo da se Markieff uspije zadrzati a na poziciji centra Gasol za minimalac i jos jednom pokusati sa Cousinsom pa sta bude.BuffonGigi je napisao/la: ↑22 nov 2020, 08:46
A Lakersi... Iskreno mi je zao Howarda i Ronda, pogotovo ovog drugog, ali i dalje mislim da su Schroder i Harell itekakav upgrade. Pored svega dobrog, mi nismo znali ceka li nas iduce sezone playoff Rondo ili RS Rondo, ceka li nas Howard iz finala, ili onaj protiv Denvera. Ovdje imas 2 igraca u njihovom prajmu, sposobna da igraju jos 4-5 godina na vrhunskom nivou, bukvalno sigurne poene s klupe. Mi prosle godine nismo imali ni treceg, a kamo li cetvrtog strijelca, sad je tu i jedno i drugo. Kad vec ova dvojica nisu ostali, uzasno je bitno bilo zadrzati KCP-a, jer je to vjerovatno dvojka koja je najkompatibilnija u ovoj ligi s Jamesom. Brz, odlican defanzivac, solidan sut, a ne uzima previse lopti. Tako da, pogotovo u ovom FA periodu, bolji od KCP-a se jednostavno nije mogao dovesti. Greena u potpunosti mijenja Matthews, jer je preslikan tip igraca koji ce mozda i bolje sutirati nego Green, a Bradleya svakako nisam ni racunao vise kao igraca Lakersa. I da se vratio, pitanje je kako bi ga saigraci prihvatili i to bil mozda narusilo hemiju koja je fantasticna.
![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Koliko mi se svidja potpis Tristana za Boston, toliko mi se ne svidja sto su potpisali onog smrdu za rezervnog pleja. Meni jedan od najodvratnijih igraca u ligi, sto ne znaci da je los potpis, jer je dobar za igraca sa klupe.
Fino sto je Millsap ostao u Denveru. I sa 35 godina bice vazan u rotaciji.
Charlotte opet ne zna sta radi. Prosle godine nisu htjeli dati ugovor Kembi, a sada daju 120 miliona za 4 godine Haywardu. Ako bude zdrav, vjerujem da ce imati sezonu sa 20+ poena u prosjeku.. i iskreno se nadam da ce cijelu sezonu biti zdrav.
Fino sto je Millsap ostao u Denveru. I sa 35 godina bice vazan u rotaciji.
Charlotte opet ne zna sta radi. Prosle godine nisu htjeli dati ugovor Kembi, a sada daju 120 miliona za 4 godine Haywardu. Ako bude zdrav, vjerujem da ce imati sezonu sa 20+ poena u prosjeku.. i iskreno se nadam da ce cijelu sezonu biti zdrav.
Oubre?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:58Ma treba im neko s poenima u rukama.Ne mogu Steph i Wiggins sve.
Portland je finu ekipu sastavio,onako u miru bez puno buke.Duboka rotacija i Covington da rijesi glavni problem na boku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mislim da Portland dok ne rijesi problem CJ-a, tesko da ce moci napraviti iskorak.
mozda u veteranskim godinama, kad CJ prihvati neki znacajno manji ugovor pa bude skorer sa klupe.
mozda u veteranskim godinama, kad CJ prihvati neki znacajno manji ugovor pa bude skorer sa klupe.
Sta mislite koje ce biti tri najgore ekipe na zapadu iduce sezone? Ja bih rekao OKC, GSW i SAS.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
GSW , Kingsi , Minnesota

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Wannamaker u Golden State, jebote evo nas ko da smo Fenerbahce 

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
OKC bi trebao biti uvjerljivo najgori na zapadu, pa Kingsi/Spursi. Na istoku Knicksi/Pistonsi. #tank4Cade 

#SuningOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sakramento bi isto trebao biti blizu
Oklahoma,Minnesota i Kingsi ovako na prvu bez dubljih analiza.Warriorsi bi mogli opet jedino ako Steph otpadne.
Jedino ako Towns MVP sezonu odigra pa nešto i naprave Wolvesi...Ovaj roster što imaju je užasno slozen.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 22 nov 2020, 17:28, ukupno mijenjano 2 puta.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ni San Antonio nije daleko od te grupe ekipa. GSW ide u playoff sigurno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Ode Forbes @NEZ, šta sada?Free agent guard Bryn Forbes has agreed to a two-year deal with the Miwaukee Bucks, his agent Mike Lindeman of @excelsm tells ESPN.

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.