Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Maestro je napisao/la: ↑15 nov 2020, 09:04Prvo moras se uclaniti u zelenu porodicu. Ti kao igrac a i tvoja porodica. Tek onda si dobrodosao u turskoj kod brke.Tesnjak1991 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 08:58Uvijek može u Tursku, svakako je to u nas cjenjenije od Bundeske.![]()
Razumijem da Ermedin nije klasa i dabje Holer mozda bolji ali ne radi se o hebenom Ronaldu pa da ne moze pisljivih 30 minuta odigrati.
Daj covjece sta si se upecao na Ermedina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:39Klupa, ja mislim da je vrijeme za nazad u Švicu, Basel ili YB.
Džabe ti trud, nećeš uspjeti Lukića progurati u reprezentaciju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 14:49Razumijem da Ermedin nije klasa i dabje Holer mozda bolji ali ne radi se o hebenom Ronaldu pa da ne moze pisljivih 30 minuta odigrati.
U Freiburgu su ga dobro zahebali ako su mu obecali minute, da sam na njegovom mjestu trazio bi posudbu u Svicu ili cvajtu.
Nije moguće, jer nije šanse dobio da išta pokaže. Mani me treninga i te priče,bez utakmice i dovoljno minuta nema priče. Al' hajde, nek ovaj ostaje tvrdoglav, a rezultati katastrofalni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10 i 49 gostiju.