Vanja8 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:47
Ovo sto treba da se zavrsi sa Opstinom je idealno za nas...Ali eto ,sacekacemo jos malo...
Mi cemo i formalno imati koncesioni ugovor,ali nasa ulaganja u stadion ovim ugovorom bi predstavljala podlogu po kojoj mozemo uci u pregovore o prelasku imovine u nas posjed...
Sa ranijom ponudom Ajnadzica to se nije moglo nikako i bili smo duzni pratiti tempo zahtjeva Opstine oko nacina i kolicine novcanih ulaganja...
Sa ovim novim ugovorom Nam ce zastiti svoja ulaganja i necemo biti predmet ucjena kao sto je pokusao general da nam talne...
Mnogo ce vam biti jasnije kada se pregovori nastave sa novim nacelnikom i tempo finisiranja ovog projekta za nas ce biti izuzetno povoljan,tako da bi aBgda slijedece utakmice kvalifikacija LŠ mogli igrati na nasoj svetinji...
I ne vidim u cemu je problem koncerata,postoje sistemi zastite travnjaka i oni se koriste i na mnogo vecim i mnogo poznatijim stadionima...
Popustam , ok,ako Nam i direktorica odobre, onda je to dobro i Ti si bio u pravu, a ja od drveta nisam vidio sumu. Zdravi bili pa vidjeli, sve sto Nam odobri dobro je za FKS, Tebe i mene.