FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vodi Soligorsk 

Sto ti smeta pauza, pa sve je prstalo od konstruktivnih postova o formaciji i visoko inteligentnih rasprava o postavkama taktike i igreAlfredNobel je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:58Hvala qurcu više počinju tekme, odužila se ova pauza kao da je dva mjeseca trajala.

Vama mladima nikad ugodit

-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:49Neće ti niko svakako dati stadion samo tako, ti moraš ulagati u njega ali lakše je pričati i dogovoriti se sa njima. Stadion i treba da ima koncerte i druge manifestacije uz zaštitu terena.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:23Nadam se da griješim ali bojim se da oni neće nama dati stadion čim on spominje nekakve koncerte i druge manifestacije daj Boze ,a isto tako ovo što spominjete da imamo nekakav postotak u vlasništvu uz naša ulaganja mislim da to neće naši prihvatiti ali vidjet ćemo.
Ne mogu da vjerujem sta pises.

Da li si tako pisao i prije, da su koncerti "normalni". Citali smo ovdje da Šerifovickeva & comp. ni pod razno ne mogu na NAŠ starion, sad su koncerti i druge manifestacije pozeljne. Sve mi se cini da je ovdje bilo i te kako kampanje. Neka je doslo do promjena, pozdravljam, ali ofirno je ovo.
Sretan sam u jednom, sto je omladina konacno preuzela odgovornost i potrudila se da izabere po svom nahodjenju.Sretno.Koncerti ni pod razno.
Jedno bih pitao svu raju: Da li se oze povuci paralela izmedju KONAKOVICA = ALBIN PELAK ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
1:1
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Danas jako i lepršavo, odigrat finu utakmicu i pobjeda je naša ABd.
Idemo F K S!
Idemo F K S!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro, to jeste, tu nemam šta prigovoriti. Stvarno su pucale iskre i tema je žarila čitavo ovo vrijeme. Prosvijetljen sam maksimalno po pitanju svih tih aspekata, pogotovo oko taktičkog dijela. Nadam se da je i Vinko uletio ponekad i malo iščitao, da se opet ne bi desilo da se zatvara na derbiju kao pickica.alacious je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:14Sto ti smeta pauza, pa sve je prstalo od konstruktivnih postova o formaciji i visoko inteligentnih rasprava o postavkama taktike i igreAlfredNobel je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:58Hvala qurcu više počinju tekme, odužila se ova pauza kao da je dva mjeseca trajala.![]()
Vama mladima nikad ugodit![]()

Ako se ne slažete s mišljenjima nas mladih, onda nema potrebe vrijeđati.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 nov 2020, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
1:2 kakva utakmica 
Strah me terenaaa
-
- Kontakt:
@Vanja prijatelju nemoj nas podcjenjivat. Halo ba 30 godina koncesije, tad ce nas dragi @Zundo imati 60 g.

To Ti mislis o 105 godisnjici naseg Kluba. Pozdrav za nacelnika koji navija za FKS. Da li je i on "matora oyebina", obzirom da se slikao sa Papetom

-
- Kontakt:
Susic jel prebolovao tri korone , gripu i žuticu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moraš vjerovati, ne tjeram te.Samozdravlje je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:15MortemHz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:49Neće ti niko svakako dati stadion samo tako, ti moraš ulagati u njega ali lakše je pričati i dogovoriti se sa njima. Stadion i treba da ima koncerte i druge manifestacije uz zaštitu terena.Dobrinja12345 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 11:23Nadam se da griješim ali bojim se da oni neće nama dati stadion čim on spominje nekakve koncerte i druge manifestacije daj Boze ,a isto tako ovo što spominjete da imamo nekakav postotak u vlasništvu uz naša ulaganja mislim da to neće naši prihvatiti ali vidjet ćemo.
Ne mogu da vjerujem sta pises.![]()
Da li si tako pisao i prije, da su koncerti "normalni". Citali smo ovdje da Šerifovickeva & comp. ni pod razno ne mogu na NAŠ starion, sad su koncerti i druge manifestacije pozeljne. Sve mi se cini da je ovdje bilo i te kako kampanje. Neka je doslo do promjena, pozdravljam, ali ofirno je ovo.
Sretan sam u jednom, sto je omladina konacno preuzela odgovornost i potrudila se da izabere po svom nahodjenju.Sretno.Koncerti ni pod razno.
Jedno bih pitao svu raju: Da li se oze povuci paralela izmedju KONAKOVICA = ALBIN PELAK ?![]()
Ne znam jesam li prije tako pisao ali sam uvijek mislio, grad treba da ima koncerte i manifestacije koje će biti održane na olimpijskom stadionu.
Uloži malo u zaštitu terena da klub ne ispašta i sve ok.
To je normalno bilo gdje u svijetu ali kod nas? Šta je problem? Je li mi treba biti ofirno i je li mi treba smetati jer će grad višestruko profitirati, omladina a i ostali će konačno moći vidjeti neku svjetsku zvijezdu naprimjer? Moramo ići naprijed a ne da smo zaostali u nekom prošlom vremenu kao i sve u ovoj državi.
Ako Wembley i milion drugih stadiona imaju po 10-30 događaja godišnje zašto Koševo ne bi imalo recimo 3?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Imas euro utakmicu imas koncert pogadjaj ko ce imati prednost ?
-
- Kontakt:
Uh kad bi ovako zavrsilo , kao u 36 minuti

Suze radosnice

Sad ima problema sa uraslim noktomHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:33Susic jel prebolovao tri korone , gripu i žuticu ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:34
Ne moraš vjerovati, ne tjeram te.
Ne znam jesam li prije tako pisao ali sam uvijek mislio, grad treba da ima koncerte i manifestacije koje će biti održane na olimpijskom stadionu.
Uloži malo u zaštitu terena da klub ne ispašta i sve ok.
To je normalno bilo gdje u svijetu ali kod nas? Šta je problem? Je li mi treba biti ofirno i je li mi treba smetati jer će grad višestruko profitirati, omladina a i ostali će konačno moći vidjeti neku svjetsku zvijezdu naprimjer? Moramo ići naprijed a ne da smo zaostali u nekom prošlom vremenu kao i sve u ovoj državi.
Ako Wembley i milion drugih stadiona imaju po 10-30 događaja godišnje zašto Koševo ne bi imalo recimo 3?
A sto ne bi 4 (Četiri)

Pozdrav za najboljeg moderatora na forumu SS. idi ** .

Anketu: koncerti ili ne , molim.

Ovo sto treba da se zavrsi sa Opstinom je idealno za nas...Ali eto ,sacekacemo jos malo...Samozdravlje je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:32
@Vanja prijatelju nemoj nas podcjenjivat. Halo ba 30 godina koncesije, tad ce nas dragi @Zundo imati 60 g.![]()
To Ti mislis o 105 godisnjici naseg Kluba. Pozdrav za nacelnika koji navija za FKS. Da li je i on "matora oyebina", obzirom da se slikao sa Papetom.
Mi cemo i formalno imati koncesioni ugovor,ali nasa ulaganja u stadion ovim ugovorom bi predstavljala podlogu po kojoj mozemo uci u pregovore o prelasku imovine u nas posjed...
Sa ranijom ponudom Ajnadzica to se nije moglo nikako i bili smo duzni pratiti tempo zahtjeva Opstine oko nacina i kolicine novcanih ulaganja...
Sa ovim novim ugovorom Nam ce zastiti svoja ulaganja i necemo biti predmet ucjena kao sto je pokusao general da nam talne...
Mnogo ce vam biti jasnije kada se pregovori nastave sa novim nacelnikom i tempo finisiranja ovog projekta za nas ce biti izuzetno povoljan,tako da bi aBgda slijedece utakmice kvalifikacija LŠ mogli igrati na nasoj svetinji...
I ne vidim u cemu je problem koncerata,postoje sistemi zastite travnjaka i oni se koriste i na mnogo vecim i mnogo poznatijim stadionima...
a dobro bate će sigurno belshinu dobiti, bitno je da soligorsk dns dobije jer u zadnjem bate gostuje dinamo minsku koji se bori za Evropu a soligorsk dočekuje fc MinskSamozdravlje je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:38
Uh kad bi ovako zavrsilo , kao u 36 minuti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suze radosnice![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se tiče stadiona ako dodje do dogovora prvo sto treba uraditi je teren. Ostalo polako onda sredjivati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dadox, Google [Bot], HyperOS, johntravolta123, mnon46, Napapijri i 55 gostiju.