Ležim potrbuške i smišljam neku smicalicu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ležim potrbuške i smišljam neku smicalicu
Mi najveci dobitnici kratkorocno, Zrinjski i Sarajevo dugorocno.intercontinental je napisao/la: ↑22 nov 2020, 09:40Ova djeca imaju m.u.d.a. a i Grado ima m.u.d.a. ubacit malca od 18 godina koji ti donese zlata vrijedsn bod. Mi smo najveći dobitnici u ovoj polusezoni. Pored već standardnih Begankvića i Maksimovića, isplivalo je još omladinaca naše djece. Gradi svaka čast, ali mislim ipak da bi Spaha još bolji poso odradio s ovom ekipom i još više izvukao iz igrača ali o tom po tom.
Samo da ne odu za kikiriki biće dobro. U protivnom ne znam čemu sve i koja je svrha.Probisvjet je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:54Ma vidjeti djecu na djelu neprocjenjivo. Kakve titule i pehari. Samo ih treba sacuvati i neka budu na okupu, da im plitak potok postane rutina.![]()
Samo nastavite.
To ni slucajno. Necemo vise da gledamo nase talente u raznim klubovima po PL.sviunapad1010 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 17:06Samo da ne odu za kikiriki biće dobro. U protivnom ne znam čemu sve i koja je svrha.Probisvjet je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:54Ma vidjeti djecu na djelu neprocjenjivo. Kakve titule i pehari. Samo ih treba sacuvati i neka budu na okupu, da im plitak potok postane rutina.![]()
Samo nastavite.
Kurcevaca od saveza, odobrava se minuta sutnje za nekog trenera Irana na prijateljskoj utakmici, a za Soka koji je umro prije 10-15 dana niko nista, debili uvijek biliMakabiTuzla je napisao/la: ↑23 nov 2020, 21:46Minuta sutnje nije odobrena za Soka, isti dan jeste za predsjednika Zeljeznicara. Nije u redu, covjek koji je kao selektor mladih ucinio mnoge stvari. Jednostavno nije u redu. Treba odati pocast svima, ne samo odabranim u savezu. Neka je laka zemlja obojici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.