Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Jedan od dvojca Roberson-Gordić bi morao igrati da bi imali sansu.
Bez Nurkica, Muse, Alibegovic, Gordica, Halilovica i Stipanovica u kvalifikacijama.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Gordić (koji se nije odazvao na poziv upućen od strane Košarkaškog saveza BiH)
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Jesul se to opet dzaba pisale idealne petorke

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
#Hadzomoj
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Umjesto naslova "Nurkić će igrati za BiH" sledeći put stavite "Nurkić tvrdi da će igrati za BiH".
Ovi sminkercici su gori od fudbalercica,oni se bar hoce i odazvat pa sad sto su kante to na stranu.Ove nikad okupit nemozes,a puna usta kad se hvalit treba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gordicu pi*ko
- ElCartel11
- Kontakt:
Gori smo mi sto zovemo ovog supka gordica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gordic je stari Mirzin jaran, bas ga je ispostovao i nek ga sad jos koji put brani u medijima. Halilovic je oporavljen vec 15-ak dana, poceo je igrati za klub i sve je ok s njim, ali eto u reprezentaciji ne moze. Aferim i njemu za patriotizam! Nurkic i Musa ne mogu i tu se nema sta reci, ali je Jusuf naravno jos jednom glumio frajercinu, a ni sam nije mogao znati hoce li moci igrati.
Nisam citao portale, kojih to 14 igraca dolazi? Nadam se da nema Hasandica i Zahiragica.
Nisam citao portale, kojih to 14 igraca dolazi? Nadam se da nema Hasandica i Zahiragica.
Imam osjećaj da oni stavljaju Gordića na spisak bez da imaju ikakav kontakt sa njim. Tako su i sa Biberogluom radili.
Not rlyBosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:08Jednom u 2 godine imamo dobru repku. 2014,2016,2018 evo i sad cemo imat![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mislim da je bio neki intervju s Teletovicem u kojem je rekao da je pricao s Gordicem i da je on spreman igrati. Tad je izvrnuo zglob 7 dana pred okupljanje i nije se pojavio na istom. Djelovalo je da je s njim sve rijeseno i da ce se odazivati kad god bude mogao, ali evo vidimo sto hoce.
Bolje i to nego da nekih košarkaša nikad nema na spisku bez da su ikad objasnili zašto, takav je slučaj sa Jošilom a čini se da će biti i sa ovim Matkovićem.
Ne znam sta se uopce cudite ovom i ocekujete da ce sve proci bez stvari koje su sasvim redovne i normalne sto se tice reprezentacije.
Nijedan ovaj otkaz nije iznenadjenje. Jedino mozda Alibegovic jer ko je mogao znati da se i dalje vodi kao naturalizovani.
Nurkic, Musa, Gordic i Halilovic su sasvim ocekivani i "normalni" otkazi.
Mene jedino cudi da je i igranje Robersona jos moguce. Cudi me kako on jos nije otpao. Mada ima vremena da i on otpadne.
Bir ce cirkus kada i on otkaze svoj dolazak.
Nijedan ovaj otkaz nije iznenadjenje. Jedino mozda Alibegovic jer ko je mogao znati da se i dalje vodi kao naturalizovani.
Nurkic, Musa, Gordic i Halilovic su sasvim ocekivani i "normalni" otkazi.
Mene jedino cudi da je i igranje Robersona jos moguce. Cudi me kako on jos nije otpao. Mada ima vremena da i on otpadne.
Bir ce cirkus kada i on otkaze svoj dolazak.
Ma otkazat će i Roberson, prilično sam siguran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E nisam to znao. U svakom slucaju bilo bi smijesno da se Roberson pojavi, a ovaj ne.Ghuraba je napisao/la: ↑22 nov 2020, 12:49Mislim da je bio neki intervju s Teletovicem u kojem je rekao da je pricao s Gordicem i da je on spreman igrati. Tad je izvrnuo zglob 7 dana pred okupljanje i nije se pojavio na istom. Djelovalo je da je s njim sve rijeseno i da ce se odazivati kad god bude mogao, ali evo vidimo sto hoce.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, MElloo i 19 gostiju.