Ovaj Hagi nije normalan. Kao da mu je Miske yebo zenu. Bas cigan.B0SANAC je napisao/la:Hagi: Misimovic za mene vise ne postoji
Hagi, Hagi, cigane Rumunski.
Da se hoce ovo ostvarit, da Bayern kupi Misketa
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ciganska posla u Galatasarayu...Evo vec u zimskom prelaznom roku najavljuju neka pojacanja, pretpostavljate iz Rumunije....No za GS je to i bolje rijesenje, i kad su bili najjaci dosta igraca im je bilo iz tog istocnog bloka, mogu ih motivisati svojim prljavim rabotama, takav je klub Galatasaray....moraju se odreci prihoda od reklama jer kupujuci nepoznate igrace Galata nema neke prihode od reklama. Sa druge strane kupujuci poznata imena ne mogu da napreduju jer isti nece da igraju (pored MIsketa mnogo je primjera nazalost)....No ovi igraci sto ih tako nabavljaju iz siromasnih zemalja zaista daju maksimum kada dodju u klub. Iskreno Miske nije napravio poteza da valja od kako je dosao u GS, ja sam gledao njegove utakmcie...Ebiga i Miske je sam kriv, pa nije Messi da ima toliki kredit..Njemu je izglda bilo ofirno da igra u GS nakon Bundeslige....Ebiga jarane sad neces nigdje, gledaj tekme na TV.....To njega koci od same mladosti, ta inertnost, taj nas mentalitet, tromost, nezainteresovanost...Zbog toga je prokockao iigranje u Bayernu, samo mi nemojte reci da Bayern ne moze prepoznati talenat..Miske je talenat al ebiga nije kompletan igrac...I u reprezentaciji je znao podbaciti kad god se od njega malo vise ocekuje...Cudan je to igrac....
Miske jedino sto moze je da ih sada uslovljava do besvjesti dok mu ugovor traje jer kao sto rekoh u Turskoj je zakon od max 6 stranaca u ekipi na jednoj utakmici, tako nesto..Uglavnom taj jedan strani igrac mnogo znaci......
Miske jedino sto moze je da ih sada uslovljava do besvjesti dok mu ugovor traje jer kao sto rekoh u Turskoj je zakon od max 6 stranaca u ekipi na jednoj utakmici, tako nesto..Uglavnom taj jedan strani igrac mnogo znaci......
Izgleda da je ovaj Adnan Polat (neki direktor Galate) izjavio da ce Misimovic napustit klub u januaru. Najbolje rijesenje. Nadam se da je Magath spreman sa parama.
U januaru može se samo vratiti u Wolfsburg. Jedan igrač u toku sezone ne može igrati u 3 kluba.Cartman je napisao/la:Izgleda da je ovaj Adnan Polat (neki direktor Galate) izjavio da ce Misimovic napustit klub u januaru. Najbolje rijesenje. Nadam se da je Magath spreman sa parama.
FEDERER= KLOC
A mozel npr prvo kao na posudbu u Schalke pa na ljeto da ga kupe ?Iker C je napisao/la:U januaru može se samo vratiti u Wolfsburg. Jedan igrač u toku sezone ne može igrati u 3 kluba.Cartman je napisao/la:Izgleda da je ovaj Adnan Polat (neki direktor Galate) izjavio da ce Misimovic napustit klub u januaru. Najbolje rijesenje. Nadam se da je Magath spreman sa parama.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma moze se to sredit na razne nacine. A to pravilo isto tako nije isto u svim ligama.Iker C je napisao/la:U januaru može se samo vratiti u Wolfsburg. Jedan igrač u toku sezone ne može igrati u 3 kluba.Cartman je napisao/la:Izgleda da je ovaj Adnan Polat (neki direktor Galate) izjavio da ce Misimovic napustit klub u januaru. Najbolje rijesenje. Nadam se da je Magath spreman sa parama.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moze preci u norvesku, svedsku ili rusku ligu kada su ove evropske lige u pitanju. Dakako, moze igrati i u juznoamerickim ligama(Brazil, Argentina, Cile...), ali ne moze igrati u ligama koje su pod okriljem UEFE, a trenutno im traje sezona(nebitno sto je zimska pauza na snazi). Dakle, ostaje mu neigranje u Wolfsburgu ili neigranje u Galatasarayu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa kako je Begovic prosle sezone igrao za Ipswich, Portsmouth i Stoke?Monolog je napisao/la:Moze preci u norvesku, svedsku ili rusku ligu kada su ove evropske lige u pitanju. Dakako, moze igrati i u juznoamerickim ligama(Brazil, Argentina, Cile...), ali ne moze igrati u ligama koje su pod okriljem UEFE, a trenutno im traje sezona(nebitno sto je zimska pauza na snazi). Dakle, ostaje mu neigranje u Wolfsburgu ili neigranje u Galatasarayu.
Cartman je napisao/la:Ma moze se to sredit na razne nacine. A to pravilo isto tako nije isto u svim ligama.Iker C je napisao/la:U januaru može se samo vratiti u Wolfsburg. Jedan igrač u toku sezone ne može igrati u 3 kluba.Cartman je napisao/la:Izgleda da je ovaj Adnan Polat (neki direktor Galate) izjavio da ce Misimovic napustit klub u januaru. Najbolje rijesenje. Nadam se da je Magath spreman sa parama.
Mislim da moze NASTUPATI za dva kluba a sad ne znam jel nastupao za Wolfsburg ove sezone

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Principatus
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme protiv Bayerna je igrao. To poluvrijeme koje je vec pokazalo veoma jasno, sta ce biti sa Wolfsburgom ako ih Miske napusti. Svako sa malo osjecaja za fudbal je to vidio, ne tako Hoeneß&Co.
Miske bi mogao izvuci Wolfsburg iz ovog blata u kojem su, ali navijaci nisu spremni da priznaju, da im treba. Diego je kao bolji nego Miske, samo sto mu se ne posreci, sto nema neke saigrace, zato sto blabla... E sad je pitanje kako uprava misli. Volkswagenovi ljudi ocekivaju od Wolfsburga toliko mnogo, a ovi ce se boriti za opstanak, ludilo.
Miske bi mogao izvuci Wolfsburg iz ovog blata u kojem su, ali navijaci nisu spremni da priznaju, da im treba. Diego je kao bolji nego Miske, samo sto mu se ne posreci, sto nema neke saigrace, zato sto blabla... E sad je pitanje kako uprava misli. Volkswagenovi ljudi ocekivaju od Wolfsburga toliko mnogo, a ovi ce se boriti za opstanak, ludilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Misimovic ce se vratiti u Wolfsburg on im je tamo itekako potreban,to je najbolje i za Misketa,nego da bude u drugom timu Galate..e sad jedino ako Hagi u medjuvremenu dobije otkaz,onda bi Miske kod iole normalnijeg trenera bio vracen u prvi tim..ali ovo Hagi sve radi u suradnji sa rukovodstvom Galate,ne bi on smio najskupljeg igraca tek tako staviti na led,plus jednog od najboljih igraca Bundeslige u zadnje 2 godine.. vjerujem da ce i Miske shvatiti da je najbolje za njega povratak u Bundesligu...jer ovi amateri iz Galate su za rubriku vjerovali ili ne...
Ma ostat će Miske u Galati, u inat svima. I sam je izjavio da ne misli nigdje ići.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma sto bi i issao igdje blamirao se,ovako sjedi u kuci uziva a pare lijezu na racun.Vjerovatno nece ni imati problema da nadje klub sljedecu sezonu.Jedino je belaj za repku,al haj sta ces tako je ispalo.Bolje i ovo nego da se tesko povrijedioRiNo je napisao/la:Ma ostat će Miske u Galati, u inat svima. I sam je izjavio da ne misli nigdje ići.
E to je pitanje ? Koliko ce se vukovi u svemu tome pitati ? I ovo sad sto mu se sad desava su krivi oni, tj. onaj rumeni glavonja. Ako se opet on bude sta pitao, najebo je miske, ne gine mu majcica rusijadelija je napisao/la:Ma sto bi i issao igdje blamirao se,ovako sjedi u kuci uziva a pare lijezu na racun.Vjerovatno nece ni imati problema da nadje klub sljedecu sezonu.Jedino je belaj za repku,al haj sta ces tako je ispalo.Bolje i ovo nego da se tesko povrijedioRiNo je napisao/la:Ma ostat će Miske u Galati, u inat svima. I sam je izjavio da ne misli nigdje ići.
Pa ako ostane do kraja sezone on ce onda i bit igrac Glate tako da ovi nemaju nista sa tim.Galata ce ja mislim ionako morati dati vec pola njegove cijene tako da je glupo da ga puste u Wolf na kraju.Probace i oni bar vratiti neke pare.A bundesligasi ce ga sigurno traziti
Zasto bi bio belaj za repku.Pa Rahim nam je bio jedan najkonstanstaniji u repci tokom ove godine.A minute odigrane i na prste je mogao nabrojati u timu.Bitan je redovan trening,a to su vec stare kuke.Nema sta vise napredovati.Moze samo odrzavati formu.Uostalom kad vidim kako igraju u Vukovima,cini mi se da Miske ima bolji tretman u drugoj ekipi Galte nego Dzeko kod Mc Clovna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa kako ce odrzavati formu sa licnim trenerom.Uposte ne trenira sa klubom.Nije to to,bar ja tako mislim.harishp je napisao/la:Zasto bi bio belaj za repku.Pa Rahim nam je bio jedan najkonstanstaniji u repci tokom ove godine.A minute odigrane i na prste je mogao nabrojati u timu.Bitan je redovan trening,a to su vec stare kuke.Nema sta vise napredovati.Moze samo odrzavati formu.
Ne da je to to,nego nemoze biti bolje.Mogucnost za povredu minimalne.delija je napisao/la:Pa kako ce odrzavati formu sa licnim trenerom.Uposte ne trenira sa klubom.Nije to to,bar ja tako mislim.harishp je napisao/la:Zasto bi bio belaj za repku.Pa Rahim nam je bio jedan najkonstanstaniji u repci tokom ove godine.A minute odigrane i na prste je mogao nabrojati u timu.Bitan je redovan trening,a to su vec stare kuke.Nema sta vise napredovati.Moze samo odrzavati formu.
Ovi navijaci iz Vukova vec sumnjaju da Wolsburgovci umjesto treninga sklapaju djelove Golfa u kompaniji

Bitno mu je da guz oznoji svaki dan od treninga a o napredku..... starog konja se vise ne uci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 dec 2010, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam siguran da je tako... Koliko sam ja shvatio Galata jos nije ni pola kesa od ukupnog transfera dala vukovima, a po dogovoru ako ne isplate sve do kraja sezone on se vraca u Wolfsburg. Ako je tako kao sto sam ja shvatio, onda je realnije da se miske vratiti, halalit ce Turci to dosad sto su dali, a onda se opet glavonja pita ?delija je napisao/la:Pa ako ostane do kraja sezone on ce onda i bit igrac Glate tako da ovi nemaju nista sa tim.Galata ce ja mislim ionako morati dati vec pola njegove cijene tako da je glupo da ga puste u Wolf na kraju.Probace i oni bar vratiti neke pare.A bundesligasi ce ga sigurno traziti
I ja mislim slicno. Rijetki su oni kojima nije hendikep minimalna minutaza. Rahimic je dokazao da je to tako u njegovom slucaju, a mislim da ce isto biti i sa Misketom. Nalozen Miske, zeljan igre, ce vise koristiti repci, nego da svaku igra... Samo trenirati, kondiciju odrzavati i hadzija je donji u martuharishp je napisao/la:Zasto bi bio belaj za repku.Pa Rahim nam je bio jedan najkonstanstaniji u repci tokom ove godine.A minute odigrane i na prste je mogao nabrojati u timu.Bitan je redovan trening,a to su vec stare kuke.Nema sta vise napredovati.Moze samo odrzavati formu.Uostalom kad vidim kako igraju u Vukovima,cini mi se da Miske ima bolji tretman u drugoj ekipi Galte nego Dzeko kod Mc Clovna.
Ma fazon je sto su platili vec jednu ratu i moraju jos 2 mil dati,smens cini..E sad nece tolike pare bezze baciti.Ja mislim da je bolje onda dati ostatak pa probat ga utaliti nekome pa vratiti neke pare.Samo pitanje je i koliko sad mogu uzeti za njegaStrauss je napisao/la: Nisam siguran da je tako... Koliko sam ja shvatio Galata jos nije ni pola kesa od ukupnog transfera dala vukovima, a po dogovoru ako ne isplate sve do kraja sezone on se vraca u Wolfsburg. Ako je tako kao sto sam ja shvatio, onda je realnije da se miske vratiti, halalit ce Turci to dosad sto su dali, a onda se opet glavonja pita ?
Ma brate ne mozes se ti uigrati samo sa trenerom.Izgubi se tu osjecaja.Rahimic je non stop sa ekipom dok ovaj ima samo tog trenera.Ma ovdje ce se vjerovatno jos svasta izdesavati,tako da je jos rano donositi zakljucke.More bit onaj i otkaz brzo dobije pa ovog vrate u ekipuharishp je napisao/la:]
Ne da je to to,nego nemoze biti bolje.Mogucnost za povredu minimalne.
Ovi navijaci iz Vukova vec sumnjaju da Wolsburgovci umjesto treninga sklapaju djelove Golfa u kompanijiCm tako katastrofalno pruzaju partije.
Bitno mu je da guz oznoji svaki dan od treninga a o napredku..... starog konja se vise ne uci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.