Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
Free agent Kentavious Caldwell-Pope has agreed to a three-year, $40M deal with the Lakers, Klutch Sports CEO Rich Paul tells @TheAthleticNBA@Stadium
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Čuj three year
[Wojnarowski] Free agent G Brad Wanamaker has agreed to a one-year, $2.25M deal to join the Golden State Warriors, his agent Steve McCaskill tells ESPN. Wanamaker played a productive role with Celtics – and now’s expected to see some significant minutes as Steph Curry’s backup.
Drago mi je da je KCP ipak potpisao,na kraju se se nasli na sredini ocito,nekakvih 13 miliona po sezoni je ok.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I koliko nam ostaje posle potpisa Davisa da popunimo klupu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Free agent Wes Iwundu is close to a deal with the Dallas Mavericks, **** tell @TheAthleticNBA@Stadium.
Free agent C Nerlens Noel has agreed to a one-year deal with the New York Knicks, **** tell ESPN. Deal is 1-year for $5M
Jeff Teague will sign a 1-year deal with the Boston Celtics, via @AdamHimmelsbach.
Free agent C Nerlens Noel has agreed to a one-year deal with the New York Knicks, **** tell ESPN. Deal is 1-year for $5M
Jeff Teague will sign a 1-year deal with the Boston Celtics, via @AdamHimmelsbach.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kieffa ostaviti i četiri minimalca ili McGee-ja i četiri minimalca, to je malo ispod Hard Capa.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
The Clippers have joined the race for free-agent big men Serge Ibaka and Marc Gasol, league **** say
Gasol is considered the more realistic target given the fierce competition for Ibaka headed by Toronto and Brooklyn
Noel u NYK
Wanamaker u GSW
Super pojacanje za GSW
Wanamaker u GSW
Super pojacanje za GSW

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
3,5mil$/2yrs, minimalac što znači da ostaje još 6mil$ MLE-a.
Free agent Serge Ibaka plans to sign a 2-year, $19M deal with the Clippers, **** tells ESPN.
Deal will include a player option in the second year, per ****.
Deal will include a player option in the second year, per ****.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
1. Beverly
2. Kennard
3. George
4. Kahwi
5. Ibaka
6. Lue
7. Morris
8. Zubac
9. Patterson
10.-12 veterani mozda neki otpušteni?
13. -15 rookies
Vs.
1. A.C.
2. KCP
3. Lebron
4. Davis
5. McGee
6. Harrell
7. Schroeder
8. Kuzma
9. Matthews
10.-13 veterani?
14. THT
15. Rookie
Gusto naša greška za Howarda i ne znam zašto je Bradley otišao kad smo mu isti ugovor mogli ponuditi, doduše Florida nema poraza a Kalifornija 22%
2. Kennard
3. George
4. Kahwi
5. Ibaka
6. Lue
7. Morris
8. Zubac
9. Patterson
13. -15 rookies
Vs.
1. A.C.
2. KCP
3. Lebron
4. Davis
5. McGee
6. Harrell
7. Schroeder
8. Kuzma
9. Matthews
10.-13 veterani?
14. THT
15. Rookie
Gusto naša greška za Howarda i ne znam zašto je Bradley otišao kad smo mu isti ugovor mogli ponuditi, doduše Florida nema poraza a Kalifornija 22%
Ma sa Bredlijem ne bih potpisao čisto zbog bubblea.
A Howard... Mislim da vjerovatno ne bi igrao više od 10 minuta po utakmici, pogotovo u PO, tako da se vjerovatno ni njemu nije ostajalo nakon potpisa sa Harrellom (nema šanse da nije znao).
Schroeder i Harrell su definitivno apgrejd, a trenutno smatram da se nije puno izgubilo. Zapravo mi je jedino žao što nećemo gledati playoff Ronda.
A Howard... Mislim da vjerovatno ne bi igrao više od 10 minuta po utakmici, pogotovo u PO, tako da se vjerovatno ni njemu nije ostajalo nakon potpisa sa Harrellom (nema šanse da nije znao).
Schroeder i Harrell su definitivno apgrejd, a trenutno smatram da se nije puno izgubilo. Zapravo mi je jedino žao što nećemo gledati playoff Ronda.
- BuffonGigi
- Kontakt:
A Howard ce kao vise igrati sa Embidom u rotaciji? Tek ga u Sixersima nema nigdje, ispao je glup i tu prica zavrsava. Da nismo doveli Harella bilo bi mi zao, ali ovako, nadam se uzimanju Gasola ili Rodje, i to bi opet bio upgrade nad proslosezonskom ekipom.Oikamid je napisao/la: ↑22 nov 2020, 06:42Ma sa Bredlijem ne bih potpisao čisto zbog bubblea.
Sad jos trebaju rezervni PG, C i mozda neki defanzivniji SF.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bas ojebina. I ja se nadam...BosniaBoston je napisao/la: ↑22 nov 2020, 01:53Ojebina koja je dobra u jednoj stvari koja nama fali. Bit ce koristan nadam se
Bitno je da je Wannamaker otisao
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Dobar potez Aingea.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sa Ibakom i Kennardom, a pod uslovom da vrate Reggiea, Klipersi narednu sezonu ne bi bili ama bas nista slabiji u odnosu na prethodnu. Stavise, tu su im sad od pocetka Morris koji je dosao u sred prosle sezone, te ako se vrati i Jackson. Jos ako uspiju potpisati Gasola, opet bi cak bili i prvi favorit kao i prosle godine. Ali njima je veliki upitnik zdravlje i dalje, prosle godine je Georgea i Kavaju posluzilo moze se reci odlicno, u odnosu na ostatke njihovih karijera, nadam se da moze i ove kako bismo imali opet rjesavanje pitanja prvaka lige na zapadu.Kobe Bryant je napisao/la: ↑22 nov 2020, 06:191. Beverly
2. Kennard
3. George
4. Kahwi
5. Ibaka
6. Lue
7. Morris
8. Zubac
9. Patterson
13. -15 rookies
Vs.
1. A.C.
2. KCP
3. Lebron
4. Davis
5. McGee
6. Harrell
7. Schroeder
8. Kuzma
9. Matthews
10.-13 veterani?
14. THT
15. Rookie
A Lakersi... Iskreno mi je zao Howarda i Ronda, pogotovo ovog drugog, ali i dalje mislim da su Schroder i Harell itekakav upgrade. Pored svega dobrog, mi nismo znali ceka li nas iduce sezone playoff Rondo ili RS Rondo, ceka li nas Howard iz finala, ili onaj protiv Denvera. Ovdje imas 2 igraca u njihovom prajmu, sposobna da igraju jos 4-5 godina na vrhunskom nivou, bukvalno sigurne poene s klupe. Mi prosle godine nismo imali ni treceg, a kamo li cetvrtog strijelca, sad je tu i jedno i drugo. Kad vec ova dvojica nisu ostali, uzasno je bitno bilo zadrzati KCP-a, jer je to vjerovatno dvojka koja je najkompatibilnija u ovoj ligi s Jamesom. Brz, odlican defanzivac, solidan sut, a ne uzima previse lopti. Tako da, pogotovo u ovom FA periodu, bolji od KCP-a se jednostavno nije mogao dovesti. Greena u potpunosti mijenja Matthews, jer je preslikan tip igraca koji ce mozda i bolje sutirati nego Green, a Bradleya svakako nisam ni racunao vise kao igraca Lakersa. I da se vratio, pitanje je kako bi ga saigraci prihvatili i to bil mozda narusilo hemiju koja je fantasticna.
Pelinka je pokazao da je veliki igrac na ovoj poziciji, bas kakav je bio i agent. Umjesto da baci pare igracima koji su osvojili prsten i na laksi nacin sve rijesi, a niko mu zbog toga ne bi prigovarao, covjek odlucio da se prihvati posla. Vecina GM-ova bi zadrzala postojecu ekipu nakon prstena, pogotovo ako su je oni i konstruisali, a ovaj covjek je ocigledno jako vrijedan i ambiciozan. Izuzetno hrabro od njega, Lakersi konacno imaju GMa kakvog zasluzuju.
Postoji mogućnost da Boston i Charlotte odrade S&T Haywarda.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zar nije to već gotova stvar?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Na papiru nije jer traje moratorijum, od 23. novembra se mogu potpisivati ugovori. Ali ovdje je u pitanju pregovaranje timova s obzirom da bi obe franšize potencijalno mogle imati koristi od S&T-a.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.