FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

el-fighter
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la el-fighter » 25 dec 2010, 12:19

Otkad Bayerna zovu Chuck Norris..... :D

On ce u Bayern, 10000%..........
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 dec 2010, 12:28

Možda i bude šta od transfera Gustava u predstojećem periodu. Hoffeheim traži zamjenu i mogao bi je naći u Jonesu iz Schalkea.
Vom Jäger zum Gejagten

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 25 dec 2010, 13:03

Imal kakvih vijesti za štopera... mislim da nam je to pozicija koja najviše škripi... pa tek onda golman, vezni (umjesto Bommela) i možda lijevi bek.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 dec 2010, 14:08

davud87 je napisao/la:Imal kakvih vijesti za štopera... mislim da nam je to pozicija koja najviše škripi... pa tek onda golman, vezni (umjesto Bommela) i možda lijevi bek.
Nista novo nema za Bayern , nije nikakvo cudo s obzirom da su nastupajuci praznici uzeli danka i u Bayi , btw Sretan Bozic svim pripadnicima katolicke vjeroispovjesti .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

kenan_kapetan
Kontakt:

Post Postao/la kenan_kapetan » 25 dec 2010, 15:03

takodje sretan bozic svim katolicima,
klosea hoce juventus i rekli su da bi veliku sumu novca izdvojili za njega pa nam je potreban i napadac ako on ode,
mediji pisu da bayern hoce da ponudi arsenalu 30 miliona eura za van persiea
po meni je dzeko bolji, a ima i jednu veliku prednost, moze igrati u ligi prvaka!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 15:10

I ja sam citao to za Persia ali nebi volio da to bude tacno jer tog lika su povrede ubile i gori je sto se tice povreda od Robbena i tesko i sporo se vraca u formu tako da bi to bilo uzaludno bacanje para...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 dec 2010, 15:11

kenan_kapetan je napisao/la:mediji pisu da bayern hoce da ponudi arsenalu 30 miliona eura za van persiea
Cuo sam za ovo, i ako se to ostvari , bit ce katastrofa . DOvoditi igraca koji vise ne igra nego sto igra , te dati za njega 30 miliona a mogu se kupiti i bolji za manje pare, te pri tome ne pojacavati odbranu je smijesno.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 dec 2010, 15:12

Zaboravite RvP-a, nema od toga nista.
Ovo je mozda treca ili cetvrta godina da se prica da Bayern zeli Holandeza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kenan_kapetan
Kontakt:

Post Postao/la kenan_kapetan » 25 dec 2010, 16:53

pisu mediji, juventus hoce gomeza i benzemu,
real i juventus su se vec dogovorili,
a Gomeza bi kupili, tako da bi bayern ostao bez jos jednog napadaca,
ali to su sve nagađanja

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 17:00

kenan_kapetan je napisao/la:pisu mediji, juventus hoce gomeza i benzemu,
ali to su sve nagađanja
A u tome treba reci najbitnije tj.da je Gaal rekao da se proda Gomez...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

kenan_kapetan
Kontakt:

Post Postao/la kenan_kapetan » 25 dec 2010, 17:11

van gall je napisao/la:
kenan_kapetan je napisao/la:pisu mediji, juventus hoce gomeza i benzemu,
ali to su sve nagađanja
A u tome treba reci najbitnije tj.da je Gaal rekao da se proda Gomez...
mislim da bi bilo steta da se gomez proda, van gaal bi trebao biti taj koji treba dobiti otkaz
ali ipak, ako se gomez proda mozda dodje neki bolji napadac poput dzeke ili benzeme

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 17:13

Ma glupo je uopste razmisljati o tome da prodajes igraca koji redovno sad zabija...dok zabija ne diraj ga...covjek ima trenutno niz kojeg nebi presao nijedan drugi napadac da dodje....

BAYERN MUNCHEN

kenan_kapetan
Kontakt:

Post Postao/la kenan_kapetan » 25 dec 2010, 17:15

kad bi dosli NEUER, LUIZ GUSTAVO, i jedan dobar napadac, gdje bi bayernu bio kraj :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 17:21

kenan_kapetan je napisao/la:kad bi dosli NEUER, LUIZ GUSTAVO, i jedan dobar napadac, gdje bi bayernu bio kraj :D
Ma ja bio opet volio da dodju bek i stoper a ostalo sve nek stoji kako jest,tek onda nam nebi bilo kraja :D

BAYERN MUNCHEN

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 dec 2010, 17:28

van gall je napisao/la:Ma ja bio opet volio da dodju bek i stoper a ostalo sve nek stoji kako jest,tek onda nam nebi bilo kraja :D
Potpisujem ( Gustavo je vec nas :D ) :)

kenan_kapetan
Kontakt:

Post Postao/la kenan_kapetan » 25 dec 2010, 17:33

ali hoce li doci na ljeto ili sad (gustavo)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 17:33

Evo nove spekulacije da dajemo Klosea i Contenta za Zaratea i Radu jer se od ranije zna da za njihov interes za Contenta i Klosea....Zaratea bi volio vidjeti kod nas a ovog beka nebi...nije on sigurno nista bolji od Pranjica :D

BAYERN MUNCHEN

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 25 dec 2010, 17:37

kenan_kapetan je napisao/la:ali hoce li doci na ljeto ili sad (gustavo)
Najvjerovatnije na ljeto , ali mozda se nesto i promjeni pa dodje u Januaru nikad se ne zna.
van gall je napisao/la:Evo nove spekulacije da dajemo Klosea i Contenta za Zaratea i Radu jer se od ranije zna da za njihov interes za Contenta i Klosea....Zaratea bi volio vidjeti kod nas a ovog beka nebi...nije on sigurno nista bolji od Pranjica :D
Kakav Zarate , pa da nas proglase fasistickim klubom :mrgreen: :mrgreen: , i taj drugi je kanta :D .. Ma znate da su to sve spekulacije znate i sami da se do sada milion ljudi povezivalo s Bayernom a nista od transfera 8-)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 dec 2010, 17:40

bayern4ever je napisao/la:
kenan_kapetan je napisao/la:ali hoce li doci na ljeto ili sad (gustavo)
Najvjerovatnije na ljeto , ali mozda se nesto i promjeni pa dodje u Januaru nikad se ne zna.
van gall je napisao/la:Evo nove spekulacije da dajemo Klosea i Contenta za Zaratea i Radu jer se od ranije zna da za njihov interes za Contenta i Klosea....Zaratea bi volio vidjeti kod nas a ovog beka nebi...nije on sigurno nista bolji od Pranjica :D
Kakav Zarate , pa da nas proglase fasistickim klubom :mrgreen: :mrgreen: , i taj drugi je kanta :D .. Ma znate da su to sve spekulacije znate i sami da se do sada milion ljudi povezivalo s Bayernom a nista od transfera 8-)
Neka proglase al Zarate je za mene predobar i bio bi pojacanje a slazem se da je drugi kanta a znam da su ovo gluposti al et da se ima sta pisati ovdje :D

BAYERN MUNCHEN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 dec 2010, 17:44

van gall je napisao/la: znam da su ovo gluposti
Znam i ja. :D
van gall je napisao/la:al et da se ima sta pisati ovdje :D
Bolje ništa nego gluposti. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.