Offseason NBA 2020/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Offseason NBA 2020/21
Hajde i ti si se posvetio navijanju za svog Kawhica dok su ovi mediokriteti u Spursima.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Notorna laz.Samo SA uvijek i zauvijek kad je navijanje u NBA u pitanju.
Sure buddy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Just facts, prelivodo. 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad lebron ode u penziju, taman ide saltanje na Mavse i Doncica kod mnogih Jezeraša ovdje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Free agent Paul Millsap has agreed to a one-year, $10M-plus deal to return to the Denver Nuggets, his agent DeAngelo Simmons tells @TheAthleticNBA@Stadium
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Novi sam drug ma forumu i zato ja nisam ranije pisao... Pratim State od vremena MonteNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:37Osim dovodjenja Oubrea, nikakvih vijesti.
Nego kad si to pomenuo vec, ne obracajuci se tebi direktno, zanimljivo da niko skoro i ne pominje niti pita bilo sta vezano za GS, a 5 god se ovdje "bombardovalo" tom ekipom.Vratili se ljudi originalnom timu, LAL.Cast izuzecima.

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nez i Boston jos nisu ni 17u preboljeli, a kako stvari stoje put do 18e ce biti jos laksi 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kazem da se ne obracam direktno tebi i drago mi je da si navijac GSa, makar to bio i od juce, a ne od Monte.WOLF20 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:48Novi sam drug ma forumu i zato ja nisam ranije pisao... Pratim State od vremena MonteNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:37Osim dovodjenja Oubrea, nikakvih vijesti.
Nego kad si to pomenuo vec, ne obracajuci se tebi direktno, zanimljivo da niko skoro i ne pominje niti pita bilo sta vezano za GS, a 5 god se ovdje "bombardovalo" tom ekipom.Vratili se ljudi originalnom timu, LAL.Cast izuzecima.jbg sve je islo par godina sada je dosap neki reset i idemo ponovo sklapati ekipu.

Nego je ovdje bilo zdusno navijanje za GS 5 godina, da bi svi ti "navijaci" nestali jos prosle godine.Cast 2-3 koji su jos tu.
Dobrodosao!
Hvala druze, vidjet cemo ove godine sta mozemo.
Kelly zna pruziti dobre partije.
Kelly zna pruziti dobre partije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Klay jeste veliki gubitak, ali GS zna sta radi.Sigurno cete u PO, ako ne bude daljnjih povreda.Roster je i dalje jako talentovan, a mislim da se izgradilo i par igraca za klupe u protekloj sezoni.
Nisu nestali, samo dres promijenili onaj im na pranjuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:53Kazem da se ne obracam direktno tebi i drago mi je da si navijac GSa, makar to bio i od juce, a ne od Monte.WOLF20 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:48Novi sam drug ma forumu i zato ja nisam ranije pisao... Pratim State od vremena MonteNEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:37
Osim dovodjenja Oubrea, nikakvih vijesti.
Nego kad si to pomenuo vec, ne obracajuci se tebi direktno, zanimljivo da niko skoro i ne pominje niti pita bilo sta vezano za GS, a 5 god se ovdje "bombardovalo" tom ekipom.Vratili se ljudi originalnom timu, LAL.Cast izuzecima.jbg sve je islo par godina sada je dosap neki reset i idemo ponovo sklapati ekipu.
![]()
Nego je ovdje bilo zdusno navijanje za GS 5 godina, da bi svi ti "navijaci" nestali jos prosle godine.Cast 2-3 koji su jos tu.
Dobrodosao!
Playoff nije upitan
da nam je nekako jos jednog provjerenog igraca ugurati nekako ali bgm guravo.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Skup vam je svaki igrac kojeg eventualno dovedete, zbog poreza.Zato i nema previse vijesti o vama.Medjutim, mislim da ce biti nekoliko zanimljivih igraca za minimalac kojeg bi mogli dobiti.
@JHam Znamo.

- Nail for Real
- Kontakt:
Skip se ponovo javlja, skontao sta se sprema u nadolazecoj sezoni, aparati se polako pale
.
Kako li se Bill Simmons osjeca u ovom trenutku mogu zamisliti
.
Samo Boze zdravlja, lagana titula.

Kako li se Bill Simmons osjeca u ovom trenutku mogu zamisliti

Samo Boze zdravlja, lagana titula.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 nov 2020, 23:05Skup vam je svaki igrac kojeg eventualno dovedete, zbog poreza.Zato i nema previse vijesti o vama.Medjutim, mislim da ce biti nekoliko zanimljivih igraca za minimalac kojeg bi mogli dobiti.
@JHam Znamo.![]()
Kruzi prica da vlasnik Statea hoce da radi brze COVID testove odmah pri ulazu u dvoranu kako bi se moglo dio publike vratiti, ovo kad bi uspio onda bi bilo top.
@NEZALAGANJE Jesul baš sigurni za PO-a na ovakvom Zapadu sa Curryem, Greenom, Oubreom i Wigginsom? Klupa im je tanka, jedino do kraja da nešto ugrabe na DPE od Klaya, za MLE i nije ostao neki veliki izbor.
Meni lično su sigurni Lakersi, Clippersi, Denver, Portland, Dallas, Utah. Od ostalih veliko je pitanje šta će biti sa Raketama (Harden) vjerovatno ide, najveće šanse dajem Phoenixu te onda Spursi i Warriorsi.
Meni lično su sigurni Lakersi, Clippersi, Denver, Portland, Dallas, Utah. Od ostalih veliko je pitanje šta će biti sa Raketama (Harden) vjerovatno ide, najveće šanse dajem Phoenixu te onda Spursi i Warriorsi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Free agent Carmelo Anthony is finalizing a deal to re-sign with the Portland Trail Blazers, **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Navijao bi on i za KK A.Hitler samo da je protiv Lakersa. A s obzirom da mu ekipa jos dugo nece playoff vidjeti, vidjecemo za koga je ove sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.