La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Sevilla FC
Sevilla je dovela Anthony Annana iz Rosenborga (24) reprezentativac Ghane , igrac sredine terena . Navodno i Petrovic iz Partizana je vrlo blizu potpisa .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Eno sad Raca u Sevilli.
Sto u praksi znaci jos veci ponor nego sada.
Sto u praksi znaci jos veci ponor nego sada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[youtube][/youtube]
Kada su osvojili titulu ..
Kada su osvojili titulu ..
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 25 dec 2010, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Moj tim polusezone Primere , Bez Barce i Reala)
De Gea; Iraola, Victor Ruiz, Musacchio , Capdevila; B Valero , Javi Marquez, Cazorla, Griezzman; Lorente, Nilmar
De Gea; Iraola, Victor Ruiz, Musacchio , Capdevila; B Valero , Javi Marquez, Cazorla, Griezzman; Lorente, Nilmar
Ja bih tu negdje uvrstio T. Costu... ostalo je sve odlicno
Ima li neko ko bas intezivno prati Primeru da mi kaze sta o igrama Kiko Femenie,desnog beka Herculesa,je li zaista toliko dobar koliko se moze procitat na netu
(sve zbog soccermangera
)
(sve zbog soccermangera
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Toliko je dobar da je Realov igrac. Znaci, Real ga moze dovesti u bilo kojem momentu, pa ti sad kontajDylan Dog je napisao/la:Ima li neko ko bas intezivno prati Primeru da mi kaze sta o igrama Kiko Femenie,desnog beka Herculesa,je li zaista toliko dobar koliko se moze procitat na netu![]()
(sve zbog soccermangera)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Napokon su uveli arenasport 1 na kablovskoj (barem u tuzlanskom kantonu koliko znam), a kako vidim po pregledu progeama, oni prenose spansku ligu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vjeruj mi da sam se upravo dvoumio izmedju njega i Borhe , stavio sam Borhu iz razloga sto ima 14 nastupa u Primeri dok Tino 10 .Hosaf je napisao/la:Ja bih tu negdje uvrstio T. Costu... ostalo je sve odlicno
- Nail for Real
- Kontakt:
Ja imam istu tu arenusport1 i opet gledam Real preko neta. Mislim da daju samo preglede Spanske lige.Romariooo je napisao/la:Napokon su uveli arenasport 1 na kablovskoj (barem u tuzlanskom kantonu koliko znam), a kako vidim po pregledu progeama, oni prenose spansku ligu
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
da jbg, kasnije sam vidio da ima 4 neke arene, a samo ova 1 je na kablovskoj, ostale se placaju da bi se gledalo.Nail for Real je napisao/la:Ja imam istu tu arenusport1 i opet gledam Real preko neta. Mislim da daju samo preglede Spanske lige.Romariooo je napisao/la:Napokon su uveli arenasport 1 na kablovskoj (barem u tuzlanskom kantonu koliko znam), a kako vidim po pregledu progeama, oni prenose spansku ligu
gledao sam sedmicni pregled, i vidim ima pregled i snimke utakmica, a posto je pauza u ligi kontam da bi prenosili i derektno utakmice, ali izgleda to prenose samo na ovim sto se placaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Arenasport 3 prenosi Spansku ligu,jedino su u prvom kolu radili to na jedinici.Nisam gledao pregled programa mozda u nedelju u nedostatku sportskih dogadjaja bude neki prenos i na jedinici mada meni je svejedno.
- Nail for Real
- Kontakt:
Tebi svejedno, ja imam samo ovu jednuDevil je napisao/la:Arenasport 3 prenosi Spansku ligu,jedino su u prvom kolu radili to na jedinici.Nisam gledao pregled programa mozda u nedelju u nedostatku sportskih dogadjaja bude neki prenos i na jedinici mada meni je svejedno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Blago vama ja nemam nijednu
nadam se da ce ubrzo pustit i na Telemachu Arene pa ako treba dodatno platiti nije problem .... Sve za ligu BBVA 
nadam se da ce ubrzo pustit i na Telemachu Arene pa ako treba dodatno platiti nije problem .... Sve za ligu BBVA El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- _karabaja_
- Kontakt:
Dobra je Primera, ne toliko zanimljiva i kvalitetna kao Premier Liga, al moze se i u njoj pogledati dosta dobrih utakmica.

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
U Srijedu humanitarna utakmica,ekipa Africa Uniteda sacinjena od Africkih fudbalera u Spaniji predvodjena trenerom Mourinhom ce se suprostaviti selekciji Primere.
Utakmica se igra na Vicente Calderonu.
Utakmica se igra na Vicente Calderonu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
To je super potez .... prosle godine se igralo na Bernabeu ako se ne varam . Najveci inicijator toga je veliki kanoute! Sve pohvale i za ostale zvijezde lige BBVA-a
Luis Suárez: "Mi sueño es jugar en la Liga española" moj san je igrati u Spanskoj ligi

Luis Suárez: "Mi sueño es jugar en la Liga española" moj san je igrati u Spanskoj ligi
MÁLAGA dovela , Asenja (posudba),Demichelisa(posudba),Camacho y Julio Baptista, Brazilac ce potpisati na 2 god. Inace postoji mogucnost da Betis bude izbacen u 3 ligu zbog dugova od 89 mil Eura . 
Veoma dobar posao Malage,polako kao da Seici zele da krenu prema vrhu.
Na golu im je svakako trebao neki kvalitet,Asenjo nije u nekoj formi ali ipak itekako vredno pojacanje Malagi koja sada tu ima iskusnog Arnua te ove sezone solidnog Rubena.
Odbrana ce dolaskom Demichelisa da dobije na sirini,Demichelis jeste kiks stoper ali ipak lakse ce mu biti igrati u Spaniji nego u Nemackoj.
Veza im je sada odlicna Duda-Maresca-Quincy,te u napadu ono sto im je trebalo a to je da neko kvalitetan dodje Rondonu koji ne moze sam a Baptista je veoma dobro pojacanje za to.
Na golu im je svakako trebao neki kvalitet,Asenjo nije u nekoj formi ali ipak itekako vredno pojacanje Malagi koja sada tu ima iskusnog Arnua te ove sezone solidnog Rubena.
Odbrana ce dolaskom Demichelisa da dobije na sirini,Demichelis jeste kiks stoper ali ipak lakse ce mu biti igrati u Spaniji nego u Nemackoj.
Veza im je sada odlicna Duda-Maresca-Quincy,te u napadu ono sto im je trebalo a to je da neko kvalitetan dodje Rondonu koji ne moze sam a Baptista je veoma dobro pojacanje za to.
Seici kako sam razumio ,ove sezone hoce da spase Malagu od ispadanja ,zato su doveli provjerene i iskusne igrace. Sljedece sezone cilj im je Evropa pa titula ,koliko je to realno vidjecemo . Po meni najpametniji potez je dovedjenje Demichelisa , u odbrani su tanki skroz bili i primali su previse golova po utakmici ,dok u napadu imaju dobre igrace (Rondon i Eliseu) sada jos sa Baptistom to ce biti paklen napad. Vjerujem da ce se spasiti ispadanja a ne sumnjam da ce Pelegrini uz pomoc Seika napraviti neki novi Villareal .