Donnie Darko je napisao/la: ↑21 nov 2020, 02:03Ma bit će za pravi pojas, a i ako bude za interim kasnije će samo bit promovisan u pravog šampiona kada skinu Khabiba.
Ali i Dana White se nadaju i pokušavaju vratit Khabiba, ali nema tu nikakvih stvarnih pomaka jer je Khabib jasan sa svojim namjerama. Nema smisla da ne bude za pojas ako bude govorio i dalje isto ovo za par sedmica, samo se koči divizija bezveze.
Ja sam se ravnao po tome što nije izašao iz USADA pool-a testiranja i neki dan je bio testiran..
Al' u suštini se slazem i ako bude interim ako je ovaj ozbiljan bice preimenovan i kraj price.
Sve u svemu u najgoru ruku je interim.
Samo ponavljam ono što sam vec pisao ovdje Conor pobjedi u januaru pocne da proziva Khabiba..
Ili zamisli odbrani 2 puta u nizu kakve bi se tu pare vrtile.
Pocne s pricom pjan sam u oktagonu protiv ovog što miriše jaja došao do 4 runde na faci nisam imao ogrebotine i slicne price daleeko je ovo od kraja živi bili pa vidjeli.
A i ako je gotovo - gotovo bice to fantasticno gledati kad mediji krenu maltretirati Khabiba, al' prva prepreka je Dustin sacekati prvo to.
Inace