Jeste za Kovačevića i Velkoskog prije desetak dana, za Oremuša, Miličevića i Šerbečića nigdje niko nije slova napisao, opet moramo čekati sat prije utakmice da vidimo sastav.bordobijeli je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:29Pa bilo je u par da imaju virus.Historicar je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:23Kojih medija ??bordobijeli je napisao/la: ↑20 nov 2020, 15:25Po informacijama iz medija i foruma nedostajace : Kovacevic, Oremus, Milicevic, Šerbercic, Velkoski (Ahmetovic) ??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala velikosamoSA je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:08Brz oporavak i tebi i Mirku upravo sam prelezao to sranye i shvatam te u potpunostisekac je napisao/la: ↑20 nov 2020, 00:07Iste simptome imam pozitivan i upala pluča još do utorka antibiotici i bit če ako Bog da OK!Da napomenem spadam u rizičnu kategoriju jer sam šečeraš i to je to!Mirku želim brz oporavak a on kao sportista i mlađi je od mene trebao bi brže ozdraviti a u isto vrijeme smo negdje obolili u dva tri dana razlike možda.(Znaš ti jarane moju situaciju)Samozdravlje je napisao/la: ↑19 nov 2020, 19:38Od srca zelim brz oporavak NASEM Oremusu. Zao mi je svakog covjeka koji je bolestan, a ako je igrac FKS onda me cini jos tuznijim.
BRZ OPORAVAK MIRKO

Sarajevo ljubavi moja!
Tako je brate ja bio na kontroli i ponovo dobio turu antibiotika sve je tačno tako!samoSA je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:05Evo i ja da se javim nakon mjesec bolovanja od corone
Nije bas da se rijesi nakon 10 dana sve je individualno od osobe ja sam antibiotike pio 15 dana u 20 dana 4x slikao pluca sad je ok sem sto je krvna slika losa i sto je normalno nakon takvih upala a za profesionalnog igraca nije bas dobro odma nakon svega poceti trenirat
Sarajevo ljubavi moja!
Na pitanje: Fudbalski uzor? Salcin odgovara: "Edin Dzeko"
Eto ja sam zakuhao temu pa se vi sad raspravljajte

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pametan momak.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Što bi rekla forumska elita, otjerat ga iz kluba odmah, kako će to.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@Mortem daj anketu, do kad dajemo roka Đaniju da pokupi prnje i raspali iz kluba. Prekršio je prvi klupski postulat i treba ga, za kaznu, gađat paradajzom u Butmiru.
Nema nikakva anketa, nikakva rasprava, odmah u ponedjeljak raskid ugovora 

Trebamo ga pustit da se brani sa slobode.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa poznato je da se Djani druzi (ili se druzio dok mu nisu udarili ban iz Kluba) sa pojedincima iz manjeg Sa kluba. Ne bi me cudilo ni to da ih simpatise poput par likova ovdje. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja sam trenutno u izolaciji, pozitivan vec desetak dana ali hvala Bogu osim prva dva dana, nemam temp, pluca slikao nalaz uredan. Nemam miris. Crp povecan, pijem antibiotik i sve one vitamine. Nadam se da ce izaci iz mene sto prije, dosadno brate...sekac je napisao/la: ↑20 nov 2020, 18:25Tako je brate ja bio na kontroli i ponovo dobio turu antibiotika sve je tačno tako!samoSA je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:05Evo i ja da se javim nakon mjesec bolovanja od corone
Nije bas da se rijesi nakon 10 dana sve je individualno od osobe ja sam antibiotike pio 15 dana u 20 dana 4x slikao pluca sad je ok sem sto je krvna slika losa i sto je normalno nakon takvih upala a za profesionalnog igraca nije bas dobro odma nakon svega poceti trenirat
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Bolesnoj braci brz oporavak. Nisu svi kao sto smo mi...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Raskid saradnje pa nek se brani iz slobode
Možda su mu udarili ban na iznošenje informacija, al čuj nekom druženje zabranit. 
Prvi Ahmetović se ne odvaja od Veselinovića, a onda i ostali. To su ljudi i kolege, druži se dosta njih, i ko će im to zabranit?

Prvi Ahmetović se ne odvaja od Veselinovića, a onda i ostali. To su ljudi i kolege, druži se dosta njih, i ko će im to zabranit?
Zar bi neko fkt da zabrani? Nisam tu genijalnost upratio.
Pa ta priča se onako polahko potencira na forumu, kako ne smiješ imat ni jarana s one strane Milje. Znaš da su neki za Husrefa pisali kako mu ugovorom treba zabranit druženje s Osimom.

-
- Kontakt:
Kaze se "Da li ima pravo nastupa"
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
Kritika za klub sa moje strane sto se mora nagadjati ko je povrijedjen, ko ima koronu a ko ne. Trebali bi dan-dva pred tekmu samo napisati ko konkuriše i ko ne i to je to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, convict35, laznokrilo, mnon46 i 33 gosta.