Pitagora je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:47AmenDzoni je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:45Najjaci su mi ovi "sta mislite da su nase ljude tako '92.
Pod broj 1 nasi ljudi su otisli iz rata, ova kozojebska bagra (vecina njih) rata nije vidjelo.
Pod broj 2 nasi ljudi su tamo otisli i odmah poceli radit, privrjedjivat.
Ova bagra prodaje maramice (a debilni Bosanci kupuju)
Pod broj 3 za nase ljude se znalo ko su, imali su dokumente vecina valjda,o ovim kozojebima se ne zna nista.
Odkud znas ko je pobjego od cega i od koje kazne.
Odkud znas koliko njih su ubice, silovatelji, pedofili i sve drugo sto je najgore odkad je covjecanstva?
Da se mene licno pita, sreca za njih pa ne pita, stavio bih sve u par kontenjera i odvezo na neku deponiju.
Nek struhnu ko im **** mater.
Pa radije bih primio stotinu ljudi iz BiH nego jednog iz bliskoistocnih pripizdina
Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Gumistucna
- Kontakt:
Re: Migrantska kriza u BiH
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Hrvati to kulturno riješe, pendrek i preko leđa.Ili svi u kamp bez izlaska iz istog dok mu se riješi status.Ali zato bošnjo pusti da se šetaju po državi bez dokumenata i bilo kakvog nadzora, napadaju žene,djecu ubijaju se međusobno i evo sad i naši građani plaćaju glavom.
Dok političari uzimaju keš i klimaju glavom sa pričom da "nešto" treba hitno poduzeti.
Dok političari uzimaju keš i klimaju glavom sa pričom da "nešto" treba hitno poduzeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mogao bi ih Dzevad poceti samarati.
Kažu i ovoga uhapsenog ošmekao drugi migrant gdje se nalazi, vidio sliku ovoga da se trazi i rekao nekom od raje i ovi policiji javili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stvar je da nisu svi isti. Nisu svi propalice i kriminalci koji nose nozeve. Ali je i cinjenica da ne mozes razvrstati ko je kakav kada su svi ilegalci bez papira.
Svi gradovi gdje ima migranata se sada moraju probuditi i nekako rijesiti taj problem migranata na ulicama. Ili se ocekuje da taj problem rijesi onaj ministar sto govori da su migranti u sustini turisti?
Gle Dževada Klička za siromašne.
-
- Kontakt:
Dzevad je svjetski poznat K1 boraz svojevremeno jedan od najboljih na svijetu. Unistio je reputaciju i karijeru sam sebi zadnjih 5 ili 6 godina boreci se samo da uzme koji kes i redajuci poraze ali svejedno ime ostaje.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ne izmišljaj da su svi bez dokumenata.dscile je napisao/la: ↑20 nov 2020, 14:21Stvar je da nisu svi isti. Nisu svi propalice i kriminalci koji nose nozeve. Ali je i cinjenica da ne mozes razvrstati ko je kakav kada su svi ilegalci bez papira.
Svi gradovi gdje ima migranata se sada moraju probuditi i nekako rijesiti taj problem migranata na ulicama. Ili se ocekuje da taj problem rijesi onaj ministar sto govori da su migranti u sustini turisti?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Uhapsili pogresnog lika. Ovo je zalosno a ne smijesno kakva nesposobnost vlada.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Migrant Hacham Aglaras koji je jučer uhapšen u Sarajevu pod sumnjom da se dovodi u vezu sa ubistvom mladića na Otesu oslobođen je tih optužbi jer se kriminalističkom obradom ustanovilo da on nema veze sa počinjenim krivičnim djelom, saznaje Klix.ba.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Djeca nam se smiju
Kako glupi likovi pisu na kliksu ja ne mogu da vjerujem. 1000 komentara u fazonu vidjelo se na slikama da nije to taj. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Buraz đe ćeš čitati komentare na kliksu , šta je sa tobom ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hašim ima nuruli lice, naravno da takav čovjek ne može napraviti ubistvo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma vidim 150 komentara za 10ak minuta, usao da vidim o cemu se radi, procitao par i izasao.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2020, 16:49Buraz đe ćeš čitati komentare na kliksu , šta je sa tobom ?
15.10.2013.
I bilo mi je sumnjivo da su našli počinioca za 24h.Pokupli prvog koga su našli na ulici, koji jad od policije tj države.
Ma daj Boze da ga i nadju. Kako naci lika koji 50% nema nikakvog dokumenta, ni imena ni prezimena.
15.10.2013.
Možda ako ih je snimila neka od kamera ili da je vidio neko od komšija pa da se uradi fotorobot.
Mada čisto sumnjam da će ih naći.
Hrvatska ne bi imala nikada ovakav problem jer su im nacionalni interesi vazniji od licnih. Mi mozemo rijesiti problem za 24 h da su drzavni interesi bitniji od licnih. Kako? Zabraniti im kretanje mimo kampovana. EU ce te naruziti ali Boze moj , zivot ide dalje. Da li je Dodike nesto bilo zbog toga sto je zabranio kampove na teretoriji RS. EU zna da je migrantsko pitanje pitanje nacionalne sigurnosti svake drzave i da mogu samo slati protesne note i osjecaj zabrinutosti zbog krsenja ljudskih prava migranata.
Pa bila su petorica nasih u kaficu valjda. Eto za fotorobota.Saurman je napisao/la: ↑20 nov 2020, 17:09Možda ako ih je snimila neka od kamera ili da je vidio neko od komšija pa da se uradi fotorobot.
Mada čisto sumnjam da će ih naći.
Vjerovatno su uradili prepoznavanje sad i ovi nasi rekli da to nije on. Ali opet kontam da su na osnovu opisa koji su dali ovi iz kafica nekako izvukli ovog iz evidencije, pokazali ovima sliku i ovi rekli da je to on, pa na osnovu toga izasli u javnost. Zato sam i konto da je ovaj uhapseni 100% pocinilac.
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, sirBobbyMoore i 19 gostiju.