Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
zna li se,moze li se pretpostaviti ako nba sezona krene 22.12. hoće li evropski igrači moći doći na ove kvalifikacijske tekme?
Šteta, s s njima dvojicom smo dimenzija više.....ovako nam je gutavo
Hoce li igrati juka i Musa sad za repku, ili ce opet biti neki problem??
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
ne znam kako moze bilo koji evropljanin iz nba igrati ako nba sezona počne 22.12.,imaju pripremne kampove,nekoliko pripremnih utakmica
kad igramo utakmice?
27.11. protiv Bugarske, 29.11. protiv Latvije...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
hvala,na pdf nba @nezalaganje napisa da trening kampovi nba ekipa poinju 1.12.,ajd da vidimo hoće li evropljani doći,tačnije koliko sam vidio neke reprezentacije nisu ni pozivale svoje nba igrače
Rekao je Samir Avdic da Brooklyn i Portland odlucuju o tome tako da sumnjam...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ma i ja sumnjam,ali hajd vidićemo,neki su pisali moguće na ovoj temi,da naša dva igrača dolaze,i kao to je sigurno,saznaćemo to za desetak dana
Nba igraci se moraju pojaviti na testiranju u Americi najkasnije do 30. novembra, sto znaci da 99.99% igramo bez Muse i Nurkica. Mislim da su obojica vec tamo (Nurkic odavno, a Musa je skoro otputovao) i ne vjerujem da ce dolaziti ponovo u Bosnu. Za Dzanana je sad nakon ovog trejda i bolje da to ne radi, a ni od Juke to ne treba ocekivati.
Ja isto mislim da ce sad tesko igrati,jer se 30-og moraju pojaviti na okupljanju i moraju imati 3 negativna testa u roku 5 dana da bi mogli trenirati sa ekipom.
Kontam da i Juka nije mislio da ce tako brzo poceti nova sezona pa je rekao da je na raspolaganju repci,kako god vidjecemo ali ja ne ocekujem ce doci.
Kontam da i Juka nije mislio da ce tako brzo poceti nova sezona pa je rekao da je na raspolaganju repci,kako god vidjecemo ali ja ne ocekujem ce doci.
Nije niko od igraca ocekivao. Njima su u balonu rekli da ce krajem januara poceti, mozda pocetkom februara.ronaldo99 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 06:06Ja isto mislim da ce sad tesko igrati,jer se 30-og moraju pojaviti na okupljanju i moraju imati 3 negativna testa u roku 5 dana da bi mogli trenirati sa ekipom.
A ocekivano je da nece igrati, pun mi je **** vise ovih lazni patriota , po fb i Instagramu glume da nema vecih Bosnjaka od njih, a u stvarnosti boli ih **** za Bosnom...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Momak je samo prije nekoliko dana kupio kucu jednoj siromasnoj bosnjackoj porodici, a i pored toga je pomagao i pomaze na milion drugih nacina (sto se zna i sto se ne zna). Ako je to lazni patriotizam, onda ne znam sta je pravi.
U cemu se ocituje tvoja ljubav prema domovini? Navedi nam cime si ti zasluzio da budes pravi patriota.
-
- Kontakt:
!Ghuraba je napisao/la: ↑20 nov 2020, 14:06Momak je samo prije nekoliko dana kupio kucu jednoj siromasnoj bosnjackoj porodici, a i pored toga je pomagao i pomaze na milion drugih nacina (sto se zna i sto se ne zna). Ako je to lazni patriotizam, onda ne znam sta je pravi.
U cemu se ocituje tvoja ljubav prema domovini? Navedi nam cime si ti zasluzio da budes pravi patriota.
- Edalicious
- Kontakt:
Nazalost, ne igraju. Provjereno. Izvor KS BiH. Vjerovatno ne igraju ni igraci iz Euroleague.
pa logicno da neće igrati,a bilo je postova,ne tako davno,u kojima je bilo pisano da će igrati
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, Jadnimi i 20 gostiju.