Otkud ti znas da Susic nije cuo za njeg? Nije on Mikado.-Barcelona- je napisao/la:jarane 99% da susic nije nikad ni cuo za ovog momka,a kamoli da ga zove za repkujessus123 je napisao/la:Susicu Susicu zovi Seada Hajrovica!! Valjda je se nadati da nas navijace nece razocarati i da ce pozvati ovog momka
Sead Hajrovic
Re: Sead Hajrovic
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije, i gori je.BIHfan je napisao/la:Otkud ti znas da Susic nije cuo za njeg? Nije on Mikado.-Barcelona- je napisao/la:jarane 99% da susic nije nikad ni cuo za ovog momka,a kamoli da ga zove za repkujessus123 je napisao/la:Susicu Susicu zovi Seada Hajrovica!! Valjda je se nadati da nas navijace nece razocarati i da ce pozvati ovog momka
I ne treba da ga Safet zove, on treba poziv Tulica !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ako se to odnosi na praćenje, poznavanje i pozivanje novih igrača onda si debelo slagao.Bosco je napisao/la:Nije, i gori je.BIHfan je napisao/la:Otkud ti znas da Susic nije cuo za njeg? Nije on Mikado.-Barcelona- je napisao/la: jarane 99% da susic nije nikad ni cuo za ovog momka,a kamoli da ga zove za repku
@seha, ni Velimir Stojnić ne bi pogriješio kad bi ga pozvao.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Više sam mislio na trenerske i taktičke odluke, a i Ćiro je bio veći autoritet. To je valjda svima jasno. A jasno mi je da Sušić radi sjajan posao ( koliko god može maximalno se trudi) što se tiče pozivanja i praćenja novih igrača mada kao i trener nije mi neki, i mogu još dosta pisat, ali ne želim to na ovoj temi.
Slažem se da bi Sead prvo trebao zaigrati za mlade, prezelen je on još za A reprezentaciju, ali na kraju imam osjećaj da neće zaigrati ni za jednu našu selekcuju zbog nesposobnjakovića koji vode naš savez i prate naše igrače (tu jedino dobar posao odrađuje Sušić, ali ne može ni on sve)
Slažem se da bi Sead prvo trebao zaigrati za mlade, prezelen je on još za A reprezentaciju, ali na kraju imam osjećaj da neće zaigrati ni za jednu našu selekcuju zbog nesposobnjakovića koji vode naš savez i prate naše igrače (tu jedino dobar posao odrađuje Sušić, ali ne može ni on sve)
Pročitaj statut FIFA-e 2010. Sam pasoš nije dovoljan, a ni življenje roditelja na bilo kojoj lokaciji ne znači ništa. Jedino kad bi mali živio ovdje 5 godina nakon 18.-e. Tako nešto(neizvodivo). Znači, prije ovih nekih prozivanja selektora, skontajte po kojem pravilu momak uopšte može da igra za nas. Dede i nane su jedina mogućnost.Maestro je napisao/la: hajrovic ima bosanski pasos, tako da kod njega ne treba gledati jesul mu roditelji rodzeni u bih. to samo vazi kod igraca koji jos nemaju drzavljanstvo bih. naprimjer kao kod mujdze. a i da se gleda na to nebi bijo problem jer su mu roditelji stanovali neko vrjeme u sarajevu. tako da njegovom nastup nebi bijo problem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
A bogati po kom pravilu to u svakoj reprezentaciji Hrvatske/Srbije igra pola igraca rodzenih u BIH!!!
Hajd da te posebice priupitam kao ce onaj izrod iz Gorazda Sovcic igrati za Hrvatsku!!!
Daj malo mi pojasni tu papirologiju odnosno te zakone vezano za ovu problematiku...?
Hajd da te posebice priupitam kao ce onaj izrod iz Gorazda Sovcic igrati za Hrvatsku!!!
Daj malo mi pojasni tu papirologiju odnosno te zakone vezano za ovu problematiku...?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
da, samo sto je kod njega slucaj da je on cim se je rodijo dobijo bh drzavljanstvo. tako da tu nema nikakvi problema sto se tice njegovog nastupa. druga je stvar kad on dodze sa 20 godina u neku drzavu, naravno da onda mora cekati 5 godina, al kod njega je to drugi slucaj.Željovac je napisao/la:Pročitaj statut FIFA-e 2010. Sam pasoš nije dovoljan, a ni življenje roditelja na bilo kojoj lokaciji ne znači ništa. Jedino kad bi mali živio ovdje 5 godina nakon 18.-e. Tako nešto(neizvodivo). Znači, prije ovih nekih prozivanja selektora, skontajte po kojem pravilu momak uopšte može da igra za nas. Dede i nane su jedina mogućnost.Maestro je napisao/la: hajrovic ima bosanski pasos, tako da kod njega ne treba gledati jesul mu roditelji rodzeni u bih. to samo vazi kod igraca koji jos nemaju drzavljanstvo bih. naprimjer kao kod mujdze. a i da se gleda na to nebi bijo problem jer su mu roditelji stanovali neko vrjeme u sarajevu. tako da njegovom nastup nebi bijo problem.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
braca Hajrovic bez problema mogu igrati za BIH,oni su dobili bh drzavljanstvo nakon sto su se rodili,po ondasnjim zakonima SFRJ i tadasnje Republike BIH,jer su mu tada roditelji zivjeli u BIH..dakle tu nema dileme! samo da ga selektor sto prije pozove..
Ovaj @Bosco Buha ne zna jel bi pisao il srao
Vazda mu uvlacivacki postovi,da se moras okrenuti zidu.Za svaki slucaj.
Te jedno napise,pa onda kad mu ljudi argumente lupe sasvim nesto drugo okrene.Boze sacuvaj.
@Zeljovac ti upita za onog Subotica,dokazano da mu ni pradjeda nije vidio Beograda i Srbije ni preko razglednica.
A kamoli da ima porijeklo.Radi se o dvojnom drzavljanstvu koja je nasa vlada sklopila ili bi trebala da sklopi i sa Srbijom kao i Hrvatskom.
Naravno Bosnjo u ''sredini''.
Sto se tice Seada bujrum Seadu.Mladze repke BIH bi bile presretne da ih takvi igraci pojacaju.Sve u svoje vrijeme.

Te jedno napise,pa onda kad mu ljudi argumente lupe sasvim nesto drugo okrene.Boze sacuvaj.
@Zeljovac ti upita za onog Subotica,dokazano da mu ni pradjeda nije vidio Beograda i Srbije ni preko razglednica.
A kamoli da ima porijeklo.Radi se o dvojnom drzavljanstvu koja je nasa vlada sklopila ili bi trebala da sklopi i sa Srbijom kao i Hrvatskom.
Naravno Bosnjo u ''sredini''.
Sto se tice Seada bujrum Seadu.Mladze repke BIH bi bile presretne da ih takvi igraci pojacaju.Sve u svoje vrijeme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti nađi moj post u kojem kažem da Sušić ne prati dobro igrače ja ću napustiti forum. A i dalje stojim iza toga da treba da ode jer je kao trener i taktičar užasan,čista nula i nemogu shvatiti da je zvao Šehu ispred Burića koji je za ovog Dino Zoff.harishp je napisao/la:Ovaj @Bosco Buha ne zna jel bi pisao il sraoVazda mu uvlacivacki postovi,da se moras okrenuti zidu.Za svaki slucaj.
A ovo u uvlacivackim postovima neću komentarisat.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je Bocko Buha ,što se uvlačiš 

ma neće on ni igrati ,ja ne znam šta mu je bilo pa se tako promjenio, prije je samo bio Henry i BIH ,a sad Hrvatska ,čudno mi to pravo ,a trenutno je u Goraždu na praznicima ,a i dugo je on u Hrvatskoj već nekoliko godina ,pa će steći i to pravoZa_raju je napisao/la:A bogati po kom pravilu to u svakoj reprezentaciji Hrvatske/Srbije igra pola igraca rodzenih u BIH!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa jeli mu brat bio pozivan u mlađe selekcije ili sam ja nešto pomješao. Znam da sam čitao intervju, kad je rekao nešto u ovom fazonu "da su mu brata izradili jednog ga pozvali i zaboravila na njega". Ako neko može da pronađe taj tekst neka postavi, a i ja ću pokušati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Za neke ocito nije tema reprezentativaca i reprezentacije.
Za to postoje druge podrgrupe medjunarodnog sporta kao i premier lige i klubova iz te lige.
Inace dolazi do razumjevanja ove teme poput Mare u kriv kur.........
Za to postoje druge podrgrupe medjunarodnog sporta kao i premier lige i klubova iz te lige.
Inace dolazi do razumjevanja ove teme poput Mare u kriv kur.........

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://arsenal-bosnia.com/vijesti/zadnj ... jrovi.html
Eto ga tu piše, ako je brat mogao, što on ne bih
.
Eto ga tu piše, ako je brat mogao, što on ne bih

Nadam se da nije problem, zbog ovih odmaknutih slova jel kad sam kopirao tako je bilo, a muka mi sad to sve spajatiDa bu dem is kren, te ško je do ni je ti de fi ni ti vnu odlu ku. Po ri je klom sam iz BiH, Švi car ska je opet za me ne do sa da sve ura di la. Iz bh. Fu dbal skog sa ve za me ni ko ni je kon ta kti rao. Tu je ta ko đer i (lo še) is kus tvo s ko jim se su sreo brat Izet. Odi grao je uta kmi cu za U-19 se le kci ju kod se le kto ra Bu ba la, obe ća li su ga opet po zva ti, ali po sli je od to ga ni šta ni je bi lo. Ni je do me ne, že lja pos to ji i pre pu štam vre me nu da svo je odra di. Se le ktor Švi car ske Otmar Hi cfeld po slao mi je po ru ku čes ti ta ju ći mi ti tu lu, na jav lju ju ći usko ro i raz go vor.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
jel prica o rezervnom golmanu lech-a ili pricas o nekom drugom buricu???Bosco je napisao/la:Ti nađi moj post u kojem kažem da Sušić ne prati dobro igrače ja ću napustiti forum. A i dalje stojim iza toga da treba da ode jer je kao trener i taktičar užasan,čista nula i nemogu shvatiti da je zvao Šehu ispred Burića koji je za ovog Dino Zoff.harishp je napisao/la:Ovaj @Bosco Buha ne zna jel bi pisao il sraoVazda mu uvlacivacki postovi,da se moras okrenuti zidu.Za svaki slucaj.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U to vrijeme nije bio rezervni.Maestro je napisao/la:jel prica o rezervnom golmanu lech-a ili pricas o nekom drugom buricu???Bosco je napisao/la:Ti nađi moj post u kojem kažem da Sušić ne prati dobro igrače ja ću napustiti forum. A i dalje stojim iza toga da treba da ode jer je kao trener i taktičar užasan,čista nula i nemogu shvatiti da je zvao Šehu ispred Burića koji je za ovog Dino Zoff.harishp je napisao/la:Ovaj @Bosco Buha ne zna jel bi pisao il sraoVazda mu uvlacivacki postovi,da se moras okrenuti zidu.Za svaki slucaj.

bosco
al nit je bijo standardan na duzi period. ponekad igra pa opet klupa, bilo je vise gore dole nego na jednom mjestu.
al takodzer je i meni buric bolji golman od sehica.
al nit je bijo standardan na duzi period. ponekad igra pa opet klupa, bilo je vise gore dole nego na jednom mjestu.
al takodzer je i meni buric bolji golman od sehica.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Šovšić je 5 godina nakon 18. tamo. Ili je vrlo blizu tome. A prva rečenica ti je za anale. Očito nisi ni pročitao šta sam napisao. Nemojte mješati standardno državljanstvo sa fudbalskim, na kojem FIFA insistira. Nije dovoljan samo pasoš. Ne da mi se više ponavljati, ali Hajrovići, koliko se dosad zna, ne ispunjavaju uslove da igraju za našu reprezentaciju. I ako je dokazano da niko Subotićev nije vidio Beograda, rado bih vidio te dokaze. Ja sam nalazio i na stranici FIFA-e da mu je otac rođen tamo, a neki spominju i da mu je majka iz Šapca. A za djedove i nane se tek ništa ne zna pouzdano.Za_raju je napisao/la:A bogati po kom pravilu to u svakoj reprezentaciji Hrvatske/Srbije igra pola igraca rodzenih u BIH!!!
Evo za slučaj Hajrovića, koji već imaju naše pasoše.
1. A Player who, under the terms of art. 15, is eligible to represent more than
one Association on account of his nationality, may play in an international
match for one of these Associations only if, in addition to having the relevant
nationality, he fulfi ls at least one of the following conditions:
(a) He was born on the territory of the relevant Association;
(b) His biological mother or biological father was born on the territory of
the relevant Association;
(c) His grandmother or grandfather was born on the territory of the
relevant Association;
(d) He has lived continuously on the territory of the relevant Association
for at least two years.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ova pravila znam napamet ali ti ona ne vaze za igrace sa ex-yu prostore jer postoje destine igraca iz BIH koji igraju za Srbiju ili Hrvatsku(u svim kategorijama),nemoguce da svi oni imaju nekog rodjenog tamo ,da se jos nije kod nikog pojavio problem oko tih pravila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.