Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mimmo79
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la mimmo79 » 19 nov 2020, 22:56

hurem je napisao/la:
19 nov 2020, 21:39
Krstajic je nebitan u toj priči. On nije ni do koljena Muslinu. Muslina i nisu trebali mijenjati takvim likom, naravno. Zapravo ga nisu trebali nikako mijenjati ako nece dovesti boljeg strucnjaka od njega.
Moja poenta je druga.
Pricate jedno a istina je sasvim drugo. Milinkovic Savic je nesaglediv minus tada bio Muslinu koji ga na kraju i kostao posla, a vi izostavljanje ponajboljeg igraca tada opravdavate i stavljate kao plus Muslinu. Sutra dodje Muslin na nasu klupu i izostavi Pjanica - ma dajte molim vas.
Spominjete kako je Srbija tada igrala lijep fudbal a to je daleko od istine. Ruznije od onoga nije moglo biti...igrali kao mi protiv Slovacke, pa ako ubode dobro i bi...a uboli su par puta vise sretno nego spretno a to ih je i odvelo na SP2018.
...
Ja ga ne bih volio na nasoj klupi.
A ako kojim slucajem dodje, imat ce moju podrsku u startu, naravno...kao i svaki selektor do sada.

Edit: i da, jeste mu grupa bila lagana kako sam i naveo gore...isto kao i nasa za SP2014. Muslin da je imao u grupi Portugal, Njemacku, Francusku i sl.reprezentacije sipcinu bi se plasirao na SP.
Čovjek si koji po meni ovdje ima uvjek na mjestu svaku tačku i zarez, a kamoli komentare o fudbalu. Sličnog smo mišljenje , čitao sam i prethodne postove i tvoj stav o Osimu, volio bih nekog poput Amara da vidim, ili Husrefa,ili nekog našeg mladjeg nekoga kome bi dali odrijesene ruke i kako vec rekoše da mu sljedeće kvalifikacije nece biti pod "moranje", "farz" ili nesto slicno pod opcijom "muss". Svaka čast Bajeviću i sličnima ali nemoj mi više ove "tabut divizije". Eto da me se pita i mali Bajramović bi mi bio odlična opcija, još da mu dodaju nekog od bivsih igrača reprezentacije ne bih se protivio...
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 nov 2020, 23:06

prvo treba savez i managersku bagru rijesiti onda se moze stvoriti normalna atmosfera i prostor za rad novog selektora.. nama ni klopp ne moze pomoci ako se ne rijesimo tih mafijaskih uticaja, talova i guranja pod tepih takvih stvari..

treba neko da digne glas, pogledajte sta je nemanja vidic uradio u srbiji poslao otvoreno pismo protiv saveza i nacina na koji rade, u tome ce ga podrzati i nemanja matic, dakle trebaju nam ljudi (igraci)koje narod voli da povedu protest protiv ovih ublehasa..

sta rade bh fanaticosi, zasto sute na ova desavanja??

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 20 nov 2020, 01:15

QUARTERBACK je napisao/la:
19 nov 2020, 23:06
prvo treba savez i managersku bagru rijesiti onda se moze stvoriti normalna atmosfera i prostor za rad novog selektora.. nama ni klopp ne moze pomoci ako se ne rijesimo tih mafijaskih uticaja, talova i guranja pod tepih takvih stvari..

treba neko da digne glas, pogledajte sta je nemanja vidic uradio u srbiji poslao otvoreno pismo protiv saveza i nacina na koji rade, u tome ce ga podrzati i nemanja matic, dakle trebaju nam ljudi (igraci)koje narod voli da povedu protest protiv ovih ublehasa..

Oglasio se Miske, progovorio Pjanic..Sta je sa Dzekom zasto suti njegova rijec ima najvecu tezinu .
Fanatikosi su jednom uradili veliki posao samo da bi zasjeli na celo jos veci kriminalci....Nema tu pomoci dok se komplet savez ne ocisti i ne uspostavi kompletno novi sistem jer sada imamo preslikano iz politike sve.
Covjece ti u kosarci imas prvenstvo HB, o cemu pricamo uopste.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 nov 2020, 08:31

Rekao sam na drugoj temi.. sada se trebaju dignuti naše legende Bolić, Hibić, Konjić, Baljić, Topić. i ostali.. potegnuti veze iz UEFE... Čeferina(zato što djeluje dosta razumno a i razumije dovoljno ovo naše s r a nje).. a pokušati nešto napraviti iz korjena, a ne kozmetički.. može se, samo treba krenuti, a to ne mogu navijači nego oni koji imaju uticaj, ime, poznanstva. Naravno pod uslovom da im nije žao svoga vremena i ako im je i malo stalo da nešto krene naprijed

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 nov 2020, 08:47

mimmo79 je napisao/la:
19 nov 2020, 22:56
hurem je napisao/la:
Krstajic je nebitan u toj priči. On nije ni do koljena Muslinu. Muslina i nisu trebali mijenjati takvim likom, naravno. Zapravo ga nisu trebali nikako mijenjati ako nece dovesti boljeg strucnjaka od njega.
Moja poenta je druga.
Pricate jedno a istina je sasvim drugo. Milinkovic Savic je nesaglediv minus tada bio Muslinu koji ga na kraju i kostao posla, a vi izostavljanje ponajboljeg igraca tada opravdavate i stavljate kao plus Muslinu. Sutra dodje Muslin na nasu klupu i izostavi Pjanica - ma dajte molim vas.
Spominjete kako je Srbija tada igrala lijep fudbal a to je daleko od istine. Ruznije od onoga nije moglo biti...igrali kao mi protiv Slovacke, pa ako ubode dobro i bi...a uboli su par puta vise sretno nego spretno a to ih je i odvelo na SP2018.
...
A ako kojim slucajem dodje, imat ce moju podrsku u startu, naravno...kao i svaki selektor do sada.

Edit: i da, jeste mu grupa bila lagana kako sam i naveo gore...isto kao i nasa za SP2014. Muslin da je imao u grupi Portugal, Njemacku, Francusku i sl.reprezentacije sipcinu bi se plasirao na SP.
Čovjek si koji po meni ovdje ima uvjek na mjestu svaku tačku i zarez, a kamoli komentare o fudbalu. Sličnog smo mišljenje ...
oho ho
golupčići
:ljepota:
tz tz tz tz tz tz

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 nov 2020, 09:00

tz tz tz tz tz tz

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2020, 09:00

slusalica je napisao/la:
20 nov 2020, 08:47
mimmo79 je napisao/la:
19 nov 2020, 22:56
hurem je napisao/la:
Moja poenta je druga.
...

Čovjek si koji po meni ovdje ima uvjek na mjestu svaku tačku i zarez, a kamoli komentare o fudbalu. Sličnog smo mišljenje ...
oho ho
golupčići
:ljepota:
Malo je **** ali je ljepo 😂
Naši okupiraju Barbin instagram i pozivaju ga
mosa lošmi stićko tit-ula!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 20 nov 2020, 09:18

QUARTERBACK je napisao/la:
19 nov 2020, 23:06

Evo prvi potez je napravio Miske ... Mislim da bi trebo i dzeko i pjanic ustat njihova rijec je jaca od sviju....Sve te nase legende koji znaju sta je nogomet trebaju da ustanu i donesu plan a i mi naravno navijaci da ih podrzimo a ne samo bhfanaticosi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 nov 2020, 09:24

O čemu vi pričate? Kakav plan? Kakvo ustajanje?
Ovde postoji sistem ustolicenih ljudi koji cjelokupna medjunarodna zajednica ne bi mogla skloniti, kamoli sacica jada bhfanatikosa.
Dolazi covjek (Vico), odlazi drugi (Begic). Sve jasno definirano. Unaprijed.
Prestanimo se lagati da ista mozemo uraditi. Nefudbalski tipovi ce nam voditi fudbal kao sto nam i needukovani vode drzavu.
tz tz tz tz tz tz

samobih
Kontakt:

Post Postao/la samobih » 20 nov 2020, 09:26

Evo Misketa pljuje ovaj esdeaovski portal.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2020, 09:29

samobih je napisao/la:
20 nov 2020, 09:26
Vidim dosta medija se okrenulo protiv Misketa, znaci ne mogu vjerovati. Ocito da im pase ovako kako jeste, da nam srozaju reprezentaciju do kraja, ionako su nas vratili 12 godina unazad u prosle dvije.

Fakt da mnogi mediji ne smiju ni pisnuti protiv saveza.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2020, 09:36

samobih je napisao/la:
Daj link ili pp :)

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 20 nov 2020, 09:39

Novinari su najveći problem društva. Popljuvat će se Miske, ali su se zato hvalopjevi pisali poslije plsmana na SP o Begiću. Balijska balegarska posla.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 nov 2020, 09:39

Pa i jest negativac
tz tz tz tz tz tz

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2020, 09:55

Sjednica Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će biti otvorena selektorska križaljka zakazana je za utorak, 24. novembra.

- Pokušat ćemo imenovati selektora do Nove godine. Ipak, već u martu očekuju nas prve utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022... - saznajemo u razgovoru s visokopozicioniranim članom bh. fudbalske vlade, koji nije želio da otkrivamo njegovo ime.

- U utorak na sjednici bi trebali usvojiti neke kriterije, te osnove za razgovore s kandidatima. Naprimjer, visina plaće, šta je cilj, od plasmana na veliko takmičenje do podmlađivanja, te zadužiti nekoga da napravi spisak potencijalnih kandidata, odnosno obavi razgovore s njima.

Naš sagovornik ističe da je još (pre)rano izlaziti u javnost s imenima kandidata za novog selektora.

- Smatram da je došlo vrijeme da se ozbiljno razmisli o našim bivšim reprezentativcima, bez obzira na neko njihovo trenersko iskustvo. Možda ne bi trebao biti prioritet ni minuli rad u klubu ili klubovima, jer je različito biti trener i selektor, odnosno trenirati klub i reprezentaciju. U reprezentaciji je sve manje vremena za pripreme, a prije utakmice je moguće napraviti samo jedan pravi trening prije utakmice. Najbolji primjer je Zlatko Dalić, selektor reprezentacije Hrvatske, koji je našao recept pravljenja atmosfere, jedinstva i pobjedničkog mentaliteta države, analizira naš izvor.

Podsjetimo, u utorak je na dnevnom redu fudbalske vlade samo jedna tačka: Izvještaj selektora Dušana Bajevića, kojem je istakao mandat...

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 nov 2020, 10:02

On dolazi... :ljepota:

slika
tz tz tz tz tz tz

samobih
Kontakt:

Post Postao/la samobih » 20 nov 2020, 10:19

DrFilgud je napisao/la:
20 nov 2020, 09:36
samobih je napisao/la:
Daj link ili pp :)
https://****/vijest/svi-incidenti- ... aju/105192
Zadnja izmjena: samobih, dana/u 20 nov 2020, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 20 nov 2020, 10:19

Sam BARBAREZ NEMOZE nista
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 nov 2020, 10:21

slusalica je napisao/la:
20 nov 2020, 10:02
On dolazi... :ljepota:

slika
Sergej Barbarez je svoj čovjek, onaj koji ima svoje mišljenje kojeg se ne boji reći, čovjek na kojeg ne mogu utjecati i kojemu ne mogu birati pomoćnike na nacionalnoj osnovi ili savjetovati ga kako da sastavi popis. Čovjek koji ima svoje ja. A takve u Bosni i Hercegovini ne voli nitko osim obične raje.”.

Reče jednom jedan mudar čovjek

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 nov 2020, 10:32

Ima da se poserete i po Sergeju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.