FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Slo slo slobodo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Vakat je da koju promuhabetim pred utakmicu sa Slobodom. Od 2011. godine do dana današnjeg upisali smo vjerovali ili ne, samo 2 pobjede u prvenstvu protiv Slobode kad se gledaju samo mečevi na Grbavici. Baš nevjerovatan podatak po meni. Pobjedili smo ih na otvaranju istoka 4:2 i 1:0 golom nekom frljokom Graovca. Čudo kako nam ne leže kući, tako da ako gledamo po tradiciji Sloboda se ima čemu nadati na Grbavici. Nekad pomislim da moram prestati izvlačiti ove statistike da se manje sikiram!
No tradicija je tradicija, a sadašnjost je sadašnjost. Sloboda je vrlo loša na gostovanjima. Ove sezone imaju 1-1-5 omjer u gostima. Jedina pobjeda koju su ostvarili je protiv Krupe (2:3), a interesantno je da to prva gostujuća pobjeda Slobode još od sezone 18/19.
No, to ne smije da nas zavara jer gledao sam dosta Slobodu ove sezone i nisu loša ekipa. Igrače im manje više svi znamo tako da to ne moram pisati, solidna ekipica sve u svemu. Utisak iz našeg prošlog duela ove sezone je da iako se po rezultatu čini rutinski (0:2), svi koji smo gledali znamo da to nije bilo baš lako. Sloboda je bila opasna od trenutka kad su primili prvi go pa sve dok Mustafa nije zabio drugi. Samo ih je završnica zezala ali tad nisu imali Dženisa koji ove sezone dobro igra. Dobili su Borca, Širokog i igrali dobro u porazima protiv Veleža i Zrinjskog što je dovoljan poziv na oprez.
Jedan karton od suspenzije su udaljeni sljedeći igrači:
Štilić, Mujezinović, Stevanović, Kosorić, Juričić, Šehić, Blažević
No tradicija je tradicija, a sadašnjost je sadašnjost. Sloboda je vrlo loša na gostovanjima. Ove sezone imaju 1-1-5 omjer u gostima. Jedina pobjeda koju su ostvarili je protiv Krupe (2:3), a interesantno je da to prva gostujuća pobjeda Slobode još od sezone 18/19.
No, to ne smije da nas zavara jer gledao sam dosta Slobodu ove sezone i nisu loša ekipa. Igrače im manje više svi znamo tako da to ne moram pisati, solidna ekipica sve u svemu. Utisak iz našeg prošlog duela ove sezone je da iako se po rezultatu čini rutinski (0:2), svi koji smo gledali znamo da to nije bilo baš lako. Sloboda je bila opasna od trenutka kad su primili prvi go pa sve dok Mustafa nije zabio drugi. Samo ih je završnica zezala ali tad nisu imali Dženisa koji ove sezone dobro igra. Dobili su Borca, Širokog i igrali dobro u porazima protiv Veleža i Zrinjskog što je dovoljan poziv na oprez.
Jedan karton od suspenzije su udaljeni sljedeći igrači:
Štilić, Mujezinović, Stevanović, Kosorić, Juričić, Šehić, Blažević
Niko i nije rekao da sa ove tacke gledista ce biti lahko, ali jednostavno nasi moraju pobijediti. Ne daj Boze nekog kiksa sutra jer realno jeste kiks kuci sve osim pobjede moraju da nadomjeste onda u Mostaru protiv Zrinjskog, a tu sansa za pobjedu nam je 1%. Tri boda sutra ili sebe sami izbacujemo iz utrke.
Crnogorac obrij pichku Dritanom
Vec sam mislio da si zaboravio 
Na stranici "Shop FK Željezničar" izvukli su dvojicu navijaca koji ce gledati sutra iz VIP loze. Provjerite ako ste ucestvovali jeste li vi.

Na stranici "Shop FK Željezničar" izvukli su dvojicu navijaca koji ce gledati sutra iz VIP loze. Provjerite ako ste ucestvovali jeste li vi.

1%?LjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:21Niko i nije rekao da sa ove tacke gledista ce biti lahko, ali jednostavno nasi moraju pobijediti. Ne daj Boze nekog kiksa sutra jer realno jeste kiks kuci sve osim pobjede moraju da nadomjeste onda u Mostaru protiv Zrinjskog, a tu sansa za pobjedu nam je 1%. Tri boda sutra ili sebe sami izbacujemo iz utrke.
Razlog
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma mislim da nemamo ni srece ni kvaliteta za tri boda pod BB. Mora ti se poklopiti dosta da ih mlatnes kod njih. Najvise bod mozemo uzeti dolje. Ali, vidjet cemo stanje sa sastavimo kad dodje do tog vikenda.UBIPITAR je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:351%?LjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:21Niko i nije rekao da sa ove tacke gledista ce biti lahko, ali jednostavno nasi moraju pobijediti. Ne daj Boze nekog kiksa sutra jer realno jeste kiks kuci sve osim pobjede moraju da nadomjeste onda u Mostaru protiv Zrinjskog, a tu sansa za pobjedu nam je 1%. Tri boda sutra ili sebe sami izbacujemo iz utrke.
Razlog
- Nastrojeni
- Kontakt:
SmiješnoLjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:42Ma mislim da nemamo ni srece ni kvaliteta za tri boda pod BB. Mora ti se poklopiti dosta da ih mlatnes kod njih. Najvise bod mozemo uzeti dolje. Ali, vidjet cemo stanje sa sastavimo kad dodje do tog vikenda.UBIPITAR je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:351%?LjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:21Niko i nije rekao da sa ove tacke gledista ce biti lahko, ali jednostavno nasi moraju pobijediti. Ne daj Boze nekog kiksa sutra jer realno jeste kiks kuci sve osim pobjede moraju da nadomjeste onda u Mostaru protiv Zrinjskog, a tu sansa za pobjedu nam je 1%. Tri boda sutra ili sebe sami izbacujemo iz utrke.
Razlog
-
- Kontakt:
Ko nam to nedostaje sutra?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ti si burazeru najveca picka na ovom forumu. Citam i pratim forum godinama ali tvoji upisi i tvoj pickasti pristup me bas poceo nervirati. Od Makabija, Sirokog, Tuzle, Borca derbija pa i svakog narednog malo jaceg protivnika. Stisni ta muda ako ih uopste imas prestani kukati i pickasto najavljivati utakmiceLjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:42Ma mislim da nemamo ni srece ni kvaliteta za tri boda pod BB. Mora ti se poklopiti dosta da ih mlatnes kod njih. Najvise bod mozemo uzeti dolje. Ali, vidjet cemo stanje sa sastavimo kad dodje do tog vikenda.UBIPITAR je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:351%?LjoZee je napisao/la: ↑20 nov 2020, 12:21Niko i nije rekao da sa ove tacke gledista ce biti lahko, ali jednostavno nasi moraju pobijediti. Ne daj Boze nekog kiksa sutra jer realno jeste kiks kuci sve osim pobjede moraju da nadomjeste onda u Mostaru protiv Zrinjskog, a tu sansa za pobjedu nam je 1%. Tri boda sutra ili sebe sami izbacujemo iz utrke.
Razlog
SAMO TITULA
MI SMO ZELJO
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Dobro. Pobijedit cemo Zrinjski u Mostaru sa 0:5. Je li sad ok i realno? 

- PointBlank
- Kontakt:
A sto je smijesno, ili je to komentar samo da se napise nesto i kontrira, bez argumenta?
Nemamo kvalitet da Zrinjski uzmemo na Grbavici sa sigurnoscu, a kamo li u Mostaru.
Sjeba me @Braco sa ovom statistikom bas, haj prestani... Vazda kad na Tusnju igramo zeludac mi se okrene a nikad nisam imao osjecaj da smo tanki s njima na Grbavici. Sloboda je precudna ekipa ove sezone, uglavnom igraju solidno ili dobro, pobjedjuju kad se ne ocekuje, kiksaju kad ocekujes dobarr rezultat, nikako ih potrefit. Sad imaju 3-4 solidna igraca koji su za nase lige dobri igraci i koji mogu iznijeti tekmu na svojim ledjima za razliku od prije kad su imali jednog ili nijednog takvog igraca.
Sto se nas tice ne bi valjalo kiksati prvu tekmu poslije pauze. Pravdali smo neke rezultate umorom, sad nema tog opravdanja, kiksali smo (kako se uzme, ali eto, nismo pobijedili) dvije utakmice u nizu a naredne dvije su u gostima. Pritisak vjerovatno veci nego inace, ali kvalitet daleko na nasoj strani.
Sto se nas tice ne bi valjalo kiksati prvu tekmu poslije pauze. Pravdali smo neke rezultate umorom, sad nema tog opravdanja, kiksali smo (kako se uzme, ali eto, nismo pobijedili) dvije utakmice u nizu a naredne dvije su u gostima. Pritisak vjerovatno veci nego inace, ali kvalitet daleko na nasoj strani.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... odu/43933/Fudbaleri Željezničara obavili su posljednji trening pred utakmicu sa Slobodom koja se igra u subotu od 15 sati.

-
- Kontakt:
Mislim da sa razlogom ima dozu straha. A to su i rezultati iz tih utakmica pokazali.KONTRASVIH je napisao/la: ↑20 nov 2020, 14:36Ti si burazeru najveca picka na ovom forumu. Citam i pratim forum godinama ali tvoji upisi i tvoj pickasti pristup me bas poceo nervirati. Od Makabija, Sirokog, Tuzle, Borca derbija pa i svakog narednog malo jaceg protivnika. Stisni ta muda ako ih uopste imas prestani kukati i pickasto najavljivati utakmice
SAMO TITULA
MI SMO ZELJO
Kamo srece da nam od njegovih muda zavisi rezultat.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Na qrac te nabodo !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mislim da KONTRASVIH smatra da malo optimizma ne bi bilo zgoreg. Ispade da je samo sigurica krupa i mladost dk, a svi znamo kako smo prošli s njima. Sa svim ovim jačim smo se muški pofajtali
moSa ljoŽe
- Nastrojeni
- Kontakt:
PointBlank je napisao/la: ↑20 nov 2020, 15:00A sto je smijesno, ili je to komentar samo da se napise nesto i kontrira, bez argumenta?
Nemamo kvalitet da Zrinjski uzmemo na Grbavici sa sigurnoscu, a kamo li u Mostaru.
Niko ne govori da ćeš nekoga sa sigurnošću uzeti, to nr možeš ni za jednu ekipu reći, ali reći 1% šanse imamo je diletantski. Pa Olimpik ima više. Ali hajde ništa novo u zadnje vrijeme na ovom forumu. Lp
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Lekqqq1921, ristagrad i 66 gostiju.