Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dejavu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la dejavu » 19 nov 2020, 15:20

jel ovo pitari tutnjevac, kalesija i kg udruzenim snagama pricaju o zubima i sdo?
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 nov 2020, 16:01

Dejavu je npr jedan od "njiha"...

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 nov 2020, 19:34

Je l' ovo Fiftijevci iz Hrasnog pricaju o Djipketu iz Bara?
slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 nov 2020, 21:07

Do hoce doc ponedjeljak da se konacno pocnemo pripremat za tekmu s Velezovcima
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 19 nov 2020, 21:38

Miljacka je napisao/la:
19 nov 2020, 19:34
slika
Kakav klub, takvi navijaci. Imas pola marke? :mrgreen:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 nov 2020, 22:23

Miljacka je napisao/la:
slika
Ovo predizborni skup Koldze? :think:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 nov 2020, 22:59

Miljacka je napisao/la:
slika
Iz Miljevića, a ne iz Hrasnog

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 nov 2020, 23:16

Stroj1946 je napisao/la:
19 nov 2020, 22:59
Miljacka je napisao/la:
slika
Iz Miljevića, a ne iz Hrasnog
@let3 se bacio u reperske vode, kaze da mu je dosta i zeljeznicara i manijaka i grbavice kuce i da ga neka nostalgija vuce i da ce se vratiti kad mu bude cejf.

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 nov 2020, 23:20

To je taj padinski nahorevski humor seljačića koji se krije iza nicka @Miljacka :kafa:
Opanak po forumima ismijava neciji izgled :clap:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 nov 2020, 23:33

let3 je napisao/la:
19 nov 2020, 23:20
To je taj padinski nahorevski humor seljačića koji se krije iza nicka @Miljacka :clap:
Opanak po forumima ismijava neciji izgled :tokralju:
A nisam ni ocekivao da ces shvatiti :urnebes:
Mogao si bar otici na yt, pogledati i jos bitnije poslusati par snimaka da se bar ne ofiras ovako javno.
Fifti kompjuteru!!!

Dobri u dobru
Zli u zlu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 nov 2020, 23:39

Miljacka je napisao/la:
19 nov 2020, 23:33
let3 je napisao/la:
19 nov 2020, 23:20
To je taj padinski nahorevski humor seljačića koji se krije iza nicka @Miljacka :clap:
Opanak po forumima ismijava neciji izgled :tokralju:
A nisam ni ocekivao da ces shvatiti :urnebes:
Mogao si bar otici na yt, pogledati i jos bitnije poslusati par snimaka da se bar ne ofiras ovako javno.
Fifti kompjuteru!!!
Seljoberu, imaš predviđenu temu za tvoj maloumni humor

:arrow: viewtopic.php?f=3&t=15203&p=7989583#p7989583

Ne moraš i ovu uništavati.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 19 nov 2020, 23:41

slika
nasa noc traje danima

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 19 nov 2020, 23:56

dejavu je napisao/la:
19 nov 2020, 23:41
slika
Pa ne moze tako. Fifti je moj odgovor na Djipketa :mrgreen: Ne mozes mi opet vracati sa Djipketom, tj. sa Medom i ekipom koja pjeva doticnom :urnebes:
Ali da je meme jak, jak je :mrgreen:

@let3 Prvi put se slazem s tobom i priznajem svoju gresku sto se toga tice, ali tanka su mi prepucavanja, tj. zapostavljena. A sto se tice tih vrijedjanja tipa seljacicu, seljoberu i to ostalo, samo dokazuje koliko si neuk i koliko ti je fond rijeci tanak. Ti si mi najdrazi forumas iz suprotnog tabora jer iz dana u dan pokazujes da Manijak fakat ne moze biti svak'. Moras biti golemo retardiran. Cast izuzecima poput @dejavu, @wolfie i jos nekoliko njih (to je moj utisak) sa kojima se moze i zdravo zajebavati bez vrijedjanja i slicnih stvari.

Dobri u dobru
Zli u zlu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2020, 00:03

Miljacka je napisao/la:
19 nov 2020, 23:56
dejavu je napisao/la:
slika
Pa ne moze tako. Fifti je moj odgovor na Djipketa :mrgreen: Ne mozes mi opet vracati sa Djipketom, tj. sa Medom i ekipom koja pjeva doticnom :urnebes:

@let3 Prvi put se slazem s tobom i priznajem svoju gresku sto se toga tice, ali tanka su mi prepucavanja, tj. zapostavljena. A sto se tice tih vrijedjanja tipa seljacicu, seljoberu i to ostalo, samo dokazuje koliko si neuk i koliko ti je fond rijeci tanak. Ti si mi najdrazi forumas iz suprotnog tabora jer iz dana u dan pokazujes da Manijak fakat ne moze biti svak'. Moras biti golemo retardiran. Cast izuzecima poput @dejavu, @wolfie i jos nekoliko njih (to je moj utisak) sa kojima se moze i zdravo zajebavati bez vrijedjanja i slicnih stvari.
Rece krelac koji je prije samo 8 dana i sam pisao, ali pamet kratka pa zaboravio
Postao/la Miljacka » 12 nov 2020, 02:32
E dobrih 6-7 stranica smo ispisali veceras na ovoj temi :mrgreen:
Pozdrav svima koji su ucestvovali u super normalnoj konverzaciji, a definitivno mi je najbolja stvar sto se niko nije obazirao na ovog seljobera @let3 koji je pokusao upropastiti temu sa svojim seljackim upadicama. :thumbup:
:rol: :rol:

A kad mu se istom mjerom uzvrati onda ko fol prica o nekoj zdravoj zayebanciji :lol: eh seljačino ona ogavna primitivna.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 20 nov 2020, 00:13

Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
slika
:mrgreen:
na po glasa puce mu sprat
nasa noc traje danima

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 nov 2020, 00:21

Ja ti pricam istinu. 6-7 stranica se ispisalo bez jedne jedine uvrede i pogrdnog naziva, navijaci 5-6 razlicitih klubova su imali odlicnu konverzaciju dok si ti nekoliko puta ometao sa SELJACKIM upadicama. Onaj ko ometa sa SELJACKIM upadicama je za mene SELJOBER. Ne znam hoce li biti dovoljno ako kazem da sam od svih ovdje bas tebe najvise zapamtio kao takvog. Sto li? :hmmmmm:
Ja kad ti kazem da si seljober, ne govorim to s namjerom da te uvrijedim, nego zato sto to jesi i zato sto to mislim.
Na ovoj temi se ne vodi konverzacija kakva se vodila na toj temi tad i konverzacije ovdje i tamo ne mogu u isti kos, jer se ovdje vise raja prca, a tamo je bila neka doza respekta.
Ako nisi shvatio mogu i nacrtati. Ti si seljober i to je cinjenica, a ne moja uvreda tebi jer ne znas na normalan nacin voditi konverzaciju. A pri tome si i golem glupan ocigledno.

Dobri u dobru
Zli u zlu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2020, 00:23

Miljacka je napisao/la:
20 nov 2020, 00:21
Ja ti pricam istinu. 6-7 stranica se ispisalo bez jedne jedine uvrede i pogrdnog naziva, navijaci 5-6 razlicitih klubova su imali odlicnu konverzaciju dok si ti nekoliko puta ometao sa SELJACKIM upadicama. Onaj ko ometa sa SELJACKIM upadicama je za mene SELJOBER. Ne znam hoce li biti dovoljno ako kazem da sam od svih ovdje bas tebe najvise zapamtio kao takvog. Sto li? :hmmmmm:
Ja kad ti kazem da si seljober, ne govorim to s namjerom da te uvrijedim, nego zato sto to jesi i zato sto to mislim.
Na ovoj temi se ne vodi konverzacija kakva se vodila na toj temi tad i konverzacije ovdje i tamo ne mogu u isti kos, jer se ovdje vise raja prca, a tamo je bila neka doza respekta.
Ako nisi shvatio mogu i nacrtati. Ti si seljober i to je cinjenica, a ne moja uvreda tebi jer ne znas na normalan nacin voditi konverzaciju. A pri tome si i golem glupan ocigledno.
Što se tice tih vrijedjanja tipa seljoberu, glupane i to ostalo što si pisao, to samo dokazuje koliko si neuk i koliko ti je fond rijeci tanak. Ne znaš voditi na normalan nacin konverzaciju.
Ti si mi najdrazi forumas iz suprotnog tabora jer iz dana u dan pokazujes da pitar fakat ne moze biti svak'. Moras biti golemo retardiran :kafa:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 nov 2020, 00:25

dejavu je napisao/la:
20 nov 2020, 00:13
Miljacka je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
slika
:mrgreen:
na po glasa puce mu sprat
Joj sta radis :mrgreen: Istrosio se glas pjevalo se cijelu noc :tralala:
Dejavu - Bog "mimova"
A kako ono ide Fiftijeva? "Oni se bojU pitari nas jer ti si zeljo najljepsi" :urnebes:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 20 nov 2020, 00:28

let3 je napisao/la:
20 nov 2020, 00:23
Miljacka je napisao/la:
20 nov 2020, 00:21
Što se tice tih vrijedjanja tipa seljoberu, glupane i to ostalo što si pisao, to samo dokazuje koliko si neuk i koliko ti je fond rijeci tanak. Ne znaš voditi na normalan nacin konverzaciju.
Ti si mi najdrazi forumas iz suprotnog tabora jer iz dana u dan pokazujes da pitar fakat ne moze biti svak'. Moras biti golemo retardiran :kafa:
Ipak izgleda da moram nacrtati. Nije isto kada nekoga pokusavas da uvrijedis i kad nekome govoris istinu. Ti si seljober i papak i to nije uvreda, to je cinjenica.
Ostaloj raji i administraciji se izvinjavam zbog ove glupe prepirke jer sam se spustio na nivo @let3, ali on jednostavno ne shvata osobu dok se ista ne spusti na njegov nivo. S ovim postom zavrsavam ovu glupu raspravu. :bih:
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 20 nov 2020, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

Dobri u dobru
Zli u zlu

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2020, 00:29

Miljacka je napisao/la:
20 nov 2020, 00:28

Ipak izgleda da moram nacrtati. Nije isto kada nekoga pokusavas da uvrijedis i kad nekome govoris istinu. Ti si seljober i papak i to nije uvreda, to je cinjenica.
Ocito ne znaš voditi na normalan nacin konverzaciju, bez uvreda na licnoj bazi :kafa:

Izvinjavam se moderaciji i normalnoj raji na bezveze prici, ali ovaj neodgojeni ruralac @Miljacka ne razumije drugaciji jezik, osim njegovog.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.