Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
vec pregovaraju sa par osoba, nacuo sam da su kontaktirali Sliskovica, Husrefa i Krstajica...To je sto sam ja cuo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U kojem si šiša baru bio?Hasansas1978 je napisao/la: ↑19 nov 2020, 20:38vec pregovaraju sa par osoba, nacuo sam da su kontaktirali Sliskovica, Husrefa i Krstajica...To je sto sam ja cuo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Srecko Katanec bi veoma brzo dao ostavku sa suzama u ocima.
Osim stvarno ima ono sto se meni sviđa, a potrebno je za ove nase ciganije i javasluka.
Nemojte mi Sliskovica i Susica vise. Karakteri koji mnogo toga sto im nije po volji, presute. Nakupi se, pa dođe do nase standardne price ...
-
- Kontakt:
Ne znam,po meni je Muslin jedini pravi izbor,svidjala mi se igra i taktika Srbije kada je bio selektor.
Vidim,hvale ga i bivsi igraci kao i novinari u Srbiji.
Vidim,hvale ga i bivsi igraci kao i novinari u Srbiji.
- feniksptica
- Kontakt:
Da imamo sad igraca da se bori ko on kad je igro bolje bi nam bilo. Samo sto je fudbali glup za treneraASD je napisao/la: ↑19 nov 2020, 20:20Ognjen Vranješ?DrFilgud je napisao/la: ↑19 nov 2020, 20:17Iskreno, lijepo bi na klupi bilo konačno vidjet bh reprezentativca koji se borio, znojio u bh dresu, radovo se, tugovo...koji ima osjećaje prema ovoj reprezentaciji.
Sve su ovo do sad bili neki Jugosloveni, koji praktično i nemaju osjećaje prema bh i bili su tu iz čistih interesa.
Hrvati su do sad imali Bilića, Štimca, Kovača.

Ma samo Muslin. Da barem en gledamo vise menadzerske igrace. On jednom Milinkovic Savicu nije dao igrat samo jer su ga pritiskali menadzeri i tome je istrajao. AKo dodje ovdje znajte da ce se stvari po tome pitanju popraviti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To sto je Muslin ignorisao Milinkovic Savica nije plus nego minus nesagledivih razmjera koji ga je na kraju kostao posla.
To sto govoris da su svi hvalili igru Srbije tada...ja sam citao samo negativne komentare...neke utakmice sam gledao, kao recimo protiv Austrije na domacem terenu gdje je Srbija pobijedila 3:2 a trebala izgubiti po svim parametrima. Jos bar 2 utakmice su nezasluženo dobili.
A necu ni spominjati da im je grupa bila jednako lagana kao i nasa za SP2014.
(Srbija, Wales, Austrija, Gruzija, Irska, Moldavija)
...
Sve ok, ali odvadite malo u vezi s Muslinom.
To sto govoris da su svi hvalili igru Srbije tada...ja sam citao samo negativne komentare...neke utakmice sam gledao, kao recimo protiv Austrije na domacem terenu gdje je Srbija pobijedila 3:2 a trebala izgubiti po svim parametrima. Jos bar 2 utakmice su nezasluženo dobili.
...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 19 nov 2020, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Tu grupu mi ne bi mogli proc da 5x pokusamo. Ne bi mogla Srbija sad da 3x proba. Covjek ih odveo na SP i pokazao koliki je covjek jer nije se htio odrec svojih princpia ni pod koju cijenu i logicno da ce ga menadzerski lobi smijenit onda. To je + opcenito akd gledas a - samo na duze staze Srbiji bio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rezultat je da su otišli na Svijetsko Prvenstvo u Russiji, a grupa nije uopste lagana bila kako ti misliš. Vels, Irska i Austrija su bili na Euro 2016 jedini su hajd Gruzija i Moldavija bili lagani. Muslin je donio red u reprezentaciju i imao strategiju. Zbog ne pozivanje od Milinkovic-Savica su ga otjerali. Srbija je ogromna greška napravila kada su njega otjerali. Doveli si jendog amatera kao Krstajica i poslje su doveli jendog nacionalista na klupi jer je odbio vodit ekipu protiv Kosovu sa Crnu Goru. Na kraju nisu otišli u Euro 2021 ko i mi samo što oni umjesto nas imaju puno kvalitetnu ekipu...hurem je napisao/la: ↑19 nov 2020, 21:16To sto je Muslin ignorisao Milinkovic Savica nije plus nego minus nesagledivih razmjera koji ga je na kraju kostao posla.
...
Krstajic je nebitan u toj priči. On nije ni do koljena Muslinu. Muslina i nisu trebali mijenjati takvim likom, naravno. Zapravo ga nisu trebali nikako mijenjati ako nece dovesti boljeg strucnjaka od njega.
Moja poenta je druga.
Pricate jedno a istina je sasvim drugo. Milinkovic Savic je nesaglediv minus tada bio Muslinu koji ga na kraju i kostao posla, a vi izostavljanje ponajboljeg igraca tada opravdavate i stavljate kao plus Muslinu. Sutra dodje Muslin na nasu klupu i izostavi Pjanica - ma dajte molim vas.
Spominjete kako je Srbija tada igrala lijep fudbal a to je daleko od istine. Ruznije od onoga nije moglo biti...igrali kao mi protiv Slovacke, pa ako ubode dobro i bi...a uboli su par puta vise sretno nego spretno a to ih je i odvelo na SP2018.
...
Ja ga ne bih volio na nasoj klupi.
A ako kojim slucajem dodje, imat ce moju podrsku u startu, naravno...kao i svaki selektor do sada.
Edit: i da, jeste mu grupa bila lagana kako sam i naveo gore...isto kao i nasa za SP2014. Muslin da je imao u grupi Portugal, Njemacku, Francusku i sl.reprezentacije sipcinu bi se plasirao na SP.
Moja poenta je druga.
Pricate jedno a istina je sasvim drugo. Milinkovic Savic je nesaglediv minus tada bio Muslinu koji ga na kraju i kostao posla, a vi izostavljanje ponajboljeg igraca tada opravdavate i stavljate kao plus Muslinu. Sutra dodje Muslin na nasu klupu i izostavi Pjanica - ma dajte molim vas.
Spominjete kako je Srbija tada igrala lijep fudbal a to je daleko od istine. Ruznije od onoga nije moglo biti...igrali kao mi protiv Slovacke, pa ako ubode dobro i bi...a uboli su par puta vise sretno nego spretno a to ih je i odvelo na SP2018.
...
Ja ga ne bih volio na nasoj klupi.
A ako kojim slucajem dodje, imat ce moju podrsku u startu, naravno...kao i svaki selektor do sada.
Edit: i da, jeste mu grupa bila lagana kako sam i naveo gore...isto kao i nasa za SP2014. Muslin da je imao u grupi Portugal, Njemacku, Francusku i sl.reprezentacije sipcinu bi se plasirao na SP.
Sven-Göran Eriksson - bez kluba (72)
Magath - sport.direktor Würzburg i Admira Wecker (67)
Coleman - bez kluba (50)
Zenga - bez kluba (60)
Simone - bez kluba (51)
Halilhodžić - Maroko ( 68)
Barbarez - bez kluba (49)
Osim - Željezničar (53)
Musemić - bez kluba (59)
Slišković - bez kluba (61)
Sušić - bez kluba (65)
Baždarević - Guingamp (60)
Marinović - Sarajevo (49)
Krunić - bez kluba (41)
Nalić - bez kluba (51)
Kodro - Stade-Lausanne (53)
Selimbegović - Jahn Regensburg (38)
Jakirović - bez kluba (43)
Akrapović - CSKA Sofia (53)
Bajramović - pomoćnik Karlsruhe (41)
Muslin - bez kluba (67)
Milošević - bez kluba (47)
Krstajić - bez kluba (46)
Milojević - Al Ahli (50)
Rajevac - bez kluba (66)
Okuka - bez kluba (66)
Bilić - WBA (52)
Bjelica - Osijek (49)
Jurčić - Al Nasr (50)
Kranjčar - bez kluba (64)
Čačić - bez kluba (67)
Kek - Slovenija (59)
Katanec - Iraq (57)
Stojanović - Levski Sofia (50)
Evo svih kandidata koji su se spominjali za mjesto selektora !
Magath - sport.direktor Würzburg i Admira Wecker (67)
Coleman - bez kluba (50)
Zenga - bez kluba (60)
Simone - bez kluba (51)
Halilhodžić - Maroko ( 68)
Barbarez - bez kluba (49)
Osim - Željezničar (53)
Musemić - bez kluba (59)
Slišković - bez kluba (61)
Sušić - bez kluba (65)
Baždarević - Guingamp (60)
Marinović - Sarajevo (49)
Krunić - bez kluba (41)
Nalić - bez kluba (51)
Kodro - Stade-Lausanne (53)
Selimbegović - Jahn Regensburg (38)
Jakirović - bez kluba (43)
Akrapović - CSKA Sofia (53)
Bajramović - pomoćnik Karlsruhe (41)
Muslin - bez kluba (67)
Milošević - bez kluba (47)
Krstajić - bez kluba (46)
Milojević - Al Ahli (50)
Rajevac - bez kluba (66)
Okuka - bez kluba (66)
Bilić - WBA (52)
Bjelica - Osijek (49)
Jurčić - Al Nasr (50)
Kranjčar - bez kluba (64)
Čačić - bez kluba (67)
Kek - Slovenija (59)
Katanec - Iraq (57)
Stojanović - Levski Sofia (50)
Evo svih kandidata koji su se spominjali za mjesto selektora !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne daj Boze nekog mlađeg sa nekim novim idejama ili nesto novo da se pokusa, nego daj jos nekog ex-Yu fosila da nam komunisticko-socijlaistickim fudbalom jos jedne kvalfikacije upropasti. Na stranu selektoo, kada imamo qurceve igrace kojima su utakmica iste prilika da malo dahnu od klubova, uz alkohol i provod sa rajom iz rodnog sela.
P.S. U jednom intervju je Slavoljub Muslin rekao da su ga vec kontaktirali nakon poraza od Irske.
P.S. U jednom intervju je Slavoljub Muslin rekao da su ga vec kontaktirali nakon poraza od Irske.
Mjau !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
moze li neko navesti konkretan razlog zasto ne Amar Osim, po meni (neutralan) mnogo bolja opcija nego strani trener koji nista novo nece donjeti, Osim makar nece uzeti puno para, ako bude imao slobodu moze uvesti disciplinu i to bi trebala biti uvertira za buducnost.
zanima me kako ce se novi upravni odbor postaviti u rjesavanju ovih novih mladih igraca, mi buducnost imamo i sad je vrijeme da se "udare" kvalitetni temelji i da konacno krenemo naprijed
zanima me kako ce se novi upravni odbor postaviti u rjesavanju ovih novih mladih igraca, mi buducnost imamo i sad je vrijeme da se "udare" kvalitetni temelji i da konacno krenemo naprijed
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Smatram da je Muslin 80% selektor ostalih 20% se može podijeliti na sve ostale kandidate. Takav osjećaj imam ne znam zašto ali etoMachak je napisao/la: ↑19 nov 2020, 22:08Ne daj Boze nekog mlađeg sa nekim novim idejama ili nesto novo da se pokusa, nego daj jos nekog ex-Yu fosila da nam komunisticko-socijlaistickim fudbalom jos jedne kvalfikacije upropasti. Na stranu selektoo, kada imamo qurceve igrace kojima su utakmica iste prilika da malo dahnu od klubova, uz alkohol i provod sa rajom iz rodnog sela.
Savez ne miriše Osima i Barbareza nikako to je u više navrata dokazano vidjet ćemo kad Vico&Co stignu
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 19 nov 2020, 22:22, ukupno mijenjano 2 puta.
kakav muslin...mislite da bi se on borio za igrace poput gigovica, sutra huskovica i ostale.....jasta bi. jos jedan metuzalem koji bi spisak primao od Vice i njemu bliske menadzerske mreze. jeb.e se njemu da napravi rezultat s Bosnom... ista stvar sa krstajicem ili savom.
Muslin suviše dobro poznaje situaciju u bh fudbalu, star je i čisto sumnjam da ima energiju da gura polumrtvog konja, pogotovo ne da opet ratuje sa mafijaškim savezima.
Ako bi preuzeo BiH, uradio bi to samo radi dobrog ugovora i to bi vjerovatno značilo da je prihvatio igru saveza.
Ako bi preuzeo BiH, uradio bi to samo radi dobrog ugovora i to bi vjerovatno značilo da je prihvatio igru saveza.
Savez koji je izabrao ublehaša Prosineckog ispred Osima i ne zalsužuje bolje od Krstajića, Muslina i slicnih 

AirRamiz je napisao/la: ↑19 nov 2020, 22:20kakav muslin...mislite da bi se on borio za igrace poput gigovica, sutra huskovica i ostale.....jasta bi. jos jedan metuzalem koji bi spisak primao od Vice i njemu bliske menadzerske mreze. jeb.e se njemu da napravi rezultat s Bosnom... ista stvar sa krstajicem ili savom.

Nama treba stranac ( tu uključujem i tipove poput Keka, Kataneca), sa svojim profesionalnim pravilima koja se moraju slušat bez pogovora ili neki "Barbarez" koji će na entuzijazam, energiju, emociju gurat reprezentaciju.
Muslin je svakako izrazio zelju da vodi nasu reprezentaciju.
Tipujem na: Muslin - Osim - stranac.
Tipujem na: Muslin - Osim - stranac.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Stranac i nas mentalitet. 
Da ne znam ti ko bude selektor bice "sto igra ovaj, ne ovaj, sto nije pozvan ovaj a jeste onaj" i tako milion nekih stavari sto ovo kad moze ono...itd.

Da ne znam ti ko bude selektor bice "sto igra ovaj, ne ovaj, sto nije pozvan ovaj a jeste onaj" i tako milion nekih stavari sto ovo kad moze ono...itd.
Mjau !
I ja tako kontam
Muslin - Osim - Simone - Barbarez (mislim da im nije puno u interesu Barbarez)
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.