Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Drape
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Drape » 15 nov 2020, 16:38

Možda je pismen sa papirom i olovkom ali tipkanje na mobitelu je nešto drugo.

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 15 nov 2020, 17:40

Milan čeka Ahmedhodžića!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 15 nov 2020, 17:45

SUZAVAC je napisao/la:
15 nov 2020, 10:40
Kakav ti trenutno imas odnos s Anelom, cujete li se normalno svaki dan?

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 18 nov 2020, 09:41

slika

slika Dobro je vas misevi podrumasi koji negativno piskarate od ljubomore. Svaka Cast oni koji razume da nije mene i ostali nebi vi vidjeli imali svoju drzavu bosnu cak 3 puta ranjavan po bosni ratovo .cak moj sin bori. Za bosnu isto kao sto Sam se Borio u ratu citav rat tako ce Anel za Bosnu nastavit fotbalu .

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 18 nov 2020, 11:39

Tako je Mirsade. : :clap:

Pusti ove balavce sto podjebaju iz dosade, cekajuci da im mater da dvije marke za kafe.

Milan bi bio dobar izbor...Ali ni neka slabija ekipa, gdje bi imao startnu minutazu nije losa....pa onda vremenom na veci nivo

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 18 nov 2020, 12:09

AirRamiz je napisao/la:
18 nov 2020, 11:39

Pusti ove balavce sto podjebaju iz dosade, cekajuci da im mater da dvije marke za kafe.

Milan bi bio dobar izbor...Ali ni neka slabija ekipa, gdje bi imao startnu minutazu nije losa....pa onda vremenom na veci nivo
Jedino Milan opcija moguce da izbori mijesto Chelsea. Real Madrid tesko

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 nov 2020, 12:21

Nedaj se Mirso zlatni ljiljane, pucaj u mjesec da bi doatigao zvijezdu

Fjedan
Kontakt:

Post Postao/la Fjedan » 18 nov 2020, 12:28

Mirso :tokralju: :bih:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 nov 2020, 12:32

SUZAVAC je napisao/la:
18 nov 2020, 12:09
AirRamiz je napisao/la:
18 nov 2020, 11:39

Jedino Milan opcija moguce da izbori mijesto Chelsea. Real Madrid tesko
Samo Real Mirso, čuvat će ga Ramiz (Ramos).

hheheh šalim se, Milan Mirso samo Milan.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 18 nov 2020, 12:34

Mirso kuume, odg. na pitanje sto sam ti postavio.

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 18 nov 2020, 13:20

Stvarno ova balavurdija i botovi utrolaše sve teme :roll:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 nov 2020, 21:25

Momcino imas ti, kako stvari stoje sa stoperima, zacementirano mjesto u prvih 11. Samo polahko, napravi taj transfer pa se vracaj u repku da malo ovo poslozis u defanzivi.
@igrajlopte 🐦

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 18 nov 2020, 21:39

ReX je napisao/la:
18 nov 2020, 21:25
Momcino imas ti, kako stvari stoje sa stoperima, zacementirano mjesto u prvih 11. Samo polahko, napravi taj transfer pa se vracaj u repku da malo ovo poslozis u defanzivi.

Cini mi se sigurniji od Dennisa.... ne znam

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 nov 2020, 21:50

Sindikat12 je napisao/la:
18 nov 2020, 21:39
ReX je napisao/la:

Sigurniji, vise namazan, slobodniji, bolji na lopti, ima puno vece samopouzdanje.. Trenutno od svih aktuelni stopera najbolji sto imamo.

Dennis imam osjecaj igra puno pod grcem, ili ti ga pod rucnom.. Ne znam jel to sto se nije jos oslobodio. Mozda ga i malo jezik zeza pa igra nekako stidljivo.. Kako kad, ja se ne brinem za njega, s vremenom vjerujem da ce doci sve na svoje.. Za sada nista specijalno ali niko nije bio dobar tako da tesko je dati neke sudove..

Medjutim najveci je problem to sto mi nemamo plan kako da igraju, nasi strucnjaci na klupi bukvalno izbace 11 igraca na teren i kazu igrajte. Vidi se da niko ne zna sta radi i sta je njihova ulogu na terenu. A kad imas takav haos, tesko je od nekog novajlije ocekivati nesto. Pa u ovom sistemu i Pjanic izgleda kao osrednji igrac.
@igrajlopte 🐦

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 19 nov 2020, 20:07

Mirso legendo , neka si nam ziv i zdrav kao i tvoj sin !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2020, 20:17

Cinjenica je da imamo 3 neiskusna stopere i moramo istrpiti greske dok se ne oslobode, sazriju kao igraci, mozda nadju i bolji klub pa podignu kvalitet treninga i igre (napretka), tako da je vrijeme pred njima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 nov 2020, 21:10

SUZAVAC je napisao/la:
18 nov 2020, 09:41
slika

slika Dobro je vas misevi podrumasi koji negativno piskarate od ljubomore. Svaka Cast oni koji razume da nije mene i ostali nebi vi vidjeli imali svoju drzavu bosnu cak 3 puta ranjavan po bosni ratovo .cak moj sin bori. Za bosnu isto kao sto Sam se Borio u ratu citav rat tako ce Anel za Bosnu nastavit fotbalu .
Momak ceka ebeno trnovit put. Veci je stranac u bosni nego u svedskoj. On ce imati istu ulogu kao I svi ostali koji su imali priliku igrati za druge reprezentacije. Barbarez, Salihamidzic, Ibisevic, Begovic, Medunjanin I Pjanic. Dok ga bude islo svi ce mu muda dudlat, a kad nebude bit ce dezurni krivac. Mali ima neosporan talent, Ali se mora tempirati. Takve trenere I pedagoge Bosna nema. Cuvaj ga od bagre I nedaj mu u ugostiteljske objekte po Sarajevu. Bosansku kuhinju nek zaobilazi do penzije. Nek mu je sa srecom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 19 nov 2020, 21:18

Nek se drži podalje od Brajlovića Mirso i bit će to sve dobro.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 nov 2020, 22:32

ReX je napisao/la:
18 nov 2020, 21:50
Sindikat12 je napisao/la:
18 nov 2020, 21:39
ReX je napisao/la:

Sigurniji, vise namazan, slobodniji, bolji na lopti, ima puno vece samopouzdanje.. Trenutno od svih aktuelni stopera najbolji sto imamo.

Dennis imam osjecaj igra puno pod grcem, ili ti ga pod rucnom.. Ne znam jel to sto se nije jos oslobodio. Mozda ga i malo jezik zeza pa igra nekako stidljivo.. Kako kad, ja se ne brinem za njega, s vremenom vjerujem da ce doci sve na svoje.. Za sada nista specijalno ali niko nije bio dobar tako da tesko je dati neke sudove..

Medjutim najveci je problem to sto mi nemamo plan kako da igraju, nasi strucnjaci na klupi bukvalno izbace 11 igraca na teren i kazu igrajte. Vidi se da niko ne zna sta radi i sta je njihova ulogu na terenu. A kad imas takav haos, tesko je od nekog novajlije ocekivati nesto. Pa u ovom sistemu i Pjanic izgleda kao osrednji igrac.
sve je brate do sistema koji je apsolutno amaterski, Dennis ima dobar osjecaj za igru, njegov najveci problem jeste njegovo tijelo odnosno duel igra, u nekom jacem prvenstvu nema skoro pa nikakve sanse sa ovakvom gradom(sve se to da popraviti naravno) dok Anel je suprotna prica skroz jako je dobro graden i smjeo kao igrac, graden je jako dobro, i ima dobre kretnje, primjetno je da mu fali iskustva i malo bolja igra glavom, obadvojica imaju potencijala za vrhunske europske klubove i ja im to od srca zelim, sa Serbecicem njih jos u konkurenciji, ekstra smo pupunjeni na stoperu.

ps. @SUZAVAC, Mirsade patrioto svaka ti cast, pravi si primjer jednog roditelja, nedas da ti djete levate, ako te put kad ponese Bujrum u herojsku krajinu :bih: :bow:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 20 nov 2020, 16:04

Od kako sam presto kontakte sa PSV Chelsi Milan Izgleda nece bit nista od transfera u januari koci Anelov agent Markus on ne zeli da anel idé u te klubove .i ovi klubovi se ohladili vise izgleda ne zele vise Anela nit su zainteresovani vise vidjecemo ujanuari vidjecemo kako sta stoji zezno ovaj nesposobni Agent Moguce doljeta ostale Anel MFF

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.