Ja nikad nisam proćito da neki navijač Liverpoola kaže da Klopp treba bit selektor Engleske.

Čak ni pitari ne guraju Marinovića, nego guslaju stare guslarske o Sušiću, tu i tamo spomenu Husrefa...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Međutim, dobra stvar je što se i aktuelni članovi Izvršnog odbora, ali i oni koji bi ih trebali naslijediti, kako SportSport.ba saznaje, imaju jasan stav, a to je izabrati selektora na četverogodišnji period.
Neslužbeno, ko god to bio, pred njega se neće postavljati ciljevi vezani za plasman na Svjetsko prvvenstvo, odnosno glavni cilj će biti plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontineta 2024. godine.
Ja i, kakve to veze ima sta bi pojedinci izabrali...robertkosar je napisao/la: ↑19 nov 2020, 14:18Jabih prije izabrao lutvu na cetiri noge nego ovog pesina sa sugaviceDrFilgud je napisao/la: ↑19 nov 2020, 13:56Pa ako je Amar tolko dobar, Željovci bi ga trebali čuvat, a ne tjerat u reprezentaciju.
Ja nikad nisam proćito da neki navijač Liverpoola kaže da Klopp treba bit selektor Engleske.
Čak ni pitari ne guraju Marinovića, nego guslaju stare guslarske o Sušiću, tu i tamo spomenu Husrefa...![]()
Ahaaa pa da klaster naprave.Convicts1988 je napisao/la: ↑19 nov 2020, 15:16Eto šansa u utorak navijačima reprezentacije u Sarajevu da se ode pred savez i da se traže ostavke kompletnog kriminalnog saveza.
Mora li iskljucivo neko od pitara pomenuti Husrefa za selektora ? jel to ne ne smiju drugi navijaciAlfredNobel je napisao/la: ↑19 nov 2020, 08:46Ja još nikog od pitara ne vidjeh da je spomenuo Husrefa, niti da 'gura' nekog svog. To je razlika, ali pošto si panj u glavi, znam da neće shvatiti.
"Ima preći i važniji posao"..![]()
![]()
To je jedna od glavnih stvari, ta volja..sto su Hrvati prepoznali sa Dalicem.Drape je napisao/la: ↑19 nov 2020, 15:52Treba izabrati nekog kome će biti stalo, ko će biti aktivan i energičan, ili iz razloga jer voli BiH ili jer je ambiciozan trener i profesionalac. Prosinečkom nije bilo stalo i bio je velika greška, u svom mandatu više je vremena proveo pokušavajući sanirati posljedice dugogodišnje nezdrave ishrane nego baveći se reprezentacijom.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, KrajinaKing, sfedjomdotitule i 49 gostiju.